Es arī pāris dienas atpakaļ uzrakstīju ptac par didras izslavētajām zinzino reklāmām. Šodien arī saņēmu atbildi. Tiešām riebjas klausīties slavas dziesmas zinzino sūdiem un to nemedicīniskajiem pamatojumiem. Jo vairāk sūdzību, jo ātrāk cancel šos pamuļķussmūtijs @ 21.05.2025 08:34
Es visus Naura storijus par zinzino aizsūtīju PTAC, ka nav norādes par uztura bagātinājājiem un, ka tā ir reklāma.
No viņas mājas līdz zālei ~ 2.5km. Baigā piepūle.Doiliene @ 22.05.2025 11:00
Man patīk, ka viņa saka ka jau gadu no vietas iet ar kājām uz zāli katru dienu un savāc 10 štukas soļu :) Viņa tikai nesen uzsāka no rītiem iet, ne vakaros uz Squadu.. nav pagājis gads.
Kirbis32 @ 22.05.2025 07:02
Viņai iespējams ātrāk dzīves laikā var sākties menopauze. Mammas draudzenei sakās 37 gados.
Didrai ir tik dziļas krunkas,nesaprotu,ka tā sportojot un veselīgi "dzīvojot" būt ar Dievu tu vari šādi izskatīties,pazīstu daudzus cilvēkus,kuri sporto ,ed veselīgi vairākas reizes dienā, tic Dievam,apmeklē īstas katoļu,luterāņu baznīcas,nedzer nepīpē, bet savos 47 gados izkatās labāk par abiem pamuļķiem Didriem.
Nu tiem,kam mašīna pie saniem un 3 solus pasper lidz kādai iestādei.2.5 km arī ir atalums.Kas ikdienā daudz staigā un nostaigā 10 km kā minimums protams,ka būs nieks tie 2km.Gan jau uzzināja,ka ar aktīvu staigāšanu var nostaigāt vairāk kaloriju nekā ar vingrojumiemPilgrim @ 22.05.2025 12:31No viņas mājas līdz zālei ~ 2.5km. Baigā piepūle.
Tūlīt izziņos, ka pateicoties Zinzino, mēnešreizes atgriezušās🤣🤣🤣🤣Varbūf arī bija tās mēnešreizes , viņa jau muld pinīgi par visu.Varbūt muld, ka atgriezušās🤣🤣eļļiņas taču jānotirgo😂IceCream @ 22.05.2025 17:34Kas tad nu šai atkal par emocionālo smagumu?
Roze sarkanā @ 22.05.2025 17:48Tūlīt izziņos, ka pateicoties Zinzino, mēnešreizes atgriezušās????Varbūf arī bija tās mēnešreizes , viņa jau muld pinīgi par visu.Varbūt muld, ka atgriezušās??eļļiņas taču jānotirgo?
Ciena @ 22.05.2025 13:20Nezini, kā te ielikt attēlus, bet instagram profila gio.ozz sieviete ir viena no lielā vedināra organizatora sievām, kas pārdod zinzino produkcija un Andelē pārdod dior somiņas, jo ļoti apkrāpj pircējus ar zinzino, tas bija seminārs, kur piedalījās Šlesers un viņi tagad story liek, kā priecīgi iepērkas Elyndi, tātad tas ir tāds mahinātoru aplis.
Aciigaa @ 22.05.2025 18:09Akd, ko es tikko redzēju. Es reāli sāktu rēkt. Pirmajā brīdī domāju, ka paziņos, ka ir stāvoklī - vot tas būtu kaut kas. Bet mēnešreizes. Meitenīt, sāc normāli pilnvērtīgi ēst un beidz smīdināt tautu
Kirbis32 @ 22.05.2025 06:58
Domā viņa maksātu mēnesū 80 eur?? šaubos.
krmmm @ 22.05.2025 18:13Pēc viņas zinzino sprediķa storijos var saprast, ka mēnešreizes ir tikai tām, kas dzer zinzino eļļu. ? vajag taču filtrēt, kā pasniedz info
Tapēc grib parādīt cik kruta viņa ir, jo tā ir narcisma pazīme.Everests @ 22.05.2025 16:52Kāpēc viņa tās savas, nekam nevajadzīgas, fotosesijas sauc par projektu. PROJEKTU. Bled kā man viņa riebjas un viņas stulbums
vai ne! Nu vāks tas video. Un man uzreiz atmiņā nāca “Latvijas (mēnešreižu) princese” Aiga 2009.gadā, kad TV šovā pieminēja mēnešreizes un visi viņu apcēla/apsmēja, pat šova veidotāji. Un te viss kā uz paplātes un visi: vai kā Elīnīt tu mūs iedvesmo… 🤢Aciigaa @ 22.05.2025 18:09Akd, ko es tikko redzēju. Es reāli sāktu rēkt. Pirmajā brīdī domāju, ka paziņos, ka ir stāvoklī - vot tas būtu kaut kas. Bet mēnešreizes. Meitenīt, sāc normāli pilnvērtīgi ēst un beidz smīdināt tautu