Es nelielos ar to,bet kad iedzeru kautko no saldā gala,bez visas ešanas pluss un pampums,nekas nenāk ārā🤭 Viskijs+zero cola tas gan nenosēžas.Gan jau tu esi sakarīgā kaloriju deficītā,tāpēc tev neprasas uzkost.Bet Elinai jau tā problēmas,nav jau robots,lai nenorautos alkohola ietekmē.Tikai manas pārdomas.Katram jau tā psiholoģija citaTonya @ 15.05.2025 17:29
tad jau laikam atkal ir tas, ka katram savs. Es šobrīd esmu kaloriju deficītā, ja dzeru vīnu, svars no rīta nav klāt un arī pēc tam pēkšni nepienāk klāt. Citreiz tieši mīnusā - pieļauju dēļ tā, ka ķermenis alkohola ietekmē dehidrējas. Otrs, visiem nerodās vēlme sākt rīt, lietojot alkoholu. Es tā, pēc personīgās pieredzes.
Ja ir bailes vai spēcīga vēlme, nepieņemties svarā, Tu vnk nēēd. Ar vai bez alkohola. Tā protams ir mentāla problēma visticamāk, bet tā notiek.
Luna Com 2000 @ 15.05.2025 18:00Viņa tikko izpinusi bizes, stāv ar afro matiem un atkal melo - mati biezi jo? Protams kolagēns palidzēja!
Elīnai ir ļoti daudz atkarības, tai skaitā arī badošanās un melošana. :D Dažbrīd nevar saprast, kura dominē.Everests @ 15.05.2025 15:01kad tev ir atkarība, tad ir vienalga. Kam tad regulāri tie vīni pirkti?
nu vienkārši tas ir acīmredzams, ka viņa dzer. Aizpampusi, regulāri vīni redzēti, ir bijusi storijos vai TG iereibusi, būtu muļķīgi domāt, ka pa nogalēm pudeli neidzer. Tāpat kā es ticēju, ka šie abi pīpē, un es ticu, ka visu grūtniecību saltus vilka. Kā tad varēja nobadoties līdz tādam līmenim 🤷🏻♀️CallMeAnnika @ 15.05.2025 20:02Elīnai ir ļoti daudz atkarības, tai skaitā arī badošanās un melošana. :D Dažbrīd nevar saprast, kura dominē.
Everests @ 15.05.2025 23:02nu vienkārši tas ir acīmredzams, ka viņa dzer. Aizpampusi, regulāri vīni redzēti, ir bijusi storijos vai TG iereibusi, būtu muļķīgi domāt, ka pa nogalēm pudeli neidzer. Tāpat kā es ticēju, ka šie abi pīpē, un es ticu, ka visu grūtniecību saltus vilka. Kā tad varēja nobadoties līdz tādam līmenim ??♀️
smūtijs @ 16.05.2025 07:09
Es domāju, ka reālāk ir tas, ka viņa nedzer pieteikami ūdeni. Pie viņas kafijas daudzumiem ūdens ir jādzer vēl vairāk.
Dzintriņa @ 16.05.2025 09:51
Nedzer tā pat kā nesmēķē, nepārgulēja pirms kāzām utt
Kirbis32 @ 15.05.2025 19:10
Iedomājies kā smird viss viņai tur un aiz ausīm,nav nevienam noslēpums,ka ta smaka,sekrēts-netīrība smird pēc iesvīdušas pakaļas.
Elīnai tur gan jau jauna ēra aug,gluži kā tajās baktēriju mēģenēs?gribētu zināt,kas saaugtu no viņas galvas mēģenītēs.?
Es vienā dienā biju sapūtusi 1x sauso šampūnu tīros matos,pēc friziera ieteiktā un 4dienā nelāgi tie mati oda!
Es sevi nekad nerādītu tāda pazora skatā, ievērojāt ,kas par dziļām pieres grumbām un viņas ir ieedušies netīrumi? Brr.
Apenes gan jau arī maina reti.
IceCream @ 16.05.2025 11:35
Par Elīnas higiēnu man nav rozā briļļu, taču tavu apsēstību ar viņas smakām un kājstarpi arī nevar nepamanīt. Tā arī ir kaut kāda baisa - fīlija. Yuck.
Kirbis32 @ 16.05.2025 11:54
Man liekas tu esi pasista??.
IceCream @ 16.05.2025 12:55
Man liekas, ka otrādi. No taviem komentāriem tieši tāda smaka nāk.
Nekad neko neēstu vai nevilktu, kur viņa tuvumā kaut par 5 metri stāvējusi, bet lai tik detalizēti un izjusti katru dienu aprakstītu viņas ķermeni, kāda no kuras daļas smaka nāk, piedod, bet tur jābūt kaut kādai smagai apsēstībai un novirzei.