Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 317
Reģ: 22.06.2023
simona.saimona @ 16.01.2026 14:04
Pajautāju MI, vai tiešām Elīnas norādītā persona ir klīnikas īpašnieks. Lūk, atbilde:
nav publiski apstiprinātas informācijas, ka Onur Akkılıç pats būtu plastiskās ķirurģijas klīnikas īpašnieks Turcijā.
Garāk skaidrojot:
Onur Akkılıç sociālajos tīklos bieži sadarbojas ar estētiskās medicīnas un plastiskās ķirurģijas klīnikām (piemēram, reklamē, piedalās kampaņās, ved pacientus/influencerus).
Tas bieži rada iespaidu, ka viņš ir klīnikas īpašnieks, taču praksē šādos gadījumos cilvēks parasti ir mārketinga partneris, starpnieks vai zīmola vēstnieks, nevis īpašnieks.
Lielās un zināmās Turcijas klīnikas (piem., Esteworld u.c.) parasti pieder ārstiem vai medicīnas grupām, un to īpašnieki ir publiski norādīti uzņēmumu reģistros un oficiālajās lapās — tur Onur Akkılıç kā īpašnieks netiek minēts.
? Secinājums:
Viņš, visticamāk, strādā ar klīnikām kā sadarbības partneris vai mārketinga persona, bet nepieder plastiskās ķirurģijas klīnika viņa īpašumā (vismaz pēc publiski pieejamās informācijas).

Nu tas jau bija uzreiz skaidrs. Turcijā, jo sevišķi Stambulā ir tiiiik daudz tiešām foršu influenceru, meiteņu, kurām ir miljoniem sekotāju, vai vismaz pie miljona. Tām meitenēm, es saprotu, kādi ir reitingi, visa Turcija un ne tikai viņām seko. Bet,. kas ir Elīna no kaut kāda Latvijas ar nopirktdajiem 100k sekotāju? Salīdzinot ar tām meitenēm, Elīna priekš turku tirgus ir pilnīgi nekas. Smieklīgi 😁
16.01.2026 14:09 |

Reitings 1192
Reģ: 21.11.2023
simona.saimona @ 16.01.2026 14:04
Pajautāju MI, vai tiešām Elīnas norādītā persona ir klīnikas īpašnieks. Lūk, atbilde:
nav publiski apstiprinātas informācijas, ka Onur Akkılıç pats būtu plastiskās ķirurģijas klīnikas īpašnieks Turcijā.
Garāk skaidrojot:
Onur Akkılıç sociālajos tīklos bieži sadarbojas ar estētiskās medicīnas un plastiskās ķirurģijas klīnikām (piemēram, reklamē, piedalās kampaņās, ved pacientus/influencerus).
Tas bieži rada iespaidu, ka viņš ir klīnikas īpašnieks, taču praksē šādos gadījumos cilvēks parasti ir mārketinga partneris, starpnieks vai zīmola vēstnieks, nevis īpašnieks.
Lielās un zināmās Turcijas klīnikas (piem., Esteworld u.c.) parasti pieder ārstiem vai medicīnas grupām, un to īpašnieki ir publiski norādīti uzņēmumu reģistros un oficiālajās lapās — tur Onur Akkılıç kā īpašnieks netiek minēts.
? Secinājums:
Viņš, visticamāk, strādā ar klīnikām kā sadarbības partneris vai mārketinga persona, bet nepieder plastiskās ķirurģijas klīnika viņa īpašumā (vismaz pēc publiski pieejamās informācijas).

Elīna arī sevi dēvē par Elyndi īpašnieci :D
16.01.2026 14:12 |

Reitings 500
Reģ: 05.08.2023
Būtu mazāk radījuši no tas klīnikas darba tur reāli viss ir zem katras kritikas, līdz ko izsūtīja zem konvejera nevienam vairs neitretese abas princeses. Viena novēmusi savus jaunos pupus 4 reizes un otra piestrādā pa māsiņu arī tikko pēc operācijas 😂😂😂 cirks ar tiem didriķiem kā viemēr
16.01.2026 14:17 |

Reitings 500
Un ņurelis tagad mega iedvesmots to bērniem kas padod lietas uz ielas, kādas viņiem esot pārdošanas spējas ieliktas kopš mazotnes 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ daunis konkrētākais, tos nebaga bērnus vecāki spiež iet ubagot uz ielas viņam liekas ka top prakse. Žēl tā nabaga bērna kas aug tajā ģimenē un cerams didrene paliks neauglīga uz mūžu. Turpināt sačakarēt paši sevi un nav vajadzīgs taisīt vēl vairāk nelaimīgus bērnus.
16.01.2026 14:28 |

Reitings 500
Tiešām viņi šoreiz labi pacentusies lai pa viņiem beidzot atkal runā, bet šis pēdējais komentārs mo manis 😂
Kvazimodo staigā pa tirgu un saka nevajag feikus pirkt 😂😂😂 puika Tu paskaties uz savu un sievas garderobi tur viss ir fake, plus vēl didra nezcik reizes atzinusi ka viss brendotais ir fake, ka ķirsis uz tortes manā skatījumā ir speciāli viņiem šūta chanel jaka turku tirgū🤡🤡
16.01.2026 14:46 |

Reitings 9557
Reģ: 14.09.2024
KatyB @ 16.01.2026 14:46
Tiešām viņi šoreiz labi pacentusies lai pa viņiem beidzot atkal runā, bet šis pēdējais komentārs mo manis ?
Kvazimodo staigā pa tirgu un saka nevajag feikus pirkt ??? puika Tu paskaties uz savu un sievas garderobi tur viss ir fake, plus vēl didra nezcik reizes atzinusi ka viss brendotais ir fake, ka ķirsis uz tortes manā skatījumā ir speciāli viņiem šūta chanel jaka turku tirgū??

Haha, es arī par to padomāju. Viņš tik emocionāli stāsta, ka Latvijā nevajagot ar to ņemties, ka labākais čoms ņems un nostučīs. Nez, ņemot vērā, ka paši koferiem vien stiepj feikus uz LV, kāds čoms ir palaidis muti? 😂
Un tas par bērniem vispār... nezinu gan vai 4gadīgam bērnam tiešām būtu jāklīst pa ielām un jāmēģina kaut ko nopārdot 😂 tad jau laikam drīz Džeisons reklamēs un tirgos Flyndi produktus.
16.01.2026 14:53 |

Reitings 12783
Reģ: 24.07.2023
KatyB @ 16.01.2026 14:17
Būtu mazāk radījuši no tas klīnikas darba tur reāli viss ir zem katras kritikas, līdz ko izsūtīja zem konvejera nevienam vairs neitretese abas princeses. Viena novēmusi savus jaunos pupus 4 reizes un otra piestrādā pa māsiņu arī tikko pēc operācijas ??? cirks ar tiem didriķiem kā viemēr
arī Elinas sekotāji nekādu lielo interesi neizrāda. Apnikusi jau visiem ar savu jaudīgo🤣🤣🤮stulbumu. Ceru, ka Annai viss būs kārtībā. Viņa jau teica, ka Elina ar Nauri viņu pierunāja. Tā čigāniete didra jebkuru apvārdos.🥶
16.01.2026 14:53 |

Reitings 816
Reģ: 09.02.2024
Es arī novēlu Annai vieglu atlabšanu, liekas tāda naiva nedaudz, nu nezinu, iepinusies didru tīklos… ja pati saka, ka cena tieši tāda pati kā LV… es tiešām nesaprotu nafigam tas jādara Turcijā… jo aļa īpašnieks aizved vakariņās? Pirms apskates uzcienā ar auglīšiem?? Kā viņa vispār atlidos, tā taču ir smaga op vēderam, atlabšana nav tik viegla.
Tas, ka visas pārbaudes un analīzes uztaisa dažas h pirms op? Nu ko tur var objektīvi izvērtēt?? Nu neko taču. Ja nedzīs vai būs iekaisumi, pusbeigta spersies uz Turciju? Pilnīgs kukūū
16.01.2026 15:11 |

Reitings 5174
Reģ: 11.10.2022
Man žēl Annas, no sirds. Viens ir krūtis ielikt, cits ir ielikt un pacelt. Vēl kas pavisam cits ir vēderu taisīt. Lv abus reize taisīt neiesaka, bet tur katrs gadījums individuāls. Redz, tā Evelīna no Locittane uztaisīja abus reizē un diezgan ātri leca atkal dzivē, manā pieredzē - ka abi reizē smagi un 4h narkoze cilvēku netur, baigais risks. Ir pieredze ar vēderu, man no klīnikas līdz mašīnai grūti bija aiziet, bet Annai vēl jālido mājās. Es vispār nestādos priekšā to murgu, kam viņa iet cauri tagad, jo sāp ļoti.
Un piekrītu tām, kas te raksta - es arī ne grama neticu, ka tas ir īpašnieks. Nu mož, daļu turētājs. Bet es pat ne centa neticu, ka vēl kādai citai jebkad būtu kaut kāds šitāds serviss - aizbrauktu meitenes no LV un ielēktu ikdienas konvejerī viens divi, ne ziedus, ne vakariņas. Šis viss tikai dēļ reklāmas. Man vispār gribētos kaut kādus citus stāstus par Turcijas klīnikām dziedēt, no īstākiem cilvēkiem. Didrai un Naurim jau klapes uz ausīm un acīm, tikko kā izkatās ļukss un dārgi, tur viss apstājas.
16.01.2026 15:17 |

Reitings 4887
Reģ: 13.01.2023
Man patīk kā viņas atspērušās slavē un reklamē to klīniku, lai gan nemaz nav zināms kāds ir operāciju rezultāts. 😁
16.01.2026 15:23 |

Reitings 9557
Reģ: 14.09.2024
Gudralapsa @ 16.01.2026 15:17
Man žēl Annas, no sirds. Viens ir krūtis ielikt, cits ir ielikt un pacelt. Vēl kas pavisam cits ir vēderu taisīt. Lv abus reize taisīt neiesaka, bet tur katrs gadījums individuāls. Redz, tā Evelīna no Locittane uztaisīja abus reizē un diezgan ātri leca atkal dzivē, manā pieredzē - ka abi reizē smagi un 4h narkoze cilvēku netur, baigais risks. Ir pieredze ar vēderu, man no klīnikas līdz mašīnai grūti bija aiziet, bet Annai vēl jālido mājās. Es vispār nestādos priekšā to murgu, kam viņa iet cauri tagad, jo sāp ļoti.
Un piekrītu tām, kas te raksta - es arī ne grama neticu, ka tas ir īpašnieks. Nu mož, daļu turētājs. Bet es pat ne centa neticu, ka vēl kādai citai jebkad būtu kaut kāds šitāds serviss - aizbrauktu meitenes no LV un ielēktu ikdienas konvejerī viens divi, ne ziedus, ne vakariņas. Šis viss tikai dēļ reklāmas. Man vispār gribētos kaut kādus citus stāstus par Turcijas klīnikām dziedēt, no īstākiem cilvēkiem. Didrai un Naurim jau klapes uz ausīm un acīm, tikko kā izkatās ļukss un dārgi, tur viss apstājas.

Ir dzirdēti stāsti un redzētas dokumentālās filmas no britu dāmām, kur pēc "izdevīgā" turku konveijera, tauku atsūkšana, kad pēc divām dienām jau esi izmests no slimnīcas, beidzas ar asins saindēšanos un nāvi.
16.01.2026 15:35 |

Reitings 500
Šoreiz tiešām labu komēdiju sataisījuši, tagad Naureļa storiji no tirgus ar “mega krutajām dubļonkām”, visi Ķīnas mēsli un pārdevējs AI bildes rāda kur slavenības viņa jakas pērk un naurelis sajumā, nu ka var būt tādi idioti, pasi taču Ķīnas plastmasas lupatas tirgo nu vajadzētu būt kaut mazākajai saprašanai 😂😂😂😂😂
16.01.2026 15:36 |

Reitings 3516
Reģ: 22.03.2024
Anna ielika storijus ,kur stāsta cik ļoti viss dirsā un izņem ārā🤡
16.01.2026 15:40 |

Reitings 500
Kotulūr @ 16.01.2026 15:40
Anna ielika storijus ,kur stāsta cik ļoti viss dirsā un izņem ārā?

Un tad vietā saliek fake storijus kur stāsta ka viss super, jo sadarbības noteikumi neļauj taisnību stāstīt 🥲
16.01.2026 15:48 |

Reitings 583
Reģ: 31.01.2024
Izskatās, ka tā Anniņa mirst, tiešām tādai dalbajobei jābūt, lai ko tādu darītu, lai šādi mocītos, kā no malas izskatās, ka viņa ir no avārijas smagas un guļ pie reanimācijas, bet ir gatava šādi mocīties un ne jau tikai tagad vēl jau būs blaknes un jādzer zāles arī uz priekšu dzīvojot un ja kas nesaies, kā nākās nākotnē, vel būs LV vai uz Turciju jābrauc čakarēties, jo šī valsts ir ārpus ES. Cik sievietei gan zems pašvērtējums🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
16.01.2026 15:53 |

Reitings 5174
Justiine @ 16.01.2026 15:23
Man patīk kā viņas atspērušās slavē un reklamē to klīniku, lai gan nemaz nav zināms kāds ir operāciju rezultāts. ?

Nu šis 💯💯💯 komentārs vietā!
16.01.2026 15:55 |

Reitings 3516
Reģ: 22.03.2024
Abas dievticīgās bet griežas🤔🥹🥲
16.01.2026 16:02 |

Reitings 5174
Kotulūr @ 16.01.2026 15:40
Anna ielika storijus ,kur stāsta cik ļoti viss dirsā un izņem ārā?

Nu ja, nu ja, patiesībai nebūs vietas. Der tikai Didras versijas, kas stundu pēc operācijas jau ir jaudā, staigā 100 000 soļus un vēl maratonu noskrien.
16.01.2026 16:03 |

10 gadi
Reitings 13675
Reģ: 29.01.2009
Ārprāts, cik tomēr ir dumji cilvēki pasaulē. Tā Anna taču smuka sieviete. Trīs bērni, protams, ietekmē izskatu. Droši vien drīz pēc dzendībām jāiegulda milzīgs darbs, lai ķermenis nemainās. Un gan jau tāpat ir izņēmumi.
Mājās trīs tik mazi bērni, bet cilvēks lido uz ārpus Savienības valsti operāciju taisīt.
Saprastu, ja kāda dzīvību apdraudoša slimība, ko Latvijā neārstē. Bet šādas "skaistumprocedūras", ja tik ļoti vajag, taisītu tikai dzimtenē. Nez, cik viņai laba apdrošināšana, ja nu kas. Cerams, ka atkal nebūs cilvēkiem jāziedo, lai ārstē un tiek mājās.
Varbūt nāks pie prāta un savām meitām dzīvi "nečakarēs".
16.01.2026 16:04 |

Reitings 583
Reģ: 31.01.2024
Annie @ 16.01.2026 16:04
Ārprāts, cik tomēr ir dumji cilvēki pasaulē. Tā Anna taču smuka sieviete. Trīs bērni, protams, ietekmē izskatu. Droši vien drīz pēc dzendībām jāiegulda milzīgs darbs, lai ķermenis nemainās. Un gan jau tāpat ir izņēmumi.
Mājās trīs tik mazi bērni, bet cilvēks lido uz ārpus Savienības valsti operāciju taisīt.
Saprastu, ja kāda dzīvību apdraudoša slimība, ko Latvijā neārstē. Bet šādas "skaistumprocedūras", ja tik ļoti vajag, taisītu tikai dzimtenē. Nez, cik viņai laba apdrošināšana, ja nu kas. Cerams, ka atkal nebūs cilvēkiem jāziedo, lai ārstē un tiek mājās.
Varbūt nāks pie prāta un savām meitām dzīvi "nečakarēs".

Nu jā, viņa tik skaista sieviete apskatījos tagad viņas profilu visu laiku bija, kādēļ šādi sevi jāmērdē nost, kaut kas šausmīgs, cik ļoti viņai izskaloja Elīna smadzemes vai arī viņa pati nebija gudra, jo loģiski, ka arī vēlākos gados var parādīties blaknes, piemēram, pēc 5, sāks tur kaut kas iekaist, kurš tad tāda Turcijas klīnika sen būs SIA nomainījusi un tiesāties neko nevarēs, tik amputēt labākā gadījumā krūti, nevis gulēt tik uz zālēm, nu šausmas..
16.01.2026 16:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits