Es zinu,ka šajā miestā man nepiekritīs un nekad nav piekritušas,lai ko es teikšu😂Bet man liekas,ka Elīna ir pieejama,tiem,kas ir "maziņi"tikko uzsākuši,kuri ir apstājušies un tālāk netiek..Būsim godīgi,lielie giganti nedalās ar saviem panākumiem,un stratēģijām,kā to panākt,ar parastiem cilvēkiem .Vismaz nevienu milzīgo uzņemēju neesmu redzējusi,kas iedvesmotu mazos uzņēmējus.Lauva1994 @ 04.03.2024 10:05tev varbūt ir taisnība, bet ir viens liels jautājums vai viņa to saniegusi godīgā ceļā un patiešām maksājot visus nodokļus. Es tā nedomāju. Tikai nesāc runāt, ka visi tā dara, bet tā nav. Es zinu pietakamo daudz uzņēmējus, kas strādā ražošanas sfērā un savu produkciju eksportē. Viņi maksā nodokļus un maksā labas algas saviem darbiniekiem. Šādi ir uzņēmēji no kuriem ir jāmācās.
Atkal @ 04.03.2024 08:251. No maza dzīvoklīša pārvākušies uz lielu, kas viss ir marmorā. Ja kāds netic, aizbrauciet uz Pilsakmeni, īpašnieks apstiprinās, ka nekāda sadarbība tur nav bijusi un maksāja paši.
2. Nomainījuši vairākas telpas, visas izremontējuši un veikals ir skaists! Visu laiku pieag komanda!
3. Izremontējuši vairākas foto telpas, kuras tālāk īrē par lielāku cenu
4. Nopirkuši darba auto
5. 2 vai pat 3 dzīvokļus bez kredīta ārpus Rīgas, arī izremontējuši un dod uz īri
6. Iznēsājusi un piedzemdējusi bērnu, aizvien izskatās labi. Nedirsiet, ka slikti. Slikti izskatās normālas mammas ar bērniem zem gada vecuma
7.Vairākkārt izveidojusi jaunus uzņēmuma kontus un savākusi gana daudz sekotājus
8.Piedalījusies intervijās un šovos
9.Spējusi noturēt uzmanību savos sociālajos tīklos
10.Uzlikusi venīrus, pārgājusi uz tumšiem matiem, vairs nav pleķaina, saveda kārtībā uzacis, tuliņ sataisīs krūtis un iet uz sporta zāli.
11. Pat ja feiko, nav izšķīrušies ae Nauri, visu šo divatā panesot.
12. Bijusi ļoti daudzos ceļojumos
13. Uztaisījusi 2 orģinālpasākumus
Gan jau ir vēl un vēl. Ja kādam šis šķiet nekas, 5 gadu laikā, jauniešiem, kam ir 26 gadi, tad turpiniet pūt savā naidā. Jebkuru uzņēmēju filmējot, redzētu kļūdas un strīdus ģimenē, ne vienmēr perfektu bērnu aprūpi, stresu un nezināšanas kļūdas. Elīna un Nauris būs ļoti turīgi pēc 10 gadiem un tie, kas šaubās, variet vēl 10 gadus vērot no malas, lai nav jāskatās, ka paši ar savu dzīvi vispār netiekat galā.
Nopietns cilvēks😂Šo laiksm raksta pats meikšāns.Es atvainojos, ja kāds sadomā sadarbodies ar dirsēju pāri tad viņš ir tāds pats dirsējs.🤷🏻♀️didrai patīk parasti piedirst klāt skaistu sev vēlamajam. Aukli ar pareizināja ar 3😂un tā visusandrute @ 04.03.2024 11:51Meikšāna kunga šorīt teica, ka vakardienas Elīnas pasākumā bija 450 cilvēki, viņš jau nu kā nopietns cilvēks nemelotu.
Kenty @ 04.03.2024 11:13Es zinu,ka šajā miestā man nepiekritīs un nekad nav piekritušas,lai ko es teikšu?Bet man liekas,ka Elīna ir pieejama,tiem,kas ir "maziņi"tikko uzsākuši,kuri ir apstājušies un tālāk netiek..Būsim godīgi,lielie giganti nedalās ar saviem panākumiem,un stratēģijām,kā to panākt,ar parastiem cilvēkiem .Vismaz nevienu milzīgo uzņemēju neesmu redzējusi,kas iedvesmotu mazos uzņēmējus.
dalās jau gan, bet nu to baigi nepublisko. Ir vairākas mentoru programmas, kur palīdz jaunajiem uzņēmējiem. Tikai tas nenotiek baigi publiski.Kenty @ 04.03.2024 11:13Es zinu,ka šajā miestā man nepiekritīs un nekad nav piekritušas,lai ko es teikšu?Bet man liekas,ka Elīna ir pieejama,tiem,kas ir "maziņi"tikko uzsākuši,kuri ir apstājušies un tālāk netiek..Būsim godīgi,lielie giganti nedalās ar saviem panākumiem,un stratēģijām,kā to panākt,ar parastiem cilvēkiem .Vismaz nevienu milzīgo uzņemēju neesmu redzējusi,kas iedvesmotu mazos uzņēmējus.
Atkal @ 04.03.2024 08:251. No maza dzīvoklīša pārvākušies uz lielu, kas viss ir marmorā. Ja kāds netic, aizbrauciet uz Pilsakmeni, īpašnieks apstiprinās, ka nekāda sadarbība tur nav bijusi un maksāja paši.
2. Nomainījuši vairākas telpas, visas izremontējuši un veikals ir skaists! Visu laiku pieag komanda!
3. Izremontējuši vairākas foto telpas, kuras tālāk īrē par lielāku cenu
4. Nopirkuši darba auto
5. 2 vai pat 3 dzīvokļus bez kredīta ārpus Rīgas, arī izremontējuši un dod uz īri
6. Iznēsājusi un piedzemdējusi bērnu, aizvien izskatās labi. Nedirsiet, ka slikti. Slikti izskatās normālas mammas ar bērniem zem gada vecuma
7.Vairākkārt izveidojusi jaunus uzņēmuma kontus un savākusi gana daudz sekotājus
8.Piedalījusies intervijās un šovos
9.Spējusi noturēt uzmanību savos sociālajos tīklos
10.Uzlikusi venīrus, pārgājusi uz tumšiem matiem, vairs nav pleķaina, saveda kārtībā uzacis, tuliņ sataisīs krūtis un iet uz sporta zāli.
11. Pat ja feiko, nav izšķīrušies ae Nauri, visu šo divatā panesot.
12. Bijusi ļoti daudzos ceļojumos
13. Uztaisījusi 2 orģinālpasākumus
Gan jau ir vēl un vēl. Ja kādam šis šķiet nekas, 5 gadu laikā, jauniešiem, kam ir 26 gadi, tad turpiniet pūt savā naidā. Jebkuru uzņēmēju filmējot, redzētu kļūdas un strīdus ģimenē, ne vienmēr perfektu bērnu aprūpi, stresu un nezināšanas kļūdas. Elīna un Nauris būs ļoti turīgi pēc 10 gadiem un tie, kas šaubās, variet vēl 10 gadus vērot no malas, lai nav jāskatās, ka paši ar savu dzīvi vispār netiekat galā.
Gudralapsa @ 04.03.2024 12:45
Nu ar viņu močīšanas intensitāti kaut kādiem labumiem kaut kad jau būtu jā atlec, citādi tad kāda jēga? Par dzīvokļiem, viņu pašu tur ir samahinēts un sasaistīts ar Baķiku, 1 Ventspils dzīvoklis mantots, ceļojumi ir darba braucieni, kas norakstīti, brīvdienas viņa ņemt tikai nesen, kopē kontentu no citiem, īsti nerubī ne krievu, ne angļu valodu un kā izrādās arī Instagram un word ne! Un kur varu Tev piekrist, ir tas, ka Elīna pēc dzemdībām izskatās puslīdz formā, bet tas tāpēc, ka viņa bērnkopībā nulle iesaiste! Paskaties uz Nauri, šis izskatās viegli saguris un ne pārāk svaigs, jo ceļas pa naktīm un vismaz kaut cik iesaistās! Elīnas trumpis ir būt košai un rullēt pāri visam nedomājot vispār, tas varbūt cilvēkus pavelk un liek noticēt viņai, bet ja redz ilgāk un pieslēdz veselo saprātu, tur ir pārāk daudz erroru, lai teiktu, ka Didra ir super uzņēmēja un cilvēks!
kinderbueno @ 04.03.2024 12:48
Izlasot šo radās jautājums, ja mamma ceļās pa naktīm un visu dara ar bērnu, izskatās nogurusi, tad viss ir labi, nevienam nekādu pārmetumu nav, bet kad mamma to nedara, bet dara tētis, tad māte ir sliktā, jo tētis izskatās saguris. Man šķiet, ka šādi būtu jāpārstāj domāt, jo vecākošana ir abu vecāku lieta un ja tā ir viņu izvēle, vienam to darīt vairāk, tas nenozīmē, ka otrs automātiski ir sliktāks!
L.. @ 04.03.2024 13:12
Nu nevajag jau no viena grāvja otrā. Tas, ka nauda ir, lai bērnu nogrūztu citiem, ir kārtīgs veiksmes stāsts... Viņa diez pamperi tagad māk pareizi uzvilkt? Viņa ar bērnu divatā ārpus mājas nedodas. Vienu reizi pa šo laiku uz veikalu aizbraukusi, kad viņam jau bija pāri gadiņam! Kā jau minēji, vecākošana ir abu vecāku lieta, bet te nav ne 50:50, ne 60:40, ne pat 70:30. Piedzemdēja un atdeva Naurim. Ja Nauris nevar, tad ir veikala darbinieces, aukle, māte. Didra pat nezin, viņai neinteresē, uz kādām nodarbībām vai kur mazo ved. Un aizbildinās, ka grib, lai puikam būtu labas attiecības ar Nauri, tāpēc Naurim jādara viss. Bet kur paliek mamma? Dēlam nevajag arī labas attiecības, atmiņas ar mammu? Vai tur pietiek, ka mamma ir tikai, kad filmē un bildē? Arī pat ne tad, ja Džeisons live laikā izdomā patraucēt - 0 reakcijas, atšķirībā no Mailo.
jā, jo bērnam reāli fiziski vajag mātes mīlestību. Veselīgai attīstībai, augšanai, lai izaug normāls cilvēks. Bērnam vajag 60% mammu, 40% tēti. Mazam bērnam mamma ir visa pasaule, itseviķi zīdainim, ko viņa nometa tam, kas gatavs vākt. Pilnīgākais stulbums šo vispār mēģināt aizstāvēt. Un man kā mātei žēl tas puika, ka vecākiem īsti nevajadzīgs, ta priekš kam dzemdēja, jā audzināt ta negrib? Es arī nesaprotu kāpēc slavenības tos bērnus dzemdē, ja pašas nevāc. (Runāju par globālām, piem Parisa Hiltone) Un tad izaug cilvēki ar kompleksiem un visādām citadam mentālām problēmām, jo īsti nevienam nebija vajadzīgs. Nemaz netērē laiku man atbildēt un kaut ko oponet.kinderbueno @ 04.03.2024 13:27
Un ja viņa nemāk uzvilkt pamperu, piemēram, lai gan to ir darījusi un pat atrādījusi storijos, viņas dēlam tamdēļ ir sliktāka dzīves kvalitāte, ja to dara tētis nevis viņa vai piemēram aukle?
Tad man bez ironijas rodas jautājums konkrēti Jums, vai Jūs satrauc visi bērni, kuru mammas strādā vairāk un mazāk atdodas bērnam kā tētis un Jūs ejat viņām klāt un par to bakstat? Un ja jā, tad jautājums, kāpēc Jūs tas tik ļoti trigero, Jūsu dzīves kvalitāte dēļ tā nemainās un arī Elīnas bērna nē!
Everests @ 04.03.2024 13:43jā, jo bērnam reāli fiziski vajag mātes mīlestību. Veselīgai attīstībai, augšanai, lai izaug normāls cilvēks. Bērnam vajag 60% mammu, 40% tēti. Mazam bērnam mamma ir visa pasaule, itseviķi zīdainim, ko viņa nometa tam, kas gatavs vākt. Pilnīgākais stulbums šo vispār mēģināt aizstāvēt. Un man kā mātei žēl tas puika, ka vecākiem īsti nevajadzīgs, ta priekš kam dzemdēja, jā audzināt ta negrib? Es arī nesaprotu kāpēc slavenības tos bērnus dzemdē, ja pašas nevāc. (Runāju par globālām, piem Parisa Hiltone) Un tad izaug cilvēki ar kompleksiem un visādām citadam mentālām problēmām, jo īsti nevienam nebija vajadzīgs. Nemaz netērē laiku man atbildēt un kaut ko oponet.
es tak manliekas, ka teicu, ka nevajag tērēt laiku atbildot? Ej dzemdini bērnus un tad nomet kaut kur, lai viņš ir kāda cita problēma.kinderbueno @ 04.03.2024 13:52
Paldies Dievam, ka es Jūs nepazīstu, jo Jūs izklausāties pēc tās trakās mammas, ka ir apslimusi ar mammošanu un to uzspiež visiem pēc kārtas. Bērns nevar izaugt kompleksains dēļ tā, ka māte ir veltījusi mazāk uzmanības kā tēvs, jo viņi , pirmkārt, dzīvo visi zem viena jumta un dēls katru dienu redz mammu.
kinderbueno @ 04.03.2024 13:27
Un ja viņa nemāk uzvilkt pamperu, piemēram, lai gan to ir darījusi un pat atrādījusi storijos, viņas dēlam tamdēļ ir sliktāka dzīves kvalitāte, ja to dara tētis nevis viņa vai piemēram aukle?
Tad man bez ironijas rodas jautājums konkrēti Jums, vai Jūs satrauc visi bērni, kuru mammas strādā vairāk un mazāk atdodas bērnam kā tētis un Jūs ejat viņām klāt un par to bakstat? Un ja jā, tad jautājums, kāpēc Jūs tas tik ļoti trigero, Jūsu dzīves kvalitāte dēļ tā nemainās un arī Elīnas bērna nē!