Un burtiski - plika dirsa. Vai šo mācīja arī vidusskolēniem? Varbūt vajadzēja visiem nodemonstrēt?Luna Com 2000 @ 27.09.2025 16:56Viņa iet bērniem kko mācīt, un nākamaja story jau dirsa arā un kājas plati. Luxiņš
CallMeAnnika @ 27.09.2025 16:57Vakar tāds video, kur lamājas deviņstāvīgos vārdos, un šodien Elīna ir uzaicināta un viesojas kā īpašai viesis Druvas vidusskolas Jauniešu forumā, pasniedzot iedvesmas lekciju.
Laikam pasākuma veidotajiem arī izglītība nav svarīga.
Zebradivi @ 27.09.2025 17:21
Ja godīgi , es kā vecāks būtu nikna, ja manam bērnam skolā Didrihsone tiktu stādīta kā piemers… Piemērs kam? Kā izkropļot savu izskatu un tik ļoti sevi nemīlēt? Kā ciest no ēšanas traucējumiem? Kā neudzināt un nerūpēties par savu bērnu (nauda nav rūpes) ? Kā apiet nodokļu sistēmu? Kā plikai ento sekotāju priekšā lēkāt? Kā aizbraukt ceļojumā un nebaudīt valsti , bet fočēt lupatas? Un tā varētu turpināt. Es noteikti neļautu apmeklēt šādu pasākumu.
Matilde23 @ 27.09.2025 20:40
Kā viņa ir apģērbusies, braucot uz skolu pie jauniešiem, skolniekiem, skolotājiem. Mauku māja gatavā, ar plikiem pupiem. Un tā viņa rāda jaunatnei, kam sekot????? Tā ir necieņa, tas ir pazemojums. Ja es būtu skolas direktore, es to šļuru vienkārši skolā neielaistu. Tak ir jābūt kaut kādai takta sajūtai, kur Tu atrodies, uz kurieni Tu ej, pie kā Tu ej. Jā- šis reāli parāva dusmas.
Kāds varbūt pasmiesies, kāds tiešām var paņemt piemēru. Vai Elīna arī pieminēja, ka viņa bez kalponēm nespēj dzīvot? :DLabaDabaDa @ 27.09.2025 20:59
Skolēni taču vienkārši pasmiesies par tādu puspliku spoku... Varbūt ne skaļi, jo pieklājīgi bērni, bet klusībā noteikti...
Paskaties, cik daudzi iet ar Elīnu bildēties, un vēl meitenes storijos salikušas bildes. Diez vai pasmieties.LabaDabaDa @ 27.09.2025 20:59
Skolēni taču vienkārši pasmiesies par tādu puspliku spoku... Varbūt ne skaļi, jo pieklājīgi bērni, bet klusībā noteikti...
Zebradivi @ 27.09.2025 17:21
Ja godīgi , es kā vecāks būtu nikna, ja manam bērnam skolā Didrihsone tiktu stādīta kā piemers… Piemērs kam? Kā izkropļot savu izskatu un tik ļoti sevi nemīlēt? Kā ciest no ēšanas traucējumiem? Kā neudzināt un nerūpēties par savu bērnu (nauda nav rūpes) ? Kā apiet nodokļu sistēmu? Kā plikai ento sekotāju priekšā lēkāt? Kā aizbraukt ceļojumā un nebaudīt valsti , bet fočēt lupatas? Un tā varētu turpināt. Es noteikti neļautu apmeklēt šādu pasākumu.
LindaP @ 28.09.2025 07:07
Tas ir tik ļoti nepareizi. Kapēc kādam likās, ka tā iŕ laba ideja? Viņai ir ļoti izkropļota izpratne gan par ēšanas jautājumiem, gan darba-atpūtas jautājumiem, gan ģimeni. Vēl melošana... Un izskats.. Es arī būtu nikna, nedod Dievs bērns paņem kaut ko kā piemēru.
Tur redzams kad viņai ir anoreksija, Un galvenais neviens par šo nerunā publiski .🤬L.. @ 28.09.2025 11:43Slimā vista šo dienu iesāk ar storiju, kur ievelk vēderu līdz atsitienam, lai paprasītu visiem, cik viņa sver. Ielikusi, ka ir 3 gadus vecs bērns viņai. Nesaprotu, ko tur lepoties ar savu figūru pēc grūtniecības, ja visu to laiku badojās. Nebūtu silikoni, izskatītos pēc 11gadīgas puikas.
man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hmtwilight Girl @ 28.09.2025 12:05Tur redzams kad viņai ir anoreksija, Un galvenais neviens par šo nerunā publiski .?
Ne tikai mazas meitenes. Ir liela daļa arī pieaugušas sievietes, paskaties kaut tā pašas "dāmu dienas".Mākoņu Dejotāja @ 28.09.2025 11:03Tieši tā es arī iztēlojos Elīnas fanus. Mazās meitenes no dažādām Latvijas stūriem ar neattīstītu kritisko domāšanu, kuram liekās- Elīna modes etalons un panākumu piemērs.
Un Elyndi LUX biksēm no lupatskates ir -46% atlaide. :D Laikam neviens negrib būt kā putnubiedēklis.Roze sarkanā @ 28.09.2025 11:05Didrihsoni to rupjo reklāmu ielikuši arī kā maksas reklāmu. Skatījumi ir, komentāri arī, Elinai prieks, bet vai kāds skries tagad pirkt tās bikses? Tās atlaides vispār vairs neuztveras, jo tās ir nemitīgi un apnicīgi, cik var malt vienu un to pašu.
Tā reklāma izskatījās pēc izmisuma, nu nepērk vairs to preci tā kā viņi sasapņojušies.Man tajā video pat palika mazliet Elinu žēl, izskatās, ka tas ir viņu dabīgais dialogs.Daudz dabiskāk kā viņu feikie "mīlestības video"Varbūt tiešām Nauris ir tāds, monstrs, un Elina kā iemīlējusies dievticīgā aita, gatava visu paciest? Ko par šo video saka Elinas vecāki???
Ķermeņa masas indekss ir tikai virspusējs rādītajs. Tāpēc arī svara diapazons ir tik liels, jo katram cilvēkam organisms ir citādāks. Elīna ar esošo svaru nav veselīga. ĶMI neatbild par to, vai cilvēks ir veselīgs.day @ 28.09.2025 12:43man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hm
Euclid @ 28.09.2025 20:26Neesmu baigi iedziļinājusies, bet nešķiet tipiskā anoreksija viņai. Jo tad arī ar ok figūru šķiet sev resna. Bet didra jau kurā video saka - ka šādā līmenī sev patīk, tīksminās par sevi, publiski gorās plika, tek siekala, velk bieži ļoti atkailinošus apģērbus.
Nevis slēpj savu "resnumu" un cenšas notievēt vēl un vēl, līdz jau skeleta paskatam.
Drīzāk tā ir tipiskā "modeļu" pasaule, kur ir žostkijs ēšanas režīms, jo jābūt maksimāli kalsnām.
Ir, kam tas nāk dabiski, ir, kam jāmokās un jāgrauž tikai burkāni.