CallMeAnnika @ 29.03.2025 23:18Ja visu laiku iepērkas Elyndi, tad nemaz nezin, kas ir kvalitatīvs apģērbs. :D
Meitene pati darbojas tīkla mārketingā, un tur parasti nav tie spožākie prāti.
lieniite2015 @ 29.03.2025 22:39Vispār nesaprotu, kāds iemesls ir uz 3 nedēļām lidot uz Bali un fotografēt lupatas?? Izdari to 5,6 dienās un lido mājās. It īpaši ja viņi ir bijuši tur jau vairākas reizes… Un Elīnai mitrs gaiss, kukaiņi un satiksme nepatīk, nevar tak Džeisonu paņemt līdzi… Un nejau Elīna ies un atpūtīsies pie baseina.
Tur jau izskatās pēc kaut kā cita…
Ja visu laiku iepērkas Elyndi, tad nemaz nezin, kas ir kvalitatīvs apģērbs. :DEuclid @ 29.03.2025 22:54Elyndi atsauksme tiktokā
"tiešām ļoti kvalitatīvs apģērbs...tiešām nesaprotu, par ko ir tik daudz visādas sliktas lietas, atsauksmes"
/Nākamais kadrs/
"Par šo kleitu gan neesmu sajūsmā, jo te ir tā dubultā daļa, viņa beidzas šeit (virs krūšu galiem)"
Bet nu prom nesūtīs, jo pašai par to būs jāmaksā, labāk vilks kreklu pa virsu, lai noslēptu lēto paskatu kleitai ?
Un, guuurl, parēķini cenas un kvalitātes attiecību. Ok, virsū gana ok izskatās tā žakete un svārki. Bet tiešām nebūtu lētāk, DROŠĀK kaut kādā tradicionālajā tīklā, aboutyou, zalando nopirkt. Neticu.
Bet es ierēcu tikai, protams, pilnīgi vienalga, kur fanītes savu naudu izmet.
Būtu labs sižets, ja kāds no uzņēmējiem, gaidot rezultātu no Elīnas 200 eiro vērtas konsultācijas, saņemtu pretī neko, un aizsūtītu sūdzību Bez Tabu. :DAnīle līne @ 28.03.2025 20:32Vakardien BezTabu bija sižets par to Aldu, ka sniedz pakalpojumu, kuru var sniegt tikai persona ar medicīnisko izglītību (kuras viņai nav). Šodien sižets par Niku Jansonu. Tam jau ar kaut kāda saistība bina ar Didru.
Pēc 5 gadiem teiksim, ka Elīna 2025.gadā izskatījās salīdzinoši labi. :DEverests @ 29.03.2025 22:12Nez, daudzi saka, ka kādreiz baigi labi izskatījās, bet man tā neliekas, jau toreiz āda bija novecinata, tās pašas drausmīgas pozas, sardeļlūpas, buferi, kosmētika..... https://failiem.lv/u/vfqsejytv2
🤣🤣🤣🤣 aizmirsa pieminēt ka māteCallMeAnnika @ 29.03.2025 18:17Elīna savu profila BIO pārmainījusi kā:
"Uzņēmēja | Mentore | Viedokļu līdere
? @elyndi.official zīmola radītāja
?Biznesa mentorings & 1:1 konsultācijas"
:D :D :D
CallMeAnnika @ 29.03.2025 18:17Elīna savu profila BIO pārmainījusi kā:
Kotulūr @ 29.03.2025 18:58mūsdienās laikam var pats sev piedēvēt profesijas vai nodarbošanos.
mūsdienās laikam var pats sev piedēvēt profesijas vai nodarbošanos.CallMeAnnika @ 29.03.2025 18:17Elīna savu profila BIO pārmainījusi kā:
viņai vajag psihoterapeitu jau dēļ tā ka strādā pie tiem tukšajiem idiotiem.CallMeAnnika @ 29.03.2025 18:22Interesanti, kur guļ un ko par šo visu domā filmētāja? :D Jācer, ka tai meičai pēc šī "komandējuma" nevajadzēs psihoterapeitu.
Interesanti, kur guļ un ko par šo visu domā filmētāja? :D Jācer, ka tai meičai pēc šī "komandējuma" nevajadzēs psihoterapeitu.Anīle līne @ 29.03.2025 12:40
Jā, vīrieši savā barā mēdz lamāties diezgan sulīgi, BET dāmu klātbūtnē viņi to nedara. Nu vismaz jēdzīgie. Nauris jau tāds nav. Būs tāpat kā blakus tēmā, kur maza meitene aizrautīgi sauc dijsā, dijsā.
Jūlija ar Annemariju ir laimīgas, ka tikušas vaļā no Elīnas. Ja būtu palikušas labos draugos, tad dotos visi kopā atpūsties, kopā izklaidētos un varētu viena otrai uztaisīt kontentu un kādu bildi.Gudralapsa @ 28.03.2025 13:22Nu galīgi skābs tas Bali kontents viņiem ? Jūlija ar savu sešmēnešnieku nebaidās ceļot un jau pirmajā dienā no storijiem nolasās prieks par sauli, ūdeni, okeānu! Kamēr Didrux pirmajā dienā ar špakteli tusēja kondicionētā gymā ?
Vispār šoreiz kontents ir tāds, ka izskatās, ka Elīna to vien gribētu ka sēdēt istabā ar savu iedomu draugu Dievu, fočēt bodijus 7364838 reizi un tusēt pa vietām, kur lēti! Ka tik lēti! Un Nauris tikai rij, googlē kur parīt vai mēģina uzturēt šī “komandējuma” infrastruktūru. Kaut kā jau šis braucieniņš jāatsit ? Daudz viņiem agrāk kontentam tomēr darīja Anne un Jūlija, kā viņas prom, nav vairs nekāda ekšona vai skaistuma.
Didrihsoniem ir savas metodes, kā bērnu gatavot Hārvardai. :Dmagdalena333 @ 28.03.2025 13:14Džeisonam ikdienā ir 1 valoda, satikti krieviski runājošie vecvecāki 1x nedēļā vai tad, kad viņš paliek ar viņiem jau nu nedotu valodas aizturi. Jā, iespējams apjukumu viņam dod tā ikdienas ilgā multeņu skatīšanās, kas ir angliski un krieviski.
Viens ir skaidrs, ka valodas aizture viņam ir pamatīga, šo gandrīz 3 gadu laikā es laikam esmu dzirdējusi tikai vienu skaidru vārdu no viņa “mamī , un pat tas nav latviešu valodā. Ok, atmetīsim teikuma veidošanu, bet tas, ka viņš ikdienišķus vienkāršus -pāris vārdus nespēj nosaukt, es tiešām nesaprotu cik ļoti vecākiem ir par to nospļauties, es jau sen panikotu un vestu pie speciālistiem. Vviens, ka bērnam ir aizture, bet notiek kaut kāds progress, bet Džeisonu vispār nevar saprast un tūlīt jau 3 gadi!
piekritīšu, mana klātbutnē mans vīrietis nelamājas, pat ne dusmās, 1-2 no 100 reizēm, kad pat stresa situācijā pasaka "bļag" un tas arī bija pie stūres.Anīle līne @ 29.03.2025 12:40
Jā, vīrieši savā barā mēdz lamāties diezgan sulīgi, BET dāmu klātbūtnē viņi to nedara. Nu vismaz jēdzīgie. Nauris jau tāds nav. Būs tāpat kā blakus tēmā, kur maza meitene aizrautīgi sauc dijsā, dijsā.