Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Pozitīvisms @ 21.07.2020 14:10Hesburgera meitene. ? Tā jau ir skaista. Bet tukšums galvā. Pilnīgs bērns. Ne par velti puisis viņu pameta. Nav jēga pusei pasaules redzēt tevi gandrīz kailu. Viņa parāda to cik daudz sevi ciena. Necik. Uzmanības trūkums.
Monchaaa @ 22.07.2020 11:40Dzēstie komentāri:
https://failiem.lv/u/3gmnyfwp
Ā, nu “skauž” tak ???miss99 @ 22.07.2020 10:33Man Butterfly uzrakstīja,ka komentāri ir dzēsti tikai tāpēc,ka citiem patīk pahaipot uz viņu rēķina ?
Tju skajsta ?Soubace @ 22.07.2020 09:54Kādā sakarā atkal viss izdzēsts, atkal tikai mammītes komentāri. Reāli zaibal viņa. Lūdzu uzdodiet jautājumus!!! Tad kādi drīkst būt tie jautājumi???? Kādēļ esi tik smukinjaaaaa? Ka tev var but tik smukinji nadzini?? Pokemoni. Blaaaa zaibal čista.
Izdzēsa? Nopietni? Es jau nobrīnījos, ka tie tik ilgi bija ?Nu skaidrs, viss pa vecamPaulaaaaaa @ 22.07.2020 09:20Butterflay IGTV video vakar bija pāris normāli uzrakstīti komentāri par ieteikumiem, lai neliek visu laiku filtrus, kas traucē saskatīt īstās krāsas, un par to, ka traucē vārdi- meičuki, smukiņi utt.
Visi šie komentāri ir izdzēsti, tad kāda jēga vispār tādu video bija filmēt un likt? Tāpat vecā attieksme turpinās, cerams šīs meitenes tagad nav nobloķētas.