CallMeAnnika @ 07.08.2023 17:43Bet viņiem jau bija treniņtērpi un krekli ar Butterfly uzrakstu. Tas arī bija "speciāli šūts" viņiem? :D
https://butterfly.lv/products/butterfly-man-kokvilnas-planais-dzemperis-bruns-1 Tikai neviens nepērk jau gadu.
Bet viņiem jau bija treniņtērpi un krekli ar Butterfly uzrakstu. Tas arī bija "speciāli šūts" viņiem? :DDzintriņa @ 04.08.2023 20:31Un drukās virsū, nu čista, takā “butterfly”?
Es nespētu nekad iedomāties.. nu tā, ka pa īstam -nevienu, kas ar to staigās. Varbūt tad kāds, kas nesaprot angliski, bet par tad nezinu vai tādu sastapšu.
fifinators @ 07.08.2023 15:14
Kāda velna pēc lai kāds dotu rokās personīgās mantas. ? varbūt vēl galeriju pašķirstīs un ziņas izlasīs, lai pārliecinātos, vai tiešām atbilsti viņu standartiem? Klauni ?
bet būsim godīgi- nabadzīte😁 nevarēs neko jēdzīgu safilmēt.Pupka @ 07.08.2023 15:36Nav bijis neviens story, kāpēc ārā tik slikti laikapstākļi? Gaudas, ka viņai jāsēž sastrēgumā, frizūra salijusi utt. Viss slikti, visi citi vainīgi, mēs neko nezinājām par gadsimta vētru ?
KasteEsTe @ 07.08.2023 15:14
Zeme, atveries! Kāvispār darba devējs var prasīt no Tevis, krutu telefonu ar mega lielu atmiņu? Ja Tev kā darba devejam tas ir vajadzigs, tad nodrošini to darbiniekam! Kāda s*da pēc man savā telefonā būtu jaglabā un jaapstrādā buķika bildes?
Cik slimi viņi ir?
Hmmm1 @ 07.08.2023 15:03Man caur paziņu loka, viena meitene pieteicās strādāt Butterfly, jo gribēja vairāk zināt cik maksās :D
Pārrunu laikā viņai prasīja, lai iedod telefonu , gribot parbaudīt kāda ir kamera + cik liela atmiņa viņai ir. :D
Viņa piecēlās un aizgāja!
Hmmm1 @ 07.08.2023 15:03Man caur paziņu loka, viena meitene pieteicās strādāt Butterfly, jo gribēja vairāk zināt cik maksās :D
Pārrunu laikā viņai prasīja, lai iedod telefonu , gribot parbaudīt kāda ir kamera + cik liela atmiņa viņai ir. :D
Arabesq @ 07.08.2023 11:17A moš viņa pīpē saltus, lai būtu tievāka? Nu ķipa, lai mazāk gribētu našķoties, uzvelk saldu saltu un uzdzer kafiju.
Es nebrīnītos ?