CallMeAnnika @ 17.10.2023 17:31Elīna ēda tikai maizi, desu deva filmētājam un Šņurim ēst, droši vien pati domā tikai par sevi. Viņai steidzami vajag palīdzību vai vismaz izdzēst IG.
Pupuķis @ 17.10.2023 20:20Mani reizēm fascinē tie viņu, lielo ceļotāju, atklājumi - redz kā no "hop on, hop off" busa var kāpt ārā, staigāt apkārt, tad kāpt atpakaļ un turpināt braukt, biļete ir derīga 24h. Tā kā pirmo reizi ceļotu, un pie tam man liekas, ka viņi ar tiem busiem, ja ne Parīzē, tad kaut kur citur, ir jau braukuši. Ideja viņiem visur vienāda.
CallMeAnnika @ 17.10.2023 17:31Elīna ēda tikai maizi, desu deva filmētājam un Šņurim ēst, droši vien pati domā tikai par sevi. Viņai steidzami vajag palīdzību vai vismaz izdzēst IG.
Filmētājam reklāma, no Annemarijas IG tāpat uzzinātu, ka viņa ir Francijā. Un bērns nav līdzi, aukle arī nav jāslēpj.Gaisa jaucēja @ 17.10.2023 17:11Bet es esmu šokā! Viņi storijos rāda "komandu" nevis tikai sevi ? kas tad nu?
CallMeAnnika @ 17.10.2023 17:14Es nesaprotu viņu kapeiku skaitīšanu.
Man ir zināmi vairāki ļoti turīgi cilvēki, kuri arī ir taupīgi, nešķiež naudu pa labi, pa kreisi, toties iegulda naudu tur, kur tā atmaksāsies, un brīvo laiku izbauda kvalitatīvi, tas ir, ja brauc ceļojumā, tad neskaita katru centu, bet ikdienā dzīvo kā viduvējie latvieši, neiet katru dienu ēst ārpus mājām vai nedodas bezjēdzīgi šopingā.
Elīna ir kapeikpi*ēja, bet te viņai vienalga, ka ceļojumi neatmaksājoties un pat iebrauc ar tiem mīnusos. Bet toties ceļojuma laikā neizdos centus priekš labierīcībām.
Nauris toties ir tērētājs, Elīna pati vēl SBF teica, ka Naurim vajag visu labāko un viņš neskaita naudu, bet te ceļojumā Nauris nevar atļauties eiro, lai nokārtotos vai pārģērbtos telpās. Kur tad paliek tas, ka Naurim vajag visu to labāko? Par biznesmeņu dzīvokļiem nemaz nerunāsim, tur viss slikti, jo tie vairāki dzīvokļi Ventspilī neatmaksājas.
Un novēroju to no pirmās vai otrās dienas, ka Elīna bildējas tik ilgi, lai visas ēstuves būtu ciet, un nebūtu jāiet ēst kafenēs vai restorānos.
Elīna ēda tikai maizi, desu deva filmētājam un Šņurim ēst, droši vien pati domā tikai par sevi. Viņai steidzami vajag palīdzību vai vismaz izdzēst IG.IceCream @ 17.10.2023 16:37
Un galvenais, ka šodien komentāros saka, ka nav nekādu desu ēduši.
Viņa reāli ir marasmātiķe.
Es nesaprotu viņu kapeiku skaitīšanu.Metaforaas @ 17.10.2023 14:19
Tā letība no viņiem tā sprāgst ārā , čīkstēt par to ka negrib maksāt par tualeti , labāk kā prostitūtām uz ielas izģērbties, nu jā kāpēc gan ne ,labāk braukt miljons komandējumos, kuri neatmaksājas, lai visi izdzīvotu Elīnas mazo modeles sapni , kamēr bērns aug savā vaļā. Un ko tieši viņa grib ar šo visu mācīt citiem ? Kā aizbraukt ceļojumā un knapināties? Kāda jēga tad vispār braukt ceļojumā? Tad var arī pie brīvības pieminekļa pabildēties un pārģērbties. Bizness neaug , taču aug bildes .
Un kā to desu uz ielas ēd, like aaaa? Iedomājoties tos visus netīrumus uz rokām no Parīzes ielām! ??
laikam tas ir viņu mērķis pārģērbties maksimāli vairāk vietās 🤣 labi ka uz muguras nav latvija, vismaz neviens nezin no kuras valsts tie klauni ir 🤣Justiine @ 17.10.2023 15:35Katrs nākamais viņu next level ir sliktāks par iepriekšējo.? Varbūt vajadzētu piebremzēt ar to pāriešanu jaunā līmenī. Bail, ka nesāk lēkāt bezvīļu apenēs pie Eifeļa torņa.
Pat ja tā, tad arī Elīnai ar Nauri tur vajadzētu gulēt un abiem darbiniekiem dot iespēju gulēt katram savā gultā.PatrishaS @ 17.10.2023 11:57
Es arī šo nodomāju. Viesistabā nebija kāds dīvāns? Varbūt kāds paliek tur
Pupuķis @ 17.10.2023 14:04
Jā, nu tas laikam ir tas jaunais līmenis - ekshibicionisms pielipis arī Naurim. Likās, ka viņam kāda skrūvīte vairāk kā sievai, laikam tā tomēr nav, tikai līdz šim to veiksmīgi slēpa.
mon_moiselle @ 17.10.2023 15:17
Klau, viņai tiešām galvā lietotas Naura apakšbikses? Reāli otra Burka vai Benčika jau??♀️
PatrishaS @ 17.10.2023 14:59Mani tiešām pārsteidz cilvēki,kuri ir gatavi ziedot savu naudu un laiku,lai klausītos biznesa padomus no šiem diviem klauniem ? man tiešām ir kaaaauns viņu vietā - ar fake brendiem apkārusies vecene bāž galvā apakšbikses pie Eifeļa torņa un abi kā mežoņi pieklaigā visu Parīzi
mon_moiselle @ 17.10.2023 15:17
Klau, viņai tiešām galvā lietotas Naura apakšbikses? Reāli otra Burka vai Benčika jau??♀️