Domāju, ka viņa saprot, bet negrib to neatzīt sev, kur nu vēl apkārtējiem. Bailes pieņemties svarā ir lielākas par vēlmi pēc bērna, tāpēc tagad izmisīgi skraida pie ārstiem un meklē, vai nepastāv alternatīvs risinājums.Nitaris @ 12.04.2024 12:09Es domāju, ka viņa netaisās pieņemties svarā, jo redz viens dakters teica, ka jāpieņemās, bet otrs, ka nav jāpieņemās. Tad nepieņemsies! Kaut arī viņa pati stāstīja pieredzi, ka skolas laikos stipri notievēja, ka pat pazuda mēnešreizes, tagad jau ir tas pats, svars jau identisks tā laika izkāmējušajam svaram, vai sakarības neredz?
Un es līdz šim neticēju Dievam. Acīmredzot, viņš tomēr irTeaPot @ 12.04.2024 21:56Dievam lūdzot bērnu, bet Dievs nedod. Varbūt labi vien ir. Didra nav pelnījusi būt māte, ne vismaz ar savu šībrīža domāšanu un rīcībām. Pietiek novārtā pamestu bērnu.
tēvs man šķiet ka šturmē pakaļ kankariem uz poļšu!😀😀 papiks ir šoferis didiriķiemEsRedzējuKa @ 12.04.2024 12:40Es īsti nesaprotu, visās intervijās viņa izceļ, ka bērnībā nebija nauda, ka mamma deva cik deva, tāpēc vajadzēja jau močīt sākumā utt. A ko tētis?
Tajos laikos vīriešiem tiešām bija lielākas algas, spēcīgs vecis tak noteikti pelnīja vairāk par mazās čuhņas šuvēju. Mīļais tētis kabatas naudu meitiņai nedeva? 50 centus dienā mammīte deva.
Sen atpakaļ te bija runas par to, ka tētis nestrādā jau ntos gadus, un tik mamma močī. Kā tas var būt labs vīrieša paraugs.
barbieyyy @ 12.04.2024 20:53Vajadzēja Naurim iet pir ginekologa,joks ne joks. Nevaru sagaidīt kad viņš iznāks no tā skapja beidzot ✨✨
viss var gulēt kā menopauzē dēļ pārāk maza svara, viņa to nevar pieņemt.Bubuu @ 12.04.2024 12:33Neesmu ginekologs, bet vai tad ja viņai tur "viss guļ" kā menopauzē kā pati teica, vai ārsts neizrakstītu kaut kādas hormonu tabletes, kas pamodinātu organismu? Man vienkārši pašai bija problēmas ar hormoniem, sāku lietot tabletes, pagāja apmēram gads kamēr viss sakārtojas, bet tagad gaidu jau trešo. Jebšu viņa baidās ka būs kāds blakusefekts ar pieņemšanos svarā? Vai arī ar tabletēm vien nepietiek un jādod arī organismam spēks normāli ēdot.
Jukooo @ 12.04.2024 14:01Svetlana video!
Vai tad gadījumā ADUGS nebija tas uznjeemums , kas paverdzinaja 3.valsts pilsoņus? Liels skandāls Latgalē bija.. un taapec visijau sen atteicās no viņu produktiem! Esmu tikai fix price redzejusi Svetlanas ( no Aduga )
Protams, ziņas Didri neskataaas
paldies par gaidu video 🌞 bet nuuuuuuuuu, ticamība 0 viņai 🤣 mulke, aktierskolq prasāsRudzumaize @ 12.04.2024 11:35Otrais gaudu video: https://files.fm/f/2z7aqnrg4y
*Bella* @ 12.04.2024 11:29
Mazlietiņ paklausījos to interviju tinot uz priekšu. ?
Man visu laiku ir sajūta klausoties viņā, ka šī kkur saklausās kaut kādus citātus, gudras domas un tad staigā un maļ uz apli vienu un to pašu, bet redzot to viņas ikdienu un viņas ikdienas uzvedību nuu neiet kopā kaut kādas “viņas” gudrās domas ar viņu pašu.?Un nekad nav skaidrs kāpēc runājot par Butterfly visu laiku stāsta kā viņa močī, ka viss turās uz viņas u.t.t, par Nauri nemaz neieminoties. Tas jau nekas, ka ja nebūtu Naura, Didra šo uzņēmumu nepavilktu, jo vairāk par gorīšanos kameras priekšā, diemžēl nejēdz.??♀️