CallMeAnnika @ 26.04.2025 01:22https://elyndi.com/products/sortsvarki-winner-choco
https://elyndi.com/products/sortsvarki-winner-gaisi-besi Šis skaitās bombīgi? Kāpēc vilkt šortsvārkus, ja var vienkārši doties ārā apakšveļā?
Manuprāt, idejai nav ne vainas, bet, ja to reklamē Elīna un tagad arī Andža, tad man tas ir liels nē.emsii @ 25.04.2025 20:36Kāds tic tam sūdam #timetowish??
es domāju, ka tā tikai izskatās, ka resnas kājas… atceros, kad manas ciskas bij 47 cm, tas bij ļoti, ļoti maz…. Viņai apakšējie stilbi ir nedaudz masīvi, tāpēc tā izskatās…Luna Com 2000 @ 25.04.2025 19:00Es nesaprotu kāpēc te daudzi foruma cepjas par to ka Elīna need? Šodienas story neapstradatas un neizlocitas mistiskajas pozās kājas ir diezgan resnas. Tā kā strupji balķīši.
protams, ka ne 😄 paši influenceri vien izmanto.emsii @ 25.04.2025 20:36Kāds tic tam sūdam #timetowish??
Luna Com 2000 @ 25.04.2025 19:00Es nesaprotu kāpēc te daudzi foruma cepjas par to ka Elīna need? Šodienas story neapstradatas un neizlocitas mistiskajas pozās kājas ir diezgan resnas. Tā kā strupji balķīši.
viņai jau ilgi nav mēnešreižu un tas nav normāli . Jūs to saprotiet kad tur ir slikts uzturs vainīgs? Elīna nepaēd pilnvertīgi un viņa nevar palikt stāvoklī un sapņot par otru bērnu. Tas kad viņai kājas nedaudz resnākas tas neko nenozīmē iet runa par to kad viņai nav ilgi mēnešreižu un sliktā uztura dēļ nebūs . Jo reāli badojas un neklausa profesionāļu padomiem.Luna Com 2000 @ 25.04.2025 19:00Es nesaprotu kāpēc te daudzi foruma cepjas par to ka Elīna need? Šodienas story neapstradatas un neizlocitas mistiskajas pozās kājas ir diezgan resnas. Tā kā strupji balķīši.
Euclid @ 25.04.2025 12:15Sprediķotājiem - a ko citu darīt kafijas pauzes brīžos? Ieiet palasīt ziņas, kā pasaulē viss slikti, un paskatīties publisko personu sadzīvi, lai pasekotu līdzi tendencēm, jaunākajiem gossipiem.
Ja jūs pasakāt, ka ir nenormāli sevi "mocīt", skatoties didru, tad tikpat nenormāli ir lasīt ziņas, skatīties kādu tv šovu vai asāka sižeta filmu.
.
Kāpēc mūs tas interesē? Tīrākā psiholoģija. Pirmkārt, cilvēks ir zinātkāra - un ziņkārīga būtne. Otrkārt, cilvēka pamatvajadzība ir drošība, tādēļ visi šie psiholoģiski šokējošie momenti ir kā stimulācija. Tu redzi kaut ko nedabīgu- tu no tā novērsies, jo tavai "izdzīvošanai" tas ir kaitīgi. Tāpēc cilvēkus fascinē true crime, šausmenes un arī šādu tipāžu klaunādes.
.
P.s. un nevajag paķert vienas, divu komentētāju rakstīto un attiecināt to uz visām komentētājām ?
Ārchijs @ 25.04.2025 14:54
Laikam personīgi Tevi notrigeroja mans komentārs. Jā, nenormāli ir gadu garumā uzsēsties uz vienu ģimeni un močīt visulaiku, ja Tev tas šķiet normāli, tiešām labāk dodies pie ārsta, kamēr nav par vēlu.
Kas Elīna ir par izņēmumu kadsekkonda @ 25.04.2025 11:28
Paldies! Lasīt protu un arī tev iesaku. Tu izdomāji par grupas treniņā citu cilvēku reakcijām, bet pati teici, ka nerakstīji sporta zālei.
Bārbija, kura uzrakstīja sūdzību sporta zālei - ziņā sporta zālei rakstīja, ka regulāri apmeklē un viņai traucē Elīna tur, bet šeit forumā pirms sūdzības rakstīšanas interesējās, uz kuru sporta zāli Elīna iet un kam rakstīt sūdzību, kas nozīmē, ka viņa neapmeklē un viņai tur netraucē Elīna, izņemot viņas publicētās bildes.
Apdomājiet iemeslu, kāpēc jūs speciāli sevi pakļaujat tādam besim, nepatikai, ejot skatīties tā cilvēka profilu, kurš jums riebjas. Kā arī sakiet, ka iemesls nepatikai ir Elīnas melošana, bet pašas te melo par geju seksu sporta zālēs.
Euclid @ 25.04.2025 12:15Sprediķotājiem - a ko citu darīt kafijas pauzes brīžos? Ieiet palasīt ziņas, kā pasaulē viss slikti, un paskatīties publisko personu sadzīvi, lai pasekotu līdzi tendencēm, jaunākajiem gossipiem.
Ja jūs pasakāt, ka ir nenormāli sevi "mocīt", skatoties didru, tad tikpat nenormāli ir lasīt ziņas, skatīties kādu tv šovu vai asāka sižeta filmu.
.
Kāpēc mūs tas interesē? Tīrākā psiholoģija. Pirmkārt, cilvēks ir zinātkāra - un ziņkārīga būtne. Otrkārt, cilvēka pamatvajadzība ir drošība, tādēļ visi šie psiholoģiski šokējošie momenti ir kā stimulācija. Tu redzi kaut ko nedabīgu- tu no tā novērsies, jo tavai "izdzīvošanai" tas ir kaitīgi. Tāpēc cilvēkus fascinē true crime, šausmenes un arī šādu tipāžu klaunādes.
.
P.s. un nevajag paķert vienas, divu komentētāju rakstīto un attiecināt to uz visām komentētājām ?
Mākoņu Dejotāja @ 25.04.2025 13:43Elīna ir ielikusi reel, kur saka, kā mīl Nauri un viņš ir bijis viņas lielākais atbalsts ?
Par kādiem sasniegumiem un smagu stradāšanu var būt runa? Ja vienīgā viņas nodarbe,ir lēkāšana bezviļu apenēs un vienas un tās pašas drēbes bildēšana pa 100.reizem. Elīnai sapratne no biznesa nav nekāda kā cūkai no kultūras.
Un vēl taisīt retrītu, kad ir milzīgas problēmas pašai ar sevi un savu mentālo veselību.
Lai viņa beidzot atgriežas uz planētas- zeme.