Quickyy @ 08.07.2020 20:28Kur tad mūsu Izle Zizle palikusi ar saviem komentāriem ?
Stalkerlvl1000 @ 08.07.2020 20:33https://failiem.lv/u/mjcwdqmx
Rēcīgi :D
Tiešām nepamanīja vai tas atkal speciāli? :D
la femmina @ 08.07.2020 20:13Butterfly īpašnieki paši jau ir atbildīgi par šo visu. Jo provokatīvāk sevi izrāda soc. tīklos, jo lielāka būs ņemšanās. Pat ja arī nebūtu bijis posts par Ali būtu runas par kaut ko citu. Tas ir viņu imidžs. Bet izskatās, ka jaunieši no kļūdām nemācās.
Tiara @ 08.07.2020 20:59
izskatās, ka viņam taisīta krūšu operācija, lai gan nesen vēl teica, ka tās ir dabīgas, no hormonu lietošanas?
Bet, jā, haha, cik neveiksmīgi
Siisiidra @ 08.07.2020 21:18Interesanti, vai pats Amunadavis visiem saviem klientiem izsniedz čekus/kvītis par saviem friziera pakalpojumiem?
kādēļ drēbēm vajag un, piemēram, pieaudzētiem matiem nē? Ir tik daudz nekvalitatīvu gadījumu bijis cilvēkiem, un nekādi arī neko nevar pierādīt, jo nav ne čeks, ne kvīts... un es neticu, ka pēc katra klienta tiek izrakstīta kvīts, lai godigi absolūti visus nodokļus maksātu par to, ko dara ikdienā (strādājot) no tā jau veidojas pašnodarbinātajiem/IK nodokļu nomaksa... nav neviens balts un pūkains. Tas, ka Didrihsonu pārim vajadzēja aizdomāties par to, ka ja ir tik liela popularitāte nevajadzēja izmantot 5 kontus, tikai uzņēmuma, un būtu atstājuši kaut to melno kasi, tikai normas robežās, kā lielākā daļa mazu veikalu īpašnieki.Blanche @ 08.07.2020 21:26
Intereses pēc vai kāds manikīra speciālists vai frizieris izsniedz čekus? Jo reāli man nevajag, bet drēbēm vajag, ja nu kaut kas saplīst vai neder utt.
Vienreiz man manikīre lika parakstīties kvīšu grāmatiņā, lai gan teicu, ka man to kvīti nevajag.
Stalkerlvl1000 @ 08.07.2020 20:33https://failiem.lv/u/mjcwdqmx
Rēcīgi :D
Tiešām nepamanīja vai tas atkal speciāli? :D
AnnijaB @ 08.07.2020 21:31kādēļ drēbēm vajag un, piemēram, pieaudzētiem matiem nē? Ir tik daudz nekvalitatīvu gadījumu bijis cilvēkiem, un nekādi arī neko nevar pierādīt, jo nav ne čeks, ne kvīts... un es neticu, ka pēc katra klienta tiek izrakstīta kvīts, lai godigi absolūti visus nodokļus maksātu par to, ko dara ikdienā (strādājot) no tā jau veidojas pašnodarbinātajiem/IK nodokļu nomaksa... nav neviens balts un pūkains. Tas, ka Didrihsonu pārim vajadzēja aizdomāties par to, ka ja ir tik liela popularitāte nevajadzēja izmantot 5 kontus, tikai uzņēmuma, un būtu atstājuši kaut to melno kasi, tikai normas robežās, kā lielākā daļa mazu veikalu īpašnieki.