Clara @ 13.06.2020 21:57https://skaties.lv/izklaide/sovi/citi-sovi/stilistu-kaujas/elina-didrihsone-skaidro-savu-aizrausanos-ar-maksligo-skaistumu/
Šeit principā viņas doma ir tāda - ja deguns ir par lielu, tad jāuztaisa uzacis un lūpas pārspīlēti milzīgas, lai neizceļas deguns. Loģika 0. Viņa ir tik labs piemērs tam, cik ļoti, ļoti cilvēkiem ir nepieciešama izglītība, intelekts. Kad BEIDZOT viņai atvērsies acis.
ALG @ 14.06.2020 09:47
Nevar atvērt acis, jo skropstas pa biezām! ??
Meitenes, kādas atsauksmes par Showroom Coquette? Kāda ir tur bijusi? ?
Hallo, 2007. zvana! Tas par Pavlova tērpu. Šķiet ļoti dīvaini, ka jauniem cilvēkiem tas patika... Būtu vēl diezgan klasiski, ja ne tā cepure ar lakatu. Bet abi pārējie tērpi arī ļoti so, so. Domāju, ka stilisti sastresojās un gribēja kaut ko nenormāli wow, bet beigās sanāca meh
fifa @ 14.06.2020 16:10Parunāju ar draugu, kurš strādā auto salonā un viņš teica, ka neviens salons tā pat par vienkāršu reklāmu ig nedāvina nevienam mašīnas. ? tākā diez vai tā būs sponsorēta. Arī Krievijā, lielajiem auto blogeriem, neviens mašīnas nedāvina.
fifa @ 14.06.2020 16:10Parunāju ar draugu, kurš strādā auto salonā un viņš teica, ka neviens salons tā pat par vienkāršu reklāmu ig nedāvina nevienam mašīnas. ? tākā diez vai tā būs sponsorēta. Arī Krievijā, lielajiem auto blogeriem, neviens mašīnas nedāvina.
Stalkerlvl1000 @ 14.06.2020 19:31Gan jau atdevusi.. Jo nav jau redz laika. Jāstrādā pat svetdienas-liekot insta trowback storijus. Kuros rada arī ir ar parakstu family. Kur tagad family?
Sirsnīgā @ 14.06.2020 19:11Hello! Nekad īsti neiedziļinos šajā tēmā, pat nelasu, vispār smieklīgi, ka šeit jau ir sarakstīta 500lappušu grāmata, mani neuztrauc kā dzīvo kāds cits, taču līdz brīdim, kad iedomājos - kur palikusi Rada??? Es ļoti ceru, ka nav tas sliktākais kā es esmu iztēlojusies - ka suns ir vienkārši atdots uz vecāka pleciem, jo ir pārāk aizņemti ar darbu...bet ja tā ir patiešām, mīļais prātiņ, kur bijāt ātrāk? vai par to pirms tam nepadomājāt, ka tā ir atbildība? Un tad man radās jautājums- vai tiešām šādu personu reklamē tv ekrānos, intervijās utt? Par tādu bezatbildību? Fuj un vēlreiz fuj. Varbūt esmu palaidusi ko garām, jo tiešām nesekoju šīm sarunām, vienkārši par dzīvniekiem gan uztraucos vienmēr..