Kirbis32 @ 14.07.2025 19:29Ja mana māte no manis slēptu manas dāvanas,ko man uzdāvināja dzimšanas dienā,es laikam viņai iedotu pa tāsi!!
Kāda Tev starpība Elīna,iedod bērnam izpakot dāvanas!!! Maita tāda.
Svarīgs laiks,ko dod? Kurr? Tu savu dēlu nogrūd skapī tieši tāpat kā tās mantiņas.
Prieka bojātāja,maita.
IceCream @ 14.07.2025 22:30
Nu šis gan pārspīlēti.
Visi bērnu psihologi iesaka tieši atstāt kādas 3 mantas un lai ar tām izspēlējas līdz apnikumam un tad atkal nākamās. Mantu kaudze rada pārstimulāciju, kad bērns nezina ko ķert, ko grābt, beigās vispār vairs neko negrib.
Es arī mazam devu pa vienai dāvanai pēc kārtas, lielāks un ilgāks baudījums.
L.. @ 15.07.2025 12:46Patrīcija ir pateicīga par savu vīru un Džeisonu. Didra vispār piedalās teksta izveidē vai tikai pasaka, ka vajag kaut ko pa kādu tēmu uzrakstīt? Nu nedaudz smieklīgi, ka pat šādi teksti "no Didras" tiek rakstīti caur viņas minioniem.
Tikmēr Elīna turpina sēdēt stūrī un kūpināt saltu. :Dqueen2820 @ 15.07.2025 13:21
Tā vien gribas jautāt ,ko tad viņa tādu dara ,ja pat tik vienkāršu tekstu nevar uzrakstīt ? Patiesībā jau lielāko daļu dara viņas darbinieces , tikai Elīna visur pasniedz ,ka tikai viņa ,viņa .
L.. @ 15.07.2025 12:46Patrīcija ir pateicīga par savu vīru un Džeisonu. Didra vispār piedalās teksta izveidē vai tikai pasaka, ka vajag kaut ko pa kādu tēmu uzrakstīt? Nu nedaudz smieklīgi, ka pat šādi teksti "no Didras" tiek rakstīti caur viņas minioniem.
smūtijs @ 15.07.2025 15:17TG pēdējais video, tur uzmetot acis vēderam izskatās, ka ne koreģējošie šorti, ne šķiedrvielas strādā.
smūtijs @ 15.07.2025 15:17TG pēdējais video, tur uzmetot acis vēderam izskatās, ka ne koreģējošie šorti, ne šķiedrvielas strādā.
Un tie joki par iedzeršanu - ķip hi hi šampi vajag. Didra pēc tavām acim ļoti labi var redzēt ka ar šampis jau ir japiebremzēmagdalena333 @ 15.07.2025 18:14Elīna izskatās šodien sadzērusies, salietojusies, vai pārpīlējusies savus saltus. Ok, to tirināšanos un pārspīlēto uzvedību var notēlot, bet tas acu skatiens, nu reāli Izskatās, kā te citas saka, merkaķīši sit bungas viņas galviņā!
viņa atsākusi pīpēt? Nesekoju viņai bet uzduros uz video kur dievojās ka nepīpē.. tad tik tas viss šovs bija?magdalena333 @ 15.07.2025 18:14Elīna izskatās šodien sadzērusies, salietojusies, vai pārpīlējusies savus saltus. Ok, to tirināšanos un pārspīlēto uzvedību var notēlot, bet tas acu skatiens, nu reāli Izskatās, kā te citas saka, merkaķīši sit bungas viņas galviņā!
tu kaut kādā brīdī ticēji, ka atmetusi? 🤣🤣🤣🤣Mia6 @ 15.07.2025 21:45viņa atsākusi pīpēt? Nesekoju viņai bet uzduros uz video kur dievojās ka nepīpē.. tad tik tas viss šovs bija?
Festivāls, jo gan jau cilvēki varēs paēst un padzert bez maksas. :D Noteikti ar šo cer tikt arī uz preses vākiem.Monk @ 15.07.2025 22:40Bet, klau. Ka jūs domājat - vai Elīna tiešām ir tik stulba vai viņa vnk izliekas, jo pat slikta slava ir slava?
Mans prāts nespēj aptvert, ka cilvēks var būt tik stulbs.
Neskatos viņas profilu un storijus katru dienu, bet kāda doma tam viņas elyndi festam? Patiesībā, es varētu iztēloties ka apģērbu veikals var uztaisīt foršu pasākumu - drīzāk modes skati, bet kur tur festivāls? Didras gaumē jau tur tik viņas dzīves gudrību sprediķojumi, vispār nekāds sakars ar drēbēm gan jau.