Diez otrs atpazīs Elīnu? :D Elīna gan domā, ka visa Latvija viņu zin, bet tā nav.Everests @ 05.01.2025 15:20Esot sapucejusies kā princese ?? varbūt kaut kur Krievijas tālākajā, pamestakaja ciematā kad viņa liktos kā princese ?? noteikti ka pilnībā un galīgi izgazusies tai raidījumā ?
turkishpupi @ 05.01.2025 13:28vēl tikai čolka pietrūkst…
pēc kā tad saprati? Neredzot bildes vai norādes. Man skatoties uz dzīvokli nebija ne jausmas. Ok pēc tam viņu iegoogloju un atradu, ka sēž tajā pašā dzīvoklī, latviešu raidījumus neskatos, taka man nav ne mazākās nojausmas kā dzīvo latviešu aktieri 🤣 nē nu pēc sejas jau uzreiz atpazitu, bet ne pēc mājvietas.L.. @ 05.01.2025 18:14No viņas storijiem pagāja pāris minūtes, bet sapratu, pie kā viņa ir. Esmu pārliecināta uz 99%. Vārds un uzvārds sākas ar vienu un to pašu burtu (intrigai neteikšu). Tā kā latviešu aktieri un komiķi viņai sveši, neticu, ka uzminēs. Arī nedomāju, ka viņam baigi būs Didra zināma. Varbūt lielais Elyndi uzraksts uz durvīm pateiks priekšā, ka kaut kāda Elīna Di. Bet nu Didras dzīvoklis ir tik auksts un bez personīgā piesitiena, ka grūti tik no tās vietas ko pateikt.
L.. @ 05.01.2025 18:14No viņas storijiem pagāja pāris minūtes, bet sapratu, pie kā viņa ir. Esmu pārliecināta uz 99%. Vārds un uzvārds sākas ar vienu un to pašu burtu (intrigai neteikšu). Tā kā latviešu aktieri un komiķi viņai sveši, neticu, ka uzminēs. Arī nedomāju, ka viņam baigi būs Didra zināma. Varbūt lielais Elyndi uzraksts uz durvīm pateiks priekšā, ka kaut kāda Elīna Di. Bet nu Didras dzīvoklis ir tik auksts un bez personīgā piesitiena, ka grūti tik no tās vietas ko pateikt.
tieši par šo domāju skatoties story, nu wtf…Dusmupūce @ 05.01.2025 18:23Reāli kamēr filmējās viņa visu laiku tajā dzīvoklī bija mētelī un zābakos??
tur vienā vietā bija iela kopbilde un tur vins arī bija un vēl varēja redzēt, ka dzīvokli bij lielas gleznas ar portretu. Man arī skaidrs, kas tas par vīrieti.Everests @ 05.01.2025 18:20pēc kā tad saprati? Neredzot bildes vai norādes. Man skatoties uz dzīvokli nebija ne jausmas. Ok pēc tam viņu iegoogloju un atradu, ka sēž tajā pašā dzīvoklī, latviešu raidījumus neskatos, taka man nav ne mazākās nojausmas kā dzīvo latviešu aktieri ? nē nu pēc sejas jau uzreiz atpazitu, bet ne pēc mājvietas.
aaaa, jā, ig skatās, tad jā, TG skatījos un domāju, kur portrets redzat 🤣🤣He730 @ 05.01.2025 18:42tur vienā vietā bija iela kopbilde un tur vins arī bija un vēl varēja redzēt, ka dzīvokli bij lielas gleznas ar portretu. Man arī skaidrs, kas tas par vīrieti.
He730 @ 05.01.2025 18:46Vēl sūdzas, ka viņa netika silti uzņemta, ka nav vadītājs utt. Gribu redzēt to cirku, viņas kārtējo izgāšanos ?
He730 @ 05.01.2025 18:40tieši par šo domāju skatoties story, nu wtf…
Redwine @ 05.01.2025 19:34L.. teksts @ 05.01.2025 18:14[/quote
Protams , Jānis Jarāns
Viņa taču pat satiekot viņu nesapratīs, kas viņš ir.😀Redwine @ 05.01.2025 19:34L.. teksts @ 05.01.2025 18:14[/quote
Protams , Jānis Jarāns
smūtijs @ 05.01.2025 19:16
Ja es redzētu, ka manā mājā ieiet ar apaviem, plus ārā ir slapjš un simt punkti dubļi un sniegs ir iekšā ienesti, liktu slaucīt grīdu. Kas tā ir par necieņu, fujj….