sauliiite.paula @ 10.10.2024 19:43Zbis Didra uz pasākumu aizgāja ar topiņu kuram klāt ir cenu zīme..Nu meitenes..kāda saņems ar Didras smaķelīti? Totāla necieņas izrādīšana pret saviem klientiem
smūtijs @ 11.10.2024 08:22Influenceri jau kādu laiku ir parādījuši, ka viņiem ticēt nevar un tas, ko viņi reklamē ir pilnīgākie mēsli. Arī par Elīnas laiku ar dēlu... Kas tā par vērtīgu laika pavadīšanu ar dēlu sēžot blakus, kamēr viņš ir iegrimis multenēs? Es neesmu redzējusi, ka viņa ar viņu spēlējas. Vērtīgi būtu ar viņu spēlēties, palīdzēt attīstībā, bet gada māte domā, ka tupa sēdēšana blakus jau ir vērtīga.
Ieva12345 @ 11.10.2024 10:22
Elīnai ar Nauri nopietni jāsāk pievērsties bērnam. Jo pašlaik, attīstība Džeisonam ir iekavējusies. Bērnam līdz 3 gadiem ir ļoti svarīgs laiks.
Bērnam ir jābut režīmam, ēšanas režīmam, gulēšanas režīmam.
Bērns nerunā - es nesaku, ka šajā vecumā jārunā teikumos vai ļoti skaidros vārdos, bet vairāk kā mamma un dažas skaņas neesmu redzējusi. Domāju jau tagad audiologopēda nodarbība nenāktu par sliktu.
Bērns tiek barots. Šajā vecumā bērnam būtu jāsež pie galda un jāēd ar karotiti pašam. Bez nekādām multenēm ēšanas laikā.
Bērns šajā vecumā visas iemaņas un attīstību apgūst caur spēlēm, rotaļām. Šeit netiek tas darīts. Iespējams aukle ko dara, bet jasaprot vai aukle ir aukle - nomaina pamperu, pabaro. vai tiešām, lasa pasakas, dzied dziesmas, spēlējas utt.
Es domāju, ka butu ļoti nepieciešama noteikti ergoterapeita un audiologopēda konsultācija.
Šis ir labs vecums, ka visu vēl var viegli vērst par labu. Pēc 3 gadiem izlabot ir daudz daudz grutāk.
Šis ir labs vecums, ka visu vēl var viegli vērst par labu. Pēc 3 gadiem izlabot ir daudz daudz grutāk.
Everests @ 11.10.2024 18:24Tur kur Džeisons fona kliedz, izklausās, ka tas ir viengadnieks, nevis 2.3 vecs bērns. Jā, es speciāli mēnešus pierakstīju, jo šajā vecumā, vēl pa mēnešiem attīstās. Un viņš nav attīstījies kopš 1 gada. Jejbogu. Kliedz gaga un kas tur vēl bija.
viņiem viss ok, attīstās kā vajag. Paldies ka uztraucies 🌞Piano @ 11.10.2024 19:00Vēl viena speciāliste bērnu attīstības jautājumos atvilkusies...Labāk audzini savējos.
Piano @ 11.10.2024 19:00Vēl viena speciāliste bērnu attīstības jautājumos atvilkusies...Labāk audzini savējos.
Tastastas @ 11.10.2024 22:16Nevar saprast, ko tad īsti reklamē - krūšturi, turku krūšu palielināšanas operāciju vai arī to praķīti, kas no pleca noslīdējis?
P.S. Nez vai operāciju arī izdevās norakstīt "darba vajadzībām"?
Tastastas @ 11.10.2024 22:16Nevar saprast, ko tad īsti reklamē - krūšturi, turku krūšu palielināšanas operāciju vai arī to praķīti, kas no pleca noslīdējis?