Nereālā @ 23.09.2024 18:21Flyndi pa Tenerifes apartamentiem staigā melnā kleitiņā, kurai birka uz muguras karājas, video var redzēt ? kāda varēs ieķert “exclusive” kleitočku ar Tenerifes sviedriņu ?
Nereālā @ 23.09.2024 18:21Flyndi pa Tenerifes apartamentiem staigā melnā kleitiņā, kurai birka uz muguras karājas, video var redzēt ? kāda varēs ieķert “exclusive” kleitočku ar Tenerifes sviedriņu ?
cory @ 23.09.2024 19:34
Kapēc mēs Didru saucam par Flyndi? ? Kāds tur stāstiņš apakšā?
Love @ 23.09.2024 22:05Man žēl viņas darbiniekus ?
Filmētājai darba komandējuma laikā jāpērk savs ēdiens (gadījumā tas nebija pretlikumīgi???)
Gibas story, ka 19h ceļā un 3 lidojumi
jā, es tieši nācu rakstīt, ka šim arī atkāpjas mati. Abi divi reizē paliks bez matiem 🤣🤣Missroza @ 23.09.2024 22:20Naurim laiks Turcijā matus ielikt…Jaunais reels ??
IG - justiineestereMissroza @ 23.09.2024 23:03Kas tagad ir Annemarijas vietā? (Video filmesana, edits)
tur, ja uztaisa skrīnšotu, var matus pat pēc skaita uzskaitīt 😂Missroza @ 23.09.2024 22:20Naurim laiks Turcijā matus ielikt…Jaunais reels ??
L.. @ 24.09.2024 00:14Būtu interesanti paskatīties no malas, kā tie ğimeniskie video tiek uzņemti. Uz pludmali katrs iet pats par sevi - Džeisons ar aukli; Nauris; Didra kaut kur aiz muguras ar savu filmētāju. Un tad pludmalē top skaisti video, kur tētis ar mammu jauki pavada laiku ar dēliņu. Neiet kaut kā kopā tas Didras "ja tev ir mazais, zini - tev ir viss" ar aizkulisēm.
Love @ 23.09.2024 22:05Man žēl viņas darbiniekus ?
Filmētājai darba komandējuma laikā jāpērk savs ēdiens (gadījumā tas nebija pretlikumīgi???)
Gibas story, ka 19h ceļā un 3 lidojumi
sandale @ 24.09.2024 00:33
Tiešām debīlisms. Nenormāli ğimenisks posts būs bet realitātē bērns ar aukli iet. ?♀️Nav vārdu… vienkārši abiem diviem vecākiem pa seju gribās iedot. Nafig tādas feikās izrādes? Un nē Pidrenīt, aukle nav nekas nosodāms bet kad 24/7 ir redzams ka tu ar bērnu nenodarbojies un Dž vienmēr ir novārtā un pamests citiem tad gan tas ir problemātiski un nosodāmi jo pati visu šito rādi un mēs ļoti labi redzam kā ir aizkadros. Fuj. Kauns ka pat ne dieniņu ne stundiņu nevar bez viņas
cory @ 24.09.2024 02:32
Tas Giba arī... Man sāk arvien vairāk izlikties, ka šis ir vairāk nekā bišķīt naivs un Didrihsoni to kārtējo reizi izmanto. Jā, es saprotu, ka var apraudāties, ja kāds uzdāvina kaut ko, kas ilgi ir bijis vēlmju sarakstā, bet vai tad šis nesaprot, ka tā nav dāvana, bet dvēseles pārdošana Didrihsoniem. Man nekad neviens nav vēl prasījis "atstrādāt" dāvanas, lai kādā vērtībā tās arī būtu. Gibas paša labā, es ceru, ka viņš saņem apmaksu par katru Didras filmēšanās projektu, nevis atstrādā "dāvanu". Tagad arī 19 stundas lido ar 3 reisiem uz Tenerifi, lai pafilmētu Didrihsonus!
UZ T E N E R I F I !!!!
Bļin, ar tik lidojumiem un tik ilgā laikā var aizlidot uz OTRU PASAULES MALU! Uzņēmumi nolīgtajiem content creator apmaksā lidojumus biznesa klasē, zinu arī uzņēmumus, kas lidojumiem, kas garāki par X km vai X stundām, ļauj darbiniekiem lidot biznesa klasē, bet te Giba traucās uz Tenerifi 19 stundas un 3 lidojumus, lai uzfilmētu Didru. Vai tiešām viņam tik ļoti gribējās uz to Tenerifi, lai parakstītos uz tādu lidojumu? Jā, nav problēmu lidot personīgos lidojumus ar Ryanair 19 stundas uz Tenerifi, ja biļetes izmaksā 45 EUR vienā virzienā, bet ja man darba devējs piedāvātu kaut ko tādu, tad es pasūtītu viņu ratā. Vienīgais, ko gribētos Gibam pateikt - know your worth- un ieteikt sastādīt kameras atmaksas grafiku vai atrunāt projektu skaitu, kuros viņam jāpiedalās, lai atstrādātu kameras vērtību. Savādāk vēl nākamos 10mit gadus vajadzēs Didras turku buferus filmēt.
Viņš ir ļooti naivs, pieder pie aizmālēto acu fanīšu pulka. Vēl tak ievācies dirstsonu vecajā dzīvoklī.Sassy @ 24.09.2024 06:39
Viņš vēl ir sava ceļa sākumā laikam — visi Tavi ieteikumi ir labi. Uzraksti viņam DM drīzāk ? Varbūt puisim noder.