Man tīri labi patika salātu lapas (daudz) vai ‘kale’, apcepti šampinjoni, sadrupināti valrieksti, balzamiko un olīveļļa, vēl var pievienot brokuli. Vai arī arī salāti no Halumī siera (apcepts), spinātiem, turku zirņiem, marinētām bietēm (tās man parasti ne visai, bet šajos salātos labi iet klāt), olīveļļas. Vai Kartupeļu salāti - jaunie kartupeļi novārīti, daudz kvīnoja (nav ne jausmas kā pareizi šo rakstīt un izrunāt, tāpēc jau iepriekš atvainojos), zaļie zirnīši, olīveļļa un majonēze. Bieži top salāti no zaļumiem/dārzeņiem - jo dažādāki, jo labāk, kuri jāapēd, lai neaizietu postā, gandrīz vienmēr mājās esošajām olīvēm, sadrupinātiem valriekstiem un olīveļļas+balzamiko.