bet, vai pados palīdzīgu roku, tas jau ir vērtēšanas jautājums. Katram ir savs budžets, noskaņojums un ģimene.
Latvietis ir vienkārši skarbs .
latvietis, atšķirībā no krieva, savu pudeli vai činčiku pēc iespējas savāks, nevis nometīs tur, kur izlietoja.
Latvietis ir tīrīgs, aizrādīs, ja kāds piemēslos,
Katram ir savs budžets, noskaņojums un ģimene.
Jautājums daļēji atbildēts.Šito (skatit bildi) nevar sajaukt ne ar ko citu - TŪRISTS.
Tā tad, mēs strādājam, uzturam savu ģimeni un priekš citiem DĀRZEŅIEM ne velna nedodam naudu, mums ir pie vienas vietas, kas ar to cilvēku notiek, tāpēc jau ziņās vajag ielikt iestarpinājumu, ka bērniem kaut kas noticis, iespējams, varbūt, nezināms, pastāv iespēja, jo savādāk mūsu sabiedrību nevar iekustināt.
Tikai tūrists Latvijā var justies gaidīts, vismaz papildina valsts kasi, nemaz nerunājot par Britiem, kuri papildina mūsu zilos ūdeņus ar minerālvielām un līdz ar to mums Latvijā izaug lieli ozoli un piečuki tik mētājās šurpu, turpu.
Tas skaidrs, kāds Latvietim ir noskaņojums. Ja kaut kas nepatiks, tad iesūdzēs tiesā un aizpers atpkaļ uz savu Sibīriju, kur izsūtija Latviešus, bet kā mēdz teikt, ka dažiem labiem tur pat klājās labāk - Sibīrijā.
Kādreiz pa radio teica ---> Paklau, vecīt.. Ja tu nejūties Latvijā laimīgs, tad izsūti sevi uz Sibīriju un brauc atpkaļ uz Latviju tikai tad, kad būsi laimīgs. Tā tad - nekad, jo Latvijā cilvēki nevar būt laimīgi.
Es vienkārši gribēju zināt, kapēc vajag čakarēt cilvēka dzīvi bez jēgas, ja Jūs paši atpūguļojjiet savu dzīvi, tā tad, ja Jūs kādam kaut ko sakiet, tad Jums pašiem ir šī pati problēma, Jūs vienkārši mēģiniet no tā tikt vaļā, izgāžot uz citu cilvēku to visu un tamlīdzīgi. Kapēc mūsu sabiedrība vienmēr domā tikai par sevi, citi cilvēki ir vienaldzīgi, lai arī kas tie būtu, dzīvojam sev un esam it kā laimīgi, ne? Patiesībā katram ir savas dzīves problēmas, tikai par tām skaļi neviens nerunā. Ja runā, tad izgāž uz kādu citu, kas patiesībā nemaz nav vainīgs ne pie kā, tikai ir mazliet savādāks un mūsu sabiedrība to vnk atsakās pieņemt.
Tāpēc, kā jau es mūsdien saku.. Visu laiku cilvēki mēģina uzspiest kaut kādus tur standartus, ja es teiksim esmu tāds, tad tev obligāti jābūt tādam pašam, ja pilsētā ir tā, kā ir, tad visiem jābūt vienādiem.
Kapēc tas ir vajadzīgs... Sanāca par garu teksts, bet ir sava jēga, ja vispār kāda saprastīs
E.R.