Pilsētas meitene kaut kā īpaši izraisīja nepatiku, likās tukša un cacīga meitene - īpaši tas runas veids un tas, ko viņa sākumā komentēja. :-/ Es ceru, ka viņai kāds samaksāja, lai uz kamerām tā spēlētu un radītu tādu muļķītes iespaidu, nevis viņa tāda pēc dabas.
Viss šovs liekas stulbs, balstīts uz naida radīšanu starp dažādiem LV iedzīvotājiem, jo kāda jēga bija rādīt meitenes Porsche un teikt zābaku cenu? Baigais notikums, kāds brauc ar Porsche un velk brendus, bet nē, vajag speciāli to izcelt, lai tiem latviešiem, kam nav naudas, būtu ko aprunāt un cepties.
Zaļumballe vispār kaut kāds feils, lauku puisis iemīlējies un tik neveikli cenšas visu laiku pielīst, ķipa tā būs vienīgā meitene viņa dzīves laikā :-(:-D
Un, es atvainojos, parasti nepatīk aprunāt cilvēkus, bet ja pelna pietiekami, varētu arī pievērst uzmanību saviem blondajiem matiem, tie izskatījās sausi un sapinkojušies.
UN
Tiešām kāds brauc uz laukiem un velk īsas kleitiņas, dārgus gumijniekus un ar to lepojas?
Tiešām kamerā jābāž savs plikais dibens un malku skaldot jāvelk tādas kleita?
Tiešām pilsētā uzdevums ir SPA un salātu pagatavošana un jahtas izrādīšana?
Tiešām balvā dāvina lētos krēmus un lēto baumu žurnālu abonementu?
Nē, nu es jau saprotu, ka visiem naudu vajag pelnīt un vajadzēja skandālu 1.epizodē.(t)
Man patīk latviešu šovi, bet šis bija pilnīgs nekas :-D