Attiecības pēc bērna piedzimšanas.

Reitings 45
Reģ: 09.03.2010
Sveikas, mammas! Padalieties savā pieredzē, vai attiecības izmanījās pēc mazula piedzimšanas. Bērns pavisam mazs, 4 mēneši. Man patreiz izskatās, ka partnerim citas nodarbes ir svarīgākas un interesantākas kā sava gimene. Nepamet sajūta, ka vinš tagad jūtas ierobežots, ka draugi var sēdēt līdz vēlai naktij un sist klaču, iedzert, tusēt, draugiem bērni nav, īsti pat nav nopietnas attiecības. Esmu vairākkārt par to runājusi, teikusi par dzīves prioritātēm, bet ar sirdi saprotu, ka pret vina gribu neko “neieborēšu.” Gribu dzirdēt stāstus, pieredzes, vai izdevās kaut ko mainīt, varbūt partneris atvēra acis un saprata kas dzīvē ir svarīgs.. Vienā brīdī gribās iespītēties un teikt, lai tad dara ko grib un iet kur grib, ka pašas tiksim kārtībā, varbūt attiecības jābeidz un man izdosies ar laiku atrast partneri, gimenes cilvēku. Otrā brīdī gribas, lai viss ir labi, borēt “divdesmittrešoreizi,” bet saprotu, ka ar varu nevaru neko piespiest.
Uzkalusīšu jebkuru viedokli.
30.08.2018 22:21 |

Reitings 558
Reģ: 23.07.2016
Neticu ka tādi veči mainās, pārsvarā neizskatās, kad kas labs gaidāms nākotnē.
Izskatās kad padomju laiku domāšana ir vēl jaunajai paaudzei iepotēta.
Ja veci mājās ir jāaprūpē, jārada īpaši apstākļi utt., kamēr pašai sievietei vnk ir pienākumi, citi darbi pret bērnu/māju utt. bez īpašu apstāļu radīšanas jāpadara, tad man nav ko teikt.
Kam tādu vīrieti, kas nav uzreiz gatavs tēva lomai, sievietei netiek dots laiks sagatavoties, bērns piedzima un uzreiz ir pienākums par viņu gādāt, kāpēc tēvam ir jābūt kādām privilēģijām, abi kopā 9 mēnešus var izglītoties par bērnkopību. Abi lasa, izglītojas, dalās pieredzē par bērna audzināšanu, nevienam no gaisa nenorīt zināšanas par bērnkopību, pliki instinkti neko nenozīmē. Par bērnu rūpējas abi, ja vecis domātu, ka tā ir sievietes atbildība audzināt līdz 4 gadi, un tad viņš pieslēgsies, ar tādu veci pat domu nepieļautu radīt kopīgu bērnu.
03.09.2018 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits