Sisley, brauc pie manis un laižam ar manu kurkuli uz to Palandžio :D
-
čau!
es vakar meklēju beztēmu, jo man gribējās pačīkstēt un izdusmoties, bet nu ok, papukstēšu šodien, jo problēma velkas līdzi:
tas mans pielūdzējs ir riktīgs āmars - vai tiešām vienīgais veids, kā tikt vaļā, ir bērnišķīga nobloķēšana? jo uz atbildi, ka attiecībām neesmu gatava, pretī saņēmu bildi iz Dievietes.lv ar tekstu, ka gaidīs tik ilgi, cik vajadzēs, un sajūta ir tāda, ka drīz mani jau pie darba stalkos - cik nepiekāpīgs.
tajā pašā laikā sirds sāp, jo mans crush neliekas ne zinis. lūk, dzīves netaisnība. :-D:-D
sezona arī tuvojas vēja spārniem, vismaz darba više kriše un varu nedomāt muļķības. :D
un no lieliskās vasaras pēkšņi ir iestājies rudens - koki strauji krāsojas, līst un ir drēgns. domās jau velk uz svecēm, plediem, kakao krūzēm un tā. baudu rudens ziedu smaržu vāzēs, jaunā ābolu un bumbieru raža tagad visās ēdienreizēs, bet brokastu kafijas laikā fonā dzērves kliedz un tālumā jau atkal vērojamas kuplas stirnu ģimenes. tāds dīvains miers iestājies. gribēju gan lielās pārmaiņas, bet zvaigznes iesaka nesteigties - viss notikšot pats no sevis, tad nu šobrīd ļaujos dzīves pašplūsmai, cenšoties domāt līdzi ar galvu, lai neieplūstu galīgās auzās. :D
un jā, cosmo kaut kā laika neatliek - gan jau uz garajiem ziemas vakariem atkal sarosīsimies. (l)