Vai viņš krāps?

Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Sveikas!
Es īsti vairs nezinu ko domāt un darīt...
Esam ar draugu aptuveni 2 gadus attāluma attiecībās. Redzamies katru +- katru otro nedēļu. Viss ir bijis labi līdz šiem pēdējiem 2-3 mēnešiem, jo pēdējā laikā daudz strīdamies.
Strīdi itkā pa sīkumiem, neskaitot strīdu par dzīvošanu kopā jo viņš uz Rīgu nevēlas(un ģimenes dēļ arī nevēlas), bet es atkal nevaru pārcelties jo man tur īsti darba nav un tāpēc es negribu sevi padarīt nelaimīgu dēļ tā, ko es viņam arī pateicu. Šobrīd šo jautājumu esam atlikuši.
Nesen viņš netīšām dabūja zināt ka kāds no manas ģimenes domā ka mums ir jāšķiras, dēļ tā ka viņš negrib uzņemties atbildību arī par mani un darba ziņā arī ir kā ir.
Bet visvairāk mani uztrauc tas ko ieraudzīju viņa e-pastā. Atbilde no meitenes, kuras sludinājums bija iepazīšanās/seksa sludinājumu portālā un vakar viņš viņai prasīja numuru. Īsti viņam nepateicu ka es par šo zinu, bet viņš apgalvo ka nekad mani nekrāptu, jo ļoti ir pieķēries. Lai gan pats pirms pāris dienām teica ka šī paša iemesla dēļ man piedotu krāpšanu(par kuru man pat nav bijusi doma).
Es gribu ticēt un uzticēties viņam, bet neesmu pārliecināta ka es to vairs spēju. Es saprotu ka varbūt esmu viņu nogurdinājusi ar visām savām problēmām un ir arī spiediens par dzīvošanu, bet tāpēc uzreiz krāpt?
Es šobrīd īsti nezinu ko darīt, jo zinu ka visticamāk pierādījumus par to neatradīšu, jo viņš vienmēr telefonu atstāj "tīru" un neesam jau visu laiku kopā.
Ir kādi padomi kā šobrīd man rīkoties tālāk?
11.08.2018 08:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Situācijā, kad ar darbu ir kā ir, attiecībās tu esi mazāk pasargāta gadijumā, ja kaut kas nav kārtībā - ja tev nav ienākumu, ar kuriem sevi uzturēt vienai pašai, tev ir daudz grūtāk aiziet. Tas ir mīnuss braukt no Rīgas prom uz vietu, kur ir daudz sliktākas darba iespējas. Sevišķi, ja par vīrieti ir šaubas.
11.08.2018 10:26 |

Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Laikam jau visprātīgāk būtu, šodien dabūt viņu uz satikšanos un visu izrunāt un saprast kas notiek.
11.08.2018 10:31 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Oi, nevaru :-D Augstaakaa doplomaatija atkal taa vietaa, lai taadu puikjeliiti ar visu vinja padiivaino famiiliju pasuutiitu dirst.
Sapnju viirietiitis pilniigi, seed savos paakjos, kur nekaadu miljonu nepelna taapat, jo pilseetaa tak buus tiiiiik smagi iedziivoties nabadziņam, plus bonusaa pustraka maamule, kura tik traki zheeeeeelojama, tik slima un nelaimiiga, tik izmisusi, tikai ultimaatus uzstaadiit, ka shai ogas, seenes un mezhu vajag, nekas netraucee, tad jau nu laikam tik smagi nemaz nav :-D Plus puikjeliitis pa seksa saitiem tusee. Pie visa taa autorei vajadzeetu uzspljaut izgliitiibai, normaalam darbam un test uz paakjiem, tupeet pie mazaa neveiksminiecinja - lauku miiljotaaja, lasiit seenes ar lauku miiljotaaja maamuli un, ja paveiksies, seedeet vieteejaas Maximas kasee vai varbuut tirgot salasiitaas ogas? A varbuut iet uz kaadu programmu “simtlatnieku”, griezt zarus mezhaa par 100 eiriishiem meenesii? Galvenais, ka tik bikses blakus :-D oi, nevaru tieshaam :-D Sievieshu - paklaajinju grupinja sarosiijusies ar saviem augstaakaas diplomaatija sieteikumiem.
P.S. Viedaa Minka biezhi dod normaalus ieteikumus, nu bet tiiiiik biezhi lien aaraa tas, ka taaaaaa to bikshaini vajag blakus visaam, ka taa taaaada veertiiba :-D Bez bikshainja vai bez rinjkja pirkstaa dziive norakstaama :-D Nu, paskaties tachu kalendaaraa, kuraa gadsimtaa esam :-D Kompromisus var ieteikt, ja ir viirietis nevis viiriesha parodija, ja ir materiaali nodroshinaats un speej nodroshinaat sievieti, nevis atvelkas ar kaut kaadu leetu rinjkji zobos vai paljerkst, ka nesiis rinjkji. Plus ir izstraadaajis konkreetu naakotnes plaanu, izturas pret sievieti kaa pret miiljoto sievieti, nevis drochii seksa saitos un skraida ar seenju vaaceli pa mezhu. Kaadus, pie velna kompromisus ar aprakstiito pajoli? :-D:-D:-D Sen taadam seenju vaaceli uz galvas buutu uzmaukusi un atradusi savaa pazinju lokaa, savam liimenim atbilstoshu viirieti, nevis raudaatu forumos :-D
11.08.2018 10:49 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Nu nezinu, ja jau jātīra telefonu un e-pastu, tad kaut kas slēpjams tur ir... :-|
--
Es ieteiktu Tev koncentrēties tomēr vairāk uz sevi pašu. Izvērtēt kur, ar ko un kā būs labāk Tev. :)
11.08.2018 11:36 |

Reitings 87
Reģ: 06.06.2018
Tātad, kas ir dots?
1. Puisis ar problēmām ģimenē (no kā var spriest, ka ar lielu ticamības pakāpi arī savas attiecības viņam būs grūti veidot).
2. Sarakste sludinājumu portālā, kas potenciāli var pārvērsties par attiecībām reālajā dzīvē.
3. Piedāvājuma pārvākties pie viņa nebija.
4. Strīdi.
5. Nespēja atrisināt dzīvošanas vietas problēmu un iniciatīvas trūkums.
6. Grūtības ar darbu mazpilsētā.
No šī visa man izriet tikai viens jautājums: Tev tiešām to vajag??? Nu kādā, atvainojos, miskastē Tu sevi atradi, ka turpini šīs attiecības?
11.08.2018 11:53 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Īsti viņam nepateicu ka es par šo zinu, bet viņš apgalvo ka nekad mani nekrāptu, jo ļoti ir pieķēries.

Pieķēries , tātad nav iemīlējies, tikai pieķeršanās un nekas vairāk, tieši šī ir atbilde, ja mīlētu,tad nesarakstītos ar citām,un numuru prasīja, ne jau lai kādreiz sirsnīgi paplāpatu .(t) Neesi stulba un sāc domāt .
Visas viņa darbības norāda tieši uz to ka Krāps agri vai vēlu.
11.08.2018 12:02 |

10 gadi
Reitings 4837
Reģ: 29.01.2009
ja mīlētu,tad nesarakstītos ar citām,
kaa tad:-D viriesiem tas ir savadak, vini prot noskirt pliku seksu no milestibas
ja vel tiekas tik reti -protams ka spiediens kulee sakapj un kapec gan neieiet seksa saita-taa vins doma
11.08.2018 12:11 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Jūsu attiecībām šādā formā nav nākotnes. Attāluma attiecības darbojas tikai tad, ja pārim IR plāns kā būt kopā nākotnē. Jums tāda nav.

Tieši tā arī ir.
Jūs esat kopā divus gadus un nekas nav mainījies. Iedomājies, ka ir pagājuši, teiksim, pieci gadi un viss ir ritējis tieši tādā pašā tempā un trajektorijā kā līdz šim. Vai tu to gribi?
Ir ok izšķirties vienkārši tāpēc, ka attiecībām nav nākotnes. Bet ir naivi cerēt, ka otrs cilvēks vienā brīdī ņems un fundamentāli izmainīsies, un jūs varēsiet dzīvot happily ever after.
11.08.2018 12:24 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Bet visvairāk mani uztrauc tas ko ieraudzīju viņa e-pastā. Atbilde no meitenes, kuras sludinājums bija iepazīšanās/seksa sludinājumu portālā un vakar viņš viņai prasīja numuru

Vai tad te viss nav skaidrs? Par pārējo pat nav vērts runāt.
Loģiski tak padomā. Es gan puisim to epastu noliktu priekšā un pateiktu viss cauri.
11.08.2018 12:35 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Atbildot uz jautājumu tēmas nosaukumā Vai viņš krāps? - viņš jau to ir izdarījis, sarakstoties ar seksa sludinājuma meitenēm! Vai arī Tu domā to fināla aktu, kad viņš viņā ieies fiziski? (t)
Reāli čalis negrib dzīvot ar Tevi kopā un meklē seksa pakalpojumus, Tev tādas attiecības ir saistošas?
11.08.2018 12:39 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Cilveks pec 2 INSTULTIEM..skraida pa meziem lasot ogas un senes..Pirmo reizi ko tadu dzirdu. Ja var but svaka sirds bet 2 insulti? Un turklat ta sieviete ka lasu dzivo dzivokli nevis privatmaja..tatad Riga kur slimnicas, polikliniaks, mazasas, baseini vinai butu labak. Un ja vel nevajadzetu dzivokli vienai apmaksat ideali. A no ka vina dzivo? Nedomaju ka pec 2 instultiem var baigi aktivi stradat...jeb..manipulatore. Mos pamekle info un iedo vinai roka lai paskatas video un palasa kas ir insults!!
11.08.2018 12:49 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Pēc diviem un arī trīs insultiem var dzīvot aktīvi - vismaz tik, lai ogas un sēnes lasītu, māju kārtotu un tā tālāk. Bet arī viens insults var izrādīties liktenīgs. Tur nav viennozīma attīstības scenārija insulta gadījumā.
___
Es personīgi nemocītu ne sevi, ne puisi - skatītos patiesībai acīs. Šķirtos. Bet es nekad nevarētu pārvākties tālāk par Ropažu novadu prom no Rīgas. Vai kreiso krastu.
11.08.2018 13:04 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es nezinu cik naivam jabut vai kadas klapes uz acim jauzliek, domajot, ka virietis ta pat vien atsaucas uz seksa/iepazisanas sludinajumiem, bet nav gatavs krapt. Tak skaidrs, ka ir... tas vien neliecina ne par ko labu, kur nu vel viss kopa
11.08.2018 13:35 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Viņš jau krāpj.
11.08.2018 14:41 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Bāc,kas Jums meitenēm kaiš!?
Vai tiešām mums jānozīlē ko darīs tavs puisis? Ja prasa nummuru,tātad nejau tāpat,lai paklačotos. Paseko līdzi sarakstēm epastā,ja negribi tā traukties prom.
Manas domas - viņš krāps. Un acis nepamirkšķinādams. Jo,ja jau 2 gadi tā pagājuši,domā,ka viņš vēlas tā visu dzīvi nodzīvot?
Domājam,meitenes!
11.08.2018 15:11 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Es nebūtu kopā ar kādu kurš skatās seksa sludinājumus un prasa meitenēm numurus. Nu vai tad tiešām to ir iespējams jebkādā citā veidā izskaidrot? Skaidrs taču, ka viņam garlaicīgi un grib papriecāties, vai nu virtuāli vai dzīvē. Viennozīmīgi nepatīkami (t)
11.08.2018 15:35 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
+++ DieKleineHexe viedoklim!
Uzskatu, ka attiecības var izdoties tikai tad, ja pie tām strādā abi, kopā atrod kompromisus, kopā pārvar grūtības! Šajā gadījumā tā nav. Ir sieviete, kurai ir darbs Rīgā un kura vēlas atrast kompromisu kopdzīves jautājumā. Un tad ir vīrietis, kurš nevēlas meklēt variantus, nevēlas rast kompromisu, nevēlas pārcelties uz Rīgu (un tās atrunas, ka nevarēs iedzīvoties, ir smieklīgas, jo, kamēr nav pat pamēģinājis, tie ir tukši vārdi), sarakstās ar citām, nevēlas pamest māmuliņu, kura, savukārt, tā vietā, lai tiktu prom no pusdullas ģimenes, vēlas sēdēt mežā un lasīt sēnes. Sorry, bet nu tāds tips nav tas, kā dēļ jaunai sievietei, kurai visa dzīve priekšā, vajadzētu pamest Rīgu, lai pārceltos uz velnsviņzinkurieni. Ja tādam čalim tāda situācija ir ērta un mainīt viņš, kā noprotu, neko nevēlas, tad lai arī paliek savā mazpilsētā. Domā par sevi!
11.08.2018 15:36 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Atmet visus stereotipus un klausi savai sirdsbalsij.
Sorry, bet nu tāds tips nav tas, kā dēļ jaunai sievietei, kurai visa dzīve priekšā, vajadzētu pamest Rīgu, lai pārceltos uz velnsviņzinkurieni.

Lasu un domāju, vai tiešām Latvijas mazpilsēta or pielīdzināma kādai attīstības valstij Āfrikā, kur valda bads un slimības? :D
Tā ir tikai mazpilsēta. Sakrāj drošības spilvenu-trīs mēnešalgu apmērā un dodies pie viņa dzīvot. Sliktākais, kas ar tevi var notikt, ir vēlme aizbēgt. Rīga ar savām iespējām nekur nepazudīs. Iekāpsi autobusā un atbrauksi atpakaļ. Un vecumdienās nebūs jālauza galva- kā būtu, ja būtu.
11.08.2018 18:32 |

Reitings 1469
Jaa, dodies uz mazpilseetu, ievaacies pie mazapmaksaata darba straadniecinja, kursh onlainaa paraleeli Tev meklee draazienu :-D Ja paveiksies, atradiisi darbu vieteejaa veikalaa, brivajaa laikaa vareesi uzpaseet sava viirietiisha maamuli un jozt pa tuveejiem mezhiem ar seenju vaaceli.Vecumdienaas vareesi sev uzsist uz pleca par to, ka buusi vadiijusi nozheelojamu dziiviiti, vakteejot potenciaalo jaakli, skaitot kapeikas un lasot seenes :-D Bet tas viss tak pupu mizas, galvenais jau tas, ka viirietiitis pie saaniem, tas atsver taas visas siikaas neeertiibas :-D
P.S. Viedajai Minkai laikam karstajaa saulee galva paarkarsusi.
11.08.2018 18:47 |

Reitings 1469
Oi, piemirsu pateikt, ka pirms tam obligaati noskaidro, vai precees, ja precees, tad skrien jau tagad uz autobusu ar chemodaaninju, tik izcilu viirietiiti tak nevar palaist garaam :-D Plus buus rinjkjiitis pirkstinjaa, tas ir dziivee svariigaakais, taa deelj var paciest visu :-D :-D :-D
11.08.2018 18:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits