atluugumu patreizeejam darbam ,kameer nav cita varianta.tacu paludz vienosanos, samanies ka gimenes problemu del izdoma kadu laiku japasez majas, laukos pie tantes slimas vai mazums. un NVA sanemsi naudinu uzreiz, mierigi meklejot darbu.
Un dot references man tiiik ljoti negribaas, jo ja kaads zvaniis manam priekshniekam un prashnjaasies par maniim - vinjsh nebuus prieciigs.
Taaadeelj es laikam riskeeshu un rakstiishu atluugumu bez plaana B. Jo tad vismaz es visiem vareeshu dot references un sirds buus mieriiga.
Ja strādā godprātīgi, pret kolēģiem izturies pozitīvi un cieņpilni aizej no darba, tad nevajadzētu būt problēmām dabūt labu atsauksmi.protams, protams...un ja kadasm slikta atsauksme( ka mums viena dd vaditaja par cali teica 7 gadus nestradatja slinkoja, dzera zaga) tad ibio ko tu turi tik ilgi tady darbinieku? Pasiem smiekli nenak?:-D:-D:-D
. Tad arī pasaku, ka neviens darba vietā nezina par to, ka meklēju citu darbu vai eju uz interviju, attiecīgi, piedāvāju iedot kontaktus no cilvēkiem, kas vairs nestrādā. N:-O:-O:-O:-O LV tas strada? Jo dazi dd to uztvers ka potencialo nodeveju...melotaju.Pirmo reizi ko tadu dzirdu...zinu ka citreiz izlielas ar labam atsauksmes no klientiem ( it ipasi ja tie Vipvai tml.) bet kaut akdi bijusi darbinieki??????? Mos kopa dzerat un jus izmeta?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kā jūs vērtējiet to, ka darba intervijā prasa kontaktus no pēdējās darba vietas, lai sazinātos un paprasītu atsauksmes?
Tas ir tas pats, ja man parādītos jauna draudzene un pirms mesties attiecības ar mani, viņa zvanīs manai ex un jautās par mani kādas atsauksmes.
vienmeer arii ir zvaniijusi tiem cilveekiem, kuru kontaktus esmu devusi. Protams, tos cilveekus pabriidinu pirms tam, ka vinjiem var zvaniitinteressanata ideja, parasti jau vienkarsi nozino kur iepreisk stradats un potemcialais DD pats izvelas un samekle kontaktus. Tacu ja ideja laba, zonasu ka var ari sadi iedod sev izdevuga cilceka kontatus atsauksmitei....:-D:-D:-D:-D:-D
parasti jau vienkarsi nozino kur iepreisk stradats un potemcialais DD pats izvelas un samekle kontaktus.
kurā ir vairāki tūkstoši darbinieku un kurā kandidāts ir bijis parasts ierindas darbinieks - neviens topošais DD neies medīt rokā, kurš no tiem visiem tūkstošiem varētu tur sniegt kādu atsauksmi.:-O:-O:-O tu nio menesss? Ar kadu lietanm nodarbiajs citu cilveki, un katrai nocdslai ir savs prieksnieks. Tu tacu zino kur stradaji, kada nodala par ko...un logiski attiecigi aru var sameklet kontaktus. Nu nirmali nenems vera tevs iedotus, bet JA VELAS PARBAUDIT tad ti ari izdaris...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D