Es tikai vēl atzīmēšu, ka arī vārdisks aizskārums ir aizskārums. Ja kāds ir neganti nosaukājis autori, tad ir fiksēts uzbrukums viņai.
Kur tagad iet sūdzēties, ka kaimiņš mani par mauku vai stulbu kazu nosauca?
Mani interesē kā diez cilvēki agrākos laikos, kad neeksistēja feisbuki, datu regulas un mode skriet uz policiju, lai pasūdzētos par katru sevis virzienā veltītu apvainojumu, tika galā ar savām problēmāmnu pirmkart nefilmeja visu un visus pec kartas, neficeja un neizlika to visu interneta. Tika gala pa tieso, vai uzlika miksto, tiesi tik vienkarsi. 7Un ja cilveki bija sirsnigaki un vienkarsaki.
nu pirmkart nefilmeja visu un visus pec kartas, neficeja un neizlika to visu interneta. Tika gala pa tieso, vai uzlika miksto, tiesi tik vienkarsi. 7Un ja cilveki bija sirsnigaki un vienkarsaki.
nu pirmkart nefilmeja visu un visus pec kartas, neficeja un neizlika to visu interneta. Tika gala pa tieso, vai uzlika miksto, tiesi tik vienkarsi. 7Un ja cilveki bija sirsnigaki un vienkarsaki.
25. pants. Datu apstrādes vispārīgie noteikumi
(1) Datu apstrāde ir atļauta, ja ir vismaz viens no datu regulas 6. panta 1. punktā noteiktajiem pamatiem. Datu regulas 6. panta 2. un 3. punkta prasības attiecībā uz datu apstrādi, kas veicama, lai izpildītu uz pārzini attiecināmu juridisku pienākumu, uzdevumu, ko pārzinis veic sabiedrības interesēs, vai lai pārzinis varētu īstenot tam likumīgi piešķirtas oficiālās pilnvaras, ir noteiktas attiecīgo jomu regulējošos normatīvajos aktos.
6. pants
Apstrādes likumīgums
1. Apstrāde ir likumīga tikai tādā apmērā un tikai tad, ja ir piemērojams vismaz viens no turpmāk minētajiem pamatojumiem:
a)
datu subjekts ir devis piekrišanu savu personas datu apstrādei vienam vai vairākiem konkrētiem nolūkiem;
b)
apstrāde ir vajadzīga līguma, kura līgumslēdzēja puse ir datu subjekts, izpildei vai pasākumu veikšanai pēc datu subjekta pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas;
c)
apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu uz pārzini attiecināmu juridisku pienākumu;
d)
apstrāde ir vajadzīga, lai aizsargātu datu subjekta vai citas fiziskas personas vitālas intereses;
e)
apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras;
f)
apstrāde ir vajadzīga pārziņa vai trešās personas leģitīmo interešu ievērošanai, izņemot, ja datu subjekta intereses vai pamattiesības un pamatbrīvības, kurām nepieciešama personas datu aizsardzība, ir svarīgākas par šādām interesēm, jo īpaši, ja datu subjekts ir bērns.
Pirmās daļas f) apakšpunktu nepiemēro apstrādei, ko veic publiskas iestādes, pildot savus uzdevumus.
skudrulacis, tu kādreiz arī ko pozitīvu pasaki par cilvēkiem vai valsti?Dažreiz. Atbilstoši nopelniem. Mani komentāri visiem ir pieejami.
Neatkarīgi no tā, uzradīsies skudrulāči un tam līdzīgie, lai no konteksta izrautu vienu vai divus teikumus, kurus pēc tam n-to lapu garumā iztirzāt.Līdz šim Tavus komentārus visnotaļ cienīju. Bet, nu, labi. Es gribētu zināt, kuri ir tie no kontexta izrautie teikumi, kurus es esot n-to lapu garumā iztirzājis. Un vēl es gribētu zināt, kuri ir man līdzīgie, kā arī kurš ir mans vismaz vēl viens profils.
Es gribētu zināt, kuri ir tie no kontexta izrautie teikumi, kurus es esot n-to lapu garumā iztirzājis. Un vēl es gribētu zināt, kuri ir man līdzīgie, kā arī kurš ir mans vismaz vēl viens profils.
Jo tā taču nevar būt, ka Tev patīk TAS festivāls tāpat vien! Tur, galu galā, nav ko darīt, tāpēc es ar savu komentāru to pierādīšu, mēģinot Tavos komentāros atrast pretrunas, pierādot, ka dodies uz festivāliem lai atrastu tēvaini ar kuru kopā pavadīt nakti zem zvaigznēm! Jo to nakti tu jau pieminēji, tātad tas ir vienīgais mērķis kamdēļ apmeklē festivālus!
Es nezinu par q7, bet MrCarrot it kā neesot trollis. Tāpēc ar tiem pārliecinošajiem apgalvojumiem tomēr ir jāuzmanās.