Hey:-) Ceru ļoti uz to, ka kāds vai kāda varēs palīdzēt, jo esmu izmisumā un nezinu ko darīt.:'-( Vakar notikusi neliela ķibele auto stāvvietā un notikusi diezgan skarba vārdu apmaiņa. otrs vīrietis skaļi bļaustījies un apsaukājies, lai gan nenotika nekas tāds. Es nevarēju vienkārši klusēt un sāku skaidrot situāciju...Viss atrisinājās, bet šodien paziņa parādija, ka to esot nofilmējis kaut kāds svešs cilvēks no malas un vienkārši sēdējis mašīnā un rēcis, ielicis to Facebook. Lai vai kā , bet es ļoti to gribu izņemt vai kaut kā to izdzēst, jo tiek pārkāptas visas robežas, es pati personīgu nesaprotu to stulbumu, ka kaut kas jānofilmē un tad jāliek FB un par to jārēc. Labāk cilvēks būtu nācis un palīdzējis, jo tas vīrietis bija ļoti agresīvs. :-|(t) Vienu vārdu sakot, tā vīrieša postam es klāt nevaru tikt, jo iz uzlicis, ka to redz tikai draugi-es draugs neesmu un līdz ar to arī nevaru reportot to video. Ko man darīt? Negribu, lai tas aiziet tālāk. Esmu gan dusmīga ,gan izmisusi, un nobesījusies. Rakstīt personīgi arī av vērts, vēl nepietiktu tas, ka arī saraksti saglabātu un tur pat iebāztu.(e)Vīrietis ,kas to filmēja ir apsargs un pat nenāca palīgā,lai kaut vai palīdzētu(t) Kā man izņemt to video vai likt tam pazust ? Ir kāds FB admistrators vai epasts ,kam varu rakstīt personīgi?
Ja kaut zinat, lūdzu palīdziet, jo tiešām esmu izmisumā.:'-(:'-(:'-(