Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Prombūšanas laikā

 
Reitings 18
Reģ: 11.01.2016
Sveikas!
Vai jums ir nācies saskarties ar situāciju kad ilgāks laiks jāpavada citā valstī (2 mēneši), bet otra pusīte ir mājās? Ja jā, tad kā jūs piedodat dzirkstelīti savām attiecībām šajā laikā? Kā aizpildīt to mazo tukšumiņu, kad nevari otru satikt un samīļot? Abiem ikdiena paiet darbos, un sarakstamies, sazvanamies vakaros, bet dažreiz pat liekas nav īsti par ko parunāt. Attiecības arī nav pārāk ilgas, dažus mēnešus. Tas arī iespējams to iespaido, jo sarunas pa telefonu nav tas pats kas iepazīt cilvēku darot kopīgi lietas. Protams plānojam visādas lietiņas ko kopīgi darīsim, kad atkal satiksim viens otru. :-) un vēl.. šajā laikā viņam ir dzimšanas diena. Vai sarūpēt kādu dāvanu lai gan kopš dzimšanas dienas būs pagajušas dažas nedēļas vai iztikt ar mīļu sveicienu? Protams kaut kādus saldumu aizvedīšu kā suvenīru no šejienes, bet tas jau savādāk.
26.06.2018 22:26 |
 
Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
2 mēneši ir krietni ilgs laiks, taču mums bieži ir 2-3 nedēļu pauzes, arī drusciņ zinu, kā tas ir. Ja ikdienā esam salipuši kā dadzīši, tad atšķirtības laiks ir kā atelpa un pats par sevi iedod dzirksteles. Katru dienu sačatojamies, aizsūtam kādu bildīti ar sevi vai to, kur esam, ko daram, ja atļauj laika zona un ikdienas ritms, tad sazvanāmies skype, attālināti ar inerneta romantiku neaizraujamies.
Ja sarunas pa telefonu vai skype diezko nevedas, nevajag spiest. Ja dalīšanās savos uzskatos un viedokļos vieglāk sokas klātbūtnē, tad zvaniem labāk atstāt kaut ko no sērijas"Zini, es šodien biju tur un tur, darīju to un to, man baigi patika"
Un es par dāvanu. Iepriekšējā komandējuma reizē tieši iekrita man dzimšanas diena, dāvanu ļoti gaidīju :-P
26.06.2018 23:52 |
 
10 gadi
Reitings 24
Reģ: 27.03.2012
Mums bija tā, ka bijām prom viens no otra 5 mēnešus un arī nebijām pirms tam ilgi kopā. Jā, sākotnēji likās kā nu būs, bet pēc tam atradu sev mājās Pāru spēli. Parasti pārus, kuri ir ilgi kopā šī spēle vairāk sanaido :-D, bet mums tas bija labs veids kā vienam otru iepazīt. Draugs arī to ļoti novērtēja un teica, ka šī ideja esot bijusi lieliska. Vēl mēs vienlaicīgi skatījāmies filmas un pārrunājām, photo a day challange, kur katrai dienai ir noteikta tēma un tad var sūtīt viens otram bildes par šo tēmu.
Un dzimšanas diena arī viņam iekrita tieši prombūtnes laikā - es viņam uzdāvināju dāvanu karti uz pasākumu, kas mūs abus interesē, kur kopā varēsim iet, kad atkal tiksimies. Varbūt, ka jums ir kādas kopīgas intereses - vari uzdāvināt biļetes uz kādu pasākumu, utml.
03.07.2018 16:19 |
 
Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Man bieži sanāk komandējumi, bet parasti tās ir max 2 nedēļas prom un uz brīvdienām esi mājās pēc tām 2 nedēļām.
Arī, cik iespējams sazvanāmies pa vakariem un pārrunājam, kā kuram gājis.
Vienā šādā reizē draugam iekrita dzimšanas diena un es jau pirms tam mājās viņam paslēpu dāvanu. Viņš bija ļoti patīkami pārsteigts. Protams, ja pirms drauga dzimšanas dienas nesanāk viņu satikt, kopīgas biļetes uz kādu pasākumu ir ļoti laba doma.
03.07.2018 16:36 |
 
Reitings 1071
Reģ: 22.07.2014
Varbūt vari apsveikumu/mazu dāvanu viņam nosūtīt pa pastu? Man ilga prombūtne nav sveša, mēs diezgan regulāri sūtām pastkartes vai dāvaniņas uz svētkiem - man vismaz tas liekas jauki, ka atveru pastkasti un tur mani sagaida pārsteigums. :)
03.07.2018 17:35 |
 
Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
Galvenais jau izrādīt savas jūtas. Neko daudz vairāk Tu darīt nevari. Ja otrs gribēs, tad gaidīs Tevi.
03.07.2018 18:17 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Jāredz kopīgs mērķis, uz kuru, līdz kuram, kam un kāpēc turēties kopā. Tas, manuprāt, svarigakais.
06.07.2018 02:05 |
 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Jā, zinu, kā tas ir. Pašā sākumā, kad vispār ar vīru sākām tikties, bijām kopā kādas 2 nedēļas un es aizbraucu uz visu vasaru uz UK pastrādāt, jo it kā tikko palika 18 gadi un gribas nopelnīt tiesībām. Bija ļoti grūti, jo satuvinājušies bijām ļoti. Arī sazvanīties un sarakstīties nesanāca tik bieži, cik gribētos. Tagad jau visiem ir telefoni ar wi-fi, arī pats internets ir visur utt. Bet mums tajā laikā nebija tādu telefonu, kuriem būtu bezvadu internets, un mans dators ar wifi bija uz Jūs...bija tāda funkcija, bet negribēja savienoties, tad nu ķēru kaut kādu no kaimiņiem, kur knapi 1 strīpiņa rādījās, lai vismaz 1 e-pasta vēstuli aizsūtītu. Un biju dikti priecīga, kad nopirku kredītu un man bija dotas kādas bezmaksas zvana 10min. uz ārzemēm. Tā nu dzīvojām, raudājām, skumām, bet beigās viss kārtībā. Sagaidīja mani lidostā un tā nu jau vairāk nekā 7 gadus esam kopā un precējušies. Tādas lietas satuvina, jo tad tu saproti, cik tev tas cilvēks ir svarīgs vai nav. Vai tu vari uzticēties, vai tev var uzticēties. Personīgi mums arī pēc 7 gadiem tas stāv atmiņās un katru reizi atgādina, cik ļoti mēs neko tādu vairs negribam piedzīvot.;-)
06.07.2018 09:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits