Vakaru ēšana

Reitings 610
Reģ: 24.07.2012
Sveikas!Man problēma-ja pa dienu spēju ēst normāli,tad vakarā kaut kā visa apņemšanās pazūd un pierijos visādus dranķus.Gribas iegūt slaidāku vēderu,bet tā vēlme pēc cukura visu bojā.Kā jūs tam turaties pretī?Man kaut kā vienmēr tā motivācija pazūd viegli.
26.06.2018 14:14 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
andie, un kur oglhidrati? :'-(:'-(:'-(
28.06.2018 23:45 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Augļi un dārzeņi jau ir ogļhidrāti, ar tiem var pietiekoši uzņemt, bet protams graudaugi, pupas, sēklas vajag iekļaut uzturā katru dienu, pilngraudi ir labs šķiedrvielu avots.
Visādā ziņā brīnos par vegāniem, kuri ēd ļoti daudz dārzeņus,man pietiek 2 dienas padzīvot uz darzeņiem, ogām un augļiem un veders ir sapūties no parmerīgā šķiedrvielu daudzuma un cukuru kas sastopama augļos un dārzeņos, finālā tā ir caureja un problēmas ar punci.
29.06.2018 08:34 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
un kur oglhidrati? 

Variē:-D citreiz tie pamatā ir augļi, citreiz graudaugi, citreiz abi kopā.

Visādā ziņā brīnos par vegāniem, kuri ēd ļoti daudz dārzeņus,man pietiek 2 dienas padzīvot uz darzeņiem, ogām un augļiem un veders ir sapūties no parmerīgā šķiedrvielu daudzuma un cukuru

Baigi bēdīgi es bieži mēdzu ēst tikai dārzeņus un augļus, jo neko citu es negribu, man nekā no tā nav, katram citāds organisms.
29.06.2018 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits