Sveikas dāmas (l) Kādus ķermeņa sprejus/ body spray jūs lietojat? Man gribas kaut ko svaigu un noturīgu bet pagaidām neko tādu nesanāk atrast. Tiešām gribas tādu kas būtu vairāk noturīgs. Padalāmies un paldies (l)
No Victoria Secret ir daudzi bijuši bet vienmēr sanāk iegrābties ar to ka ir vai nu pārāk saldi vai to ka ātri apnīk un smarža ir ļoti uzkrītoša :-/ gadījušies vairumā tādi kurus uzpūt, ej no mājas ārā un vairs smarža nav :-D
Man Victorias Secret neviens sprejs nepatika. Vai nu bija par saldu, atgādināja bērnu smaržas vai smarža bija tik vienkārša, ka nesaskatu jēgu par to maksāt 30 eur vai cik nu tie spreji tur maksāja. Es tiešām izsmaržoju daudz, bet neviena smarža īsti neaizķēra. Tad labāk nopirkt noturīgas smaržas. :) Bet katram, protams, savs.
Lāgā nesaprotu spreju konceptu. Ja gribu būt smaržīga - iesmaržojos. Sprejs tak pēc stundas izgaist. Vienīgais, ja tā var teikt sprejs, ko lietoju, ir DABBAs bērzu ziedūdens. Man tā patīk tā smarža, ka pūšu ne tikai uz sejas, bet visur, kur var :-D