Sastrīdējāmies

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Tikko ar draugu pamatīgi sakasījāmies pa telefonu, viņš uz mani kliedza, teica, ka es viņam visus šos gadus ko viņš kopā ar mani ir esmu sabojājusi, ka manis dēļ viņš ir palicis anti-sociāls un viņš īstenībā vēlas būt sociāls (kaut gan bez dusmām viņš vienmēr saka, ka viņam nepatīk un neprasās daudz cilvēku apkārt), ka viņš vairāk negrib būt kopā ar mani un ļaut lai viņam čakarēju dzīvi katru dienu ar savām problēmām. Man nenormāli sāpēja to visu dzirdēt, liekas ka runāju ar pavisam citu cilvēku ko parasti. Nobloķēju viņu, ko nekad nedaru, tagad nezinu ko darīt, kur likties. Jūsu draugi un vīri dusmās arī saka to, ko nedomā rupjā veidā?
Ja godīgi es nezinu ko tagad darīt, es jau labprāt pazvanītu un runātu, bet viņš nu tik daudz rupjību pateicis, ka neliekas labi spert pirmo soli tagad. Ko man darīt? Sēžu un raudu, nezinu vispār vai vēl būsim kopā:'-((t)
20.06.2018 15:26 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Manuprāt, arī emocionāla vardarbība ir robeža, kuru nevajadzētu pārkāpt, nekad to nesauktu par sīkumu.
Tāpat “jāsaprot, ka bija provocētāja”, tad jau ja provocē var arī iesist, ne?!
Nesaku, ka ir ideālas attiecības, kurās strīdi neeksistē, vienkārši normālās, harmoniskās attiecībās ir jābūt kaut kādam respektam pret partneri.
20.06.2018 16:46 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2017
Kad meitene skandalē, bļaustās un izmet puisi no dzīvokļa - nekas, tā mēdz gadīties, visi esam cilvēki, strīdos pasakām to, ko nemaz nedomājam.
Kad čalis izbļaustās un saka to, ko "nedomā" - kā tā var, šķiries, ar tādu kretīnu nevar dzīvot, lai uz ceļiem rāpo.
Nu kamōn

Jā, diez gan smieklīgi.
Es domāju, ka autore noteikti kaut kā pati izprovacēja strīdu un tagad nespēj sagremot, ka čalis atbildēja. Neticu, ka no zila gaisa viņš vienkārši sāka bļaut.
20.06.2018 16:47 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Es tagad tavā vietā neko nedarītu, nogaidītu. Gan jau pats atrakstītu, kad nomierinātos, tad risinātu situāciju. Ja neatrakstīs, tad neko, meklē nākamo.
20.06.2018 16:49 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Runa nav par stridiem...tadu ir katram...
viņš uz mani kliedza, teica, ka es viņam visus šos gadus ko viņš kopā ar mani ir esmu sabojājusi, ka manis dēļ viņš ir palicis anti

sis gan nav pienemami. Lai mejle akdu aks nebijas dzivi.
20.06.2018 16:52 |

Reitings 1180
Mischa, par to provocēšanu-iesist nedrīkst, bet drīkst padomāt par savu uzvedību, kāpēc kāds grib tev sist vai kāpēc pievelc / izvēlies tādus, kas grib tev sist.
Ja nesaproti, tas viss ir tikai meitenes labā, lai ar viņu neatkārtojas atkal tādas situācijas.
Protams, pastāv iespēja, ka uzrāvies uz totāla loha vienreiz, nu tad jāizanalizē tas, ka tu esi super, visi citi bijušie ir super un tikai šis vienīgais ir lohs un jāiet pie nākamā, kas būs super.
20.06.2018 16:53 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Nepiekrītu, ka meitenei tagad jāšķiras un jāgaida, ka puisis atvainosies, jo nav zināms strīda cēlonis, iemesli, attiecību backgrounds un vēsture, da jebkas, lai varētu šādi spriest. Turklāt diskusijas autore strīdu ir parādījusi tikai no vienas puses, bet nav pateikusi, par ko bijis strīds un kā pati ir izturējusies.
Otra lieta, tad, kas visas kladzina, ka jāšķiras un aizietu neatskatoties - palasi Cosmo diskusijas - meitenes ne to vien pacieš un dzīvo graujošās attiecībās, jo sevi neciena, tāpēc, ka "mīl viņu" un visādi citādi "viņš ir lielisks", tikai "es tāda nekāda, labāku nedabūšu" (nesaku, ka tā jādara). Ir viegli otram teikt "šķiries", bet nav korekti mētāties ar tādiem tekstiem, nepārzinot situāciju un vēl jo vairāk, kad tā ir acīmredzami pasniegta tikai no vienas puses. Tā ka nomierinies un apdomājies, jo tas, ko saka te Cosmo, nenozīmē, ka pašas meitenes arī tā spētu rīkoties, ja runa būtu par pašām. Tikai Tu pati zini visu kas un kā.
Lai vai kā, lai varētu kaut ko ieteikt, Tev jāpastāsta kaut kas vairāk, jo vienpusēji spriest, nezinot otru pusi, nebūtu pareizi.
20.06.2018 16:58 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Es domāju, ka autore noteikti kaut kā pati izprovacēja strīdu un tagad nespēj sagremot, ka čalis atbildēja. Neticu, ka no zila gaisa viņš vienkārši sāka bļaut.

Piekrītu.
Autore neatklāj kas īsti bija strīda iemesls un par to mīklaini runā, tad tā arī izskatās kā KlaberLeng raksta.
20.06.2018 17:02 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
Jāsāk trenēties:-D:-D
20.06.2018 17:10 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Nu bet ja jau autore ir tāda briesmone un ir sastrādājusi kaut ko, kas ir pelnījis tieši tādus vārdus:
es viņam visus šos gadus ko viņš kopā ar mani ir esmu sabojājusi (...) vairāk negrib būt kopā ar mani un ļaut lai viņam čakarēju dzīvi katru dienu ar savām problēmām

-tad ko tas čalis tās attiecības nepārtrauc? Ja jau viss tik slikti un viņš tik apbižots? Viņš vienkārši ir pieradis, ka var mierīgi izgāzt savas negācijas un pārmetumus uz viņu, jo viņa tak beigās būs tā, kas lien atvainoties par "saviem rakstura trūkumiem" (t)(t)
20.06.2018 17:18 |

Reitings 232
Tāpēc ka es nezinu kas bija iemesls :) es biju uzvilkta, taču runāja lielākoties tikai viņš, tad vienā brīdī attapos, kad viņš jau kliedza. Runāju es par to ka man ikdienā negribās ar cilvēkiem daudz kontaktēties, viņš sāka mācīt mani par to, ka vajadzētu biežāk satikties ar cilvēkiem bez viņa un voilaa visas manas dzīves problēmas atrisināsies, arī tas kas nav saistīts ar šo tēmu. Mani tas nokaitināja, jo es tā neuzskatu, bet nu man tur baigi runāt laiks nebija atvēlēts, jo kad uzvelkamies, tad runā tikai viņš. Nu tā kaut kā ? :-D
20.06.2018 17:20 |

Reitings 111
Reģ: 29.05.2018
Runājat, runājat...un viņš kliedz no zila gaisa. Noteikti pirms tam bija arī tavas atbildes kas kaut ko izprovocēja. Zelta likums - attiecībās nekad nav vainīgs viens. Ir iemesli, kāpēc otrs to saka. Un šis noteikti nav tas, dēļ kā šķirties. Ļauj lai laiks paiet, un izrunājaties..? Nav nekāda lepnuma ja viņš atlīdīs uz ceļiem un lūgs piedošanu, tev labāk būs? Es no pieredzes saku, ka neko tas nemaina. Vajag būt gudrākam par otru. 8-)
20.06.2018 17:28 |

10 gadi
Reitings 5781
tad ko tas čalis tās attiecības nepārtrauc

tur augšā ir rakstīts, ka attiecības jau pārtrauca
puisim pēdējais piliens bija, jo autore zvanīja un
biju gatava uz strīdu

(t)(t):-/
20.06.2018 17:33 |

Reitings 1912
Tu neesi sociāls cilvēks bet viņš ir, vai vēlas tāds būt..?Jums tā ir liela atšķirība?
20.06.2018 17:40 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
tur augšā ir rakstīts, ka attiecības jau pārtrauca

tikko sazvanījāmies, teica ka gaida atvainošanos no manis vai nerunās ...
20.06.2018 17:46 |

Reitings 1912
teica, ka es viņam visus šos gadus ko viņš kopā ar mani ir esmu sabojājusi, ka manis dēļ viņš ir palicis anti-sociāls un viņš īstenībā vēlas būt sociāls (kaut gan bez dusmām viņš vienmēr saka, ka viņam nepatīk un neprasās daudz cilvēku apkārt), ka viņš vairāk negrib būt kopā ar mani un ļaut lai viņam čakarēju dzīvi katru dienu ar savām problēmām.

Runāju es par to ka man ikdienā negribās ar cilvēkiem daudz kontaktēties, viņš sāka mācīt mani par to, ka vajadzētu biežāk satikties ar cilvēkiem bez viņa un voilaa visas manas dzīves problēmas atrisināsies, arī tas kas nav saistīts ar šo tēmu.

Vai nav tā ka tev maz draugu, maz ej kur ar cilvēkiem utt? Līdz ar to visu laiku esi ar viņu, bet viņš grib arī kontaktēties un draudzēties ar citiem cilvekiem nevis būt ar tevi 24h...tev ir kaut kādas problēmas...? Kādas? Izklausās ka viņš ir daudz atteicies no cilvēkiem, izklaidēm utt tevis dēļ, lai būtu tik ar tevi, bet tu joprojam neesi atrisinājusi tās savas problēmas, nekas nemainās un viņam jau paliek grūti...
Varbūt šauju garām bet man uz to pusu izklausās :D
20.06.2018 17:47 |

10 gadi
Reitings 5781
Autore, mēs te nevaram saprast, tu zvanīsi viņam, lai atvainotos vai kā?;-);-)
20.06.2018 17:52 |

Reitings 1180
Varbūt viņam apnicis tas, ka bez viņa tev nav citu cilvēku, ar ko komunicēt, varbūt viņam gribētos pavadīt vairāk laika atsevišķi, lai abiem ir jauni iespaidi, varbūt viņam gribētos, lai jums vairāk kopīgu draugu un nepavadāt laiku divatā tikai, varbūt, varbūt.. Daudz var izdomāt no tā, ko pateici. Nešķiras, jo cenšas sarunu veidā kaut ko atrisināt. Kliedz, jo tev ir viena taisnība un neko citu tu dzirdēt negribi. Nu, ja atšķirības jūsu vēlmēs ir tik lielas, tad tiešām jāšķiras, bet to jārunā ar puisi, nevis ar cosmo meitenēm. Pasaki, ka nespēj būt komunikabla, nekad nebūsi un iesi meklēt kādu tādu pašu džeku.
20.06.2018 17:55 |

Reitings 232
Jau it kā salīgām, taču man vēl pamatīgs rūgtums iekšā sēž. Pat pieminēju viņam cosmo diskusiju, viņš man teica, ka varu saderēt liela daļa šeit esošo meiteņu kas dod padomus nemaz nav ilgās attiecībās :)
Tur jau tā lieta, ka nekad nav bijusi problēma ar to, kā pavadīt laiku, abiem patika vienam ar otru, retu reizi ar kādu citu. Nav arī tā ka viņš baigais piedzīvojumu mīlis un draugu cilvēks pirms manis bija, nē, bija tāds pats. Bet tagad redz izdomāja mani pie tā vainot. Es jau saprotu, sakāpa viņam emocijas no kaut kā, bet man tagad gribas no viņa reālu distanci ieturēt, kaut arī nemāku to darīt. Izrunāties pilnībā arī viņš negrib. Es laikam no cilvēkiem kam visu vajag uzreiz, nezinu kā tagad ciesties līdz brīdim kad pilnībā izrunāsim visu :)
20.06.2018 18:44 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
O, interesanti. Mums ir līdzīgi, bieži dzirdu Tu atkal sēdi virtuvē ar savu kafijas krūzi-aizej taču kaut kur satikties ar draudzenēm. Tāpēc Tev nav draugu, jo Tu esi tāda (uzskaita manas antisociālās īpašības). Bet es neņemu galvā un mēs par to nestrīdamies, jo es ļoti atbalstu, ka viņš iet ar saviem draugiem bez manis tikties. Jo tad man ir iespēja būt vienai, kas man visvairāk patīk.
Varbūt Tu savu draugu nekur nelaid, velies visu laiku būt ar viņu?? .. un tādejādi viņš ir pazaudējis savus draugus/paziņas, tas viņam ir sakrājies un tagad nelaida garām izdevību Tev iedzelt ar to.
20.06.2018 18:49 |

Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
Es pieļauju, ka puisim ir sakrājies. Ja vel strīdaties bieži, ir grūti tajos brīžos sevi savaldīt. Iespējams vel strīdoties viņu provocē. Apdomā, kā strīdus risināt savādāk. Kā sevi atvēsināt.
Ja strīdaties bieži, bet puisis Tev joprojām ir blakus, tad noteikti, viņam Tu esi svarīga. Neņem tik ļoti pie sirds kas pateikts strīdos. Piedod tagad vai vēlāk būs par vēlu.
Iespējams attiecības nav veselīgas un reizēm ir jāļauj cilvēkam aiziet, lai arī cik sāpīgi, grūti un negribīgi tas būtu...
20.06.2018 18:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits