tās ir plānas vītinātas cūkgaļas šķēlītes, kas savirpinātas bumbiņās un kopā ar maziem, apetelīgiem meloņu gabaliņiem saspraustas uz koka iesmiņiem.
Tā ir visnotaļ klasiska garšu kombinācija un pārbaudīta vērtība, tāpēc ar to nevar nošaut greizi, cienājot draugus. Galvenais ir garšīga spāņu gaļa un gatava, salda melone.
Kur nopirkt labus sparģeļus? Lielveikalos traģiski- sažuvuši, šķiedraini kāti.MC2, sky, stokman?
e ir daudz 25+ un 30+ , kas gatavo izcili.nu patiesiba te lielaka dala tagad jau ir 30 + un vairak, ar gimenem un berniem un daudzam vairaki berni. Te kada meitene sajauca lapas , navc mums te sirupa auditorija.
Šogad bez maz līdz pašam svētku vakaram jāstrādā un vispār pat rokas necman pagajusos gad ta bija....stradaju lidz 19.00 visu alukos es maja viena, speka nebija...pag sameklsu slinku bildi ka uzklaju 4 minusu laika galdinu..
Traki īstenībā, ka cilvēkam prātiņš ir tikai tik, lai aizietu uz veikalu un nopirktu visu gatavu, ēstu to pašu, ko visi un tā arvien, katru gadu.ne trakak ja sieviete spej tika vien ka cipsi un alins...sasliku tapat vecu cep..Luk tas ir pipec vispar.:-D:-D:-D
Man gan šogad būs rīdzinieces piesauktais urlu bomžu galds. Šogad bez maz līdz pašam svētku vakaram jāstrādā un vispār pat rokas neceļas galdus klāt un kaut ko organizēt. Būs veikalā pirkts šašliks (kuru ceps vīrs) un kaste alus (kuru dzeršu es). Es vienkārši gribu atpūsties.es ar tava vieta neko negatavotu.veici pasutinatu no barbora.lv kadu piradzinus, arbuzu, rupmaizi, saldo kucinu, sieru, tomatu un gurki..svecess...un viss galdins diviem gatavs. SAie atved lidz amajas durvim, un siti visu faktiskui uzmest uz galda ir 4 min laiks..hopa un nav urlistana. tacu ja pat to nevar????????njaa es pagajuso gad 23 biju darba lidz avakar un ta bija ( nebiaj aks strada) 5 diena no vietas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bet kaut ko uz galda kaut sev vienai uzliku.(l)(l)(l)(l)