Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dusmīga un nesaprasta

Reitings 7
Reģ: 02.06.2018
Novērtēšu jebkuru komentāru un padomu!!
Situācija tāda, ka pirms dažiem mēnešiem sāku satikties ar savu draugu, pazīstami gan esam ilgāku laiku. Nebija tā, ka iemīlējos uzreiz, taču diezgan drīz puisis nošarmoja ar savu foršo dabu un jauko raksturu. Šodien beidzot, laimes pilna un mirdzošām acīm atvedu viņu iepazīstināt ar ģimeni. Viss likās forši, puisis gan nedaudz nobijies, bet citādi komunicēja, manuprāt, veiksmīgi. Kad viņš aizbrauca, gribēju dzirdēt pozitīvās atsauksmes, taču tas, ko izdzirdēju bija, "vai, kur viņš neglīts, kur tu tādu atradi, tu taču tik skaista meitene esi, kāpēc nemeklēji skaistāku puisi."
Ārprāts, es esmu tik dusmīga! Viņam pat nedeva iespēju, uzreiz nolika bez maz vai līdz ar zemi, jo viņš nav izkāpis no žurnāla vāka. Es ļoti gribētu palikt ar šo puisi, bet man tagad ir tik nepatīkama sajūta, apzinos arī, ka vairs negribēšu viņu vest ciemos, lai nav kas tāds jāklausās.
Nezinu, kā šādā brīdī labāk rīkoties. :'-(
09.06.2018 15:47 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Es atcirstu pretī. Ne jau tavai ģimenei ar viņu jāguļ. Nepatīkama sajūta gan jau paliktu tāpat, bet nedomāju, ka tas mainītu manas jūtas pret puisi.
09.06.2018 15:52 |

Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
Mana mamma arī uzskata,ka mans draugs nav gana labs pret mani,bet to visu saka man aiz muguras,kas protams tiek līdz manām ausīm.Bet es dzīvoju ar tādu pat atziņu kā teica koijots.Priekš manis mans draugs ir vislabākais
09.06.2018 16:00 |

Reitings 7
Nav tā, ka mainīja jūtas, bet vienalga ir šausmīgi nepatīkami. Es gribētu braukt ciemos pie ģimenes kopā ar draugu un to visu iedomājos pavisam citādāk. Man ir diezgan tuvas attiecības ar mammu un arī ar vecmammu, tāpēc man viņu akcepts bija svarīgs. Gribējās, lai vismaz viņas pasaka, ka viņš ir patīkams, jauks puisis, nevis, vai tad nevarēji skaistāku atrast?
09.06.2018 16:04 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Nu mammai un vecmammai savos gados gan vajadzētu saprast, ka izskats cilvēkā nav svarīgākais un katram ir savs priekšstats par to, kas ir skaists. Es abām pajautātu vai tiešām viņas būtu laimīgākas, ja atnāktu supermodelis, kas raksturā ir pēdējais cūka.
09.06.2018 16:11 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Bet iespējams arī, ka tas ir tikai tāds pirmais neveiklais iespaids. Pavadot vairāk laika kopā un iepazīstot puisi, iespējams, attieksme mainīsies, ja viņš ir tik labs cilvēks kā saki.
09.06.2018 16:12 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Tāds liktenis ne īpaši glītajiem, ja pašai piesaista, tad nav ko ņemt vērā citu domas. Tāda ir mūsdienu sabiedrība.
09.06.2018 16:15 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Cik nesmuki un netoleranti no tavas ģimenes puses!
1. Skaistums attiecībās nav galvenais.
2. Varbūt ģimene grib sabotāžēt tavas attiecības, proti, arī nākamais puisis nebūs pietiekami labs (arī nākamais un aiznākamais...nu līdz paliksi viena ar kaķiem, bet tas arī nebūs labi).
3. Pasaki sorry, mana dzīve, manas izvēles, man viņš patīk, tāpēc lūdzu esiet pieklājīgas.
09.06.2018 16:16 |

Reitings 7
Gan jau, ka viņš iepatiktos, ja viņu labāk iepazītu, arī man vajadzēja mazliet laika, lai saprastu, cik foršs viņš ir, bet vienalga būtu nepatīkama sajūta, saucot viņu ciemos un zinot, ka attieksme būs tāda. Gan jau viņš arī jutīs to nepatiku un to, ka nav tik sirsnīgas attieksmes, kāda pret mani bija viņa mājās.
09.06.2018 16:20 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Viņam pat nedeva iespēju, uzreiz nolika bez maz vai līdz ar zemi, jo viņš nav izkāpis no žurnāla vāka. Es ļoti gribētu palikt ar šo puisi, bet man tagad ir tik nepatīkama sajūta, apzinos arī, ka vairs negribēšu viņu vest ciemos, lai nav kas tāds jāklausās.

Nākamreiz nejautā viņām pēc atsauksmēm. Tev jāpieņem tas, ka ne visiem var izpatikt. Žēl, ka tie ir tavi tuvie cilvēki, kas tik nesmuki runā par tavu puisi, bet neko darīt, gan jau ar laiku pāries ;-)
09.06.2018 16:26 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Es, zinot savu raksturu, noteikti pateiktu, ka tā ir mana dzīve un mana izvēle, un kādu laiku ciemos nebrauktu - ne kopā ar draugu, ne arī viena. Iespējams, tas liktu ģimenei aizdomāties par savu uzvedību un izteikumiem. Es saprastu, ja ģimene uztrauktos par kaut kādām, viņuprāt, sliktām rakstura iezīmēm vai ieradumiem, bet cita cilvēka aprunāšana tikai ārējā izskata dēļ, man šķiet nepieņemama.
09.06.2018 16:39 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kaut kur baigi dzirdēts stāsts.
Pajautā ģimenei, kāpēc toreiz tā teica un pasaki, kā tas lika tev justies. Varbūt nav tik slikti nemaz un nevajag jau izreiz ignorēt vai naidoties. Sarunā pastāsti, kāds viņš ir un ka ceri, ka viņas to pašu saskatīs, jo tev tas ir svarīgi. Varbūt pirmais draugs, pirmais, kuru ved mājās, vai tieši sakritis ar kādu paziņu "briesmu stāstu", kas nesen noticis, tad nu tā sanāca.
09.06.2018 16:44 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja jau tev ar mammu un vecmammu ir labas attiecïbas, vai Tu nevari pārrunāt ar viņām śo situāciju? Varbūt tas bija kāds neveiksmīgs mēģinājums jokoties (ļoti, ļoti neveiksmīgs), bet Tu pārprati? Vai arī tas nebija dēļ izskata? Varbūt viņas nezin, cik ļoti viņu atzinība Tev ir svarīga un kā Tevi viņu reakcija ir sāpinājusi. Es jautāju, no tiešām grūti iedomāties, ka tikai dēļ tā, ka viņām nepatīk viņa izskats, viņas puisi pilnīgi “noliktu”, par spīti tam, ka Tu esi laimīga.
Citādi - es atbildētu, ka MAN (ar uzsvaru) viņš patīk un arī viņa izskats (bet ne agresīvi un/vai pārmetoši). Manuprāt, tas būtu pietiekami, lai nesāktu 3.Pasaules Karu ģimenē, bet tajā pašā laikā parādītu diezgan skaidru Tavu nostāju.
Jebkurā gadījumā, neķer kreņķi - dažkārt ģimenēm vajadzīgs adaptācijas laiks (iespējams Tu esi viņu maziņais mazulītis, kuram neviens nebūs gana labs, tāpēc vajadzīgs laiks, lai aprastu ar domu).
09.06.2018 16:57 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Man bija otrādi, kad iepazīstināju mammu ar draugu - viņa teica, kāpēc es iepriekš neteicu, ka viņš ir tik izskatīgs :-D:-D
Es tavā situācijā noteikti puisi nepamestu, ja līdz šim tev viņš paticis un izskats nav traucējis jūtām.
09.06.2018 17:22 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Man toties, nevis par izskatu kā teikt piesējās, bet gan par tautību, tēvam sieva ilgu laiku vilka iepazīšanos, tikai tādēļ, ka draugs krievs:-D, katru reizi,kad bija iespēja iepazīties, teica, nav piemērots laiks:-D un tad kad jau nebija kur likties, kad iepazinās tad bija stāvā sajūsmā, un pati ja mēs braucam ciemos, man vienmēr saka, Jevgēņijs ( vārds cits) ar tak būs? Viņam ar jābūt :-D
Draugam smejos, esi pirmais krievs,kad tēta sievai patīk:-D
09.06.2018 19:13 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Duujaa
Es ar to pašu nodomāju:-D, kaut kad reiz šāda tēma ar bij':-D
09.06.2018 19:15 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Cocoon, tu kaut kā jautāji pēc tām atsauksmēm, vai arī viņas nevaicātas sāka izteikt savu viedokli? Es nevaru iedomāties, ka es varētu jautāt "nu, kā jums patika Jānis?" vai "nu, ko domājat par Jāni?" Bet nevaru arī iedomāties, ka man neaicinātas sāktu izklāstīt savu viedokli ome vai mamma. Ir taču ētika...
09.06.2018 19:32 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Ļoti prasta uzvedība no Tavas ģimenes puses. Lai pieaug. Tikmēr pati dzīvo savu dzīvi un dari to, ko vēlies.
09.06.2018 20:44 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Mjā, izskatās ka Tavai ģimenei neviens nav pastāstījis par to kas ir labās manieres un ētiskā uzvedība. Es domāju ka Tev vai nu ir jāignorē šos te "uzbraukumus" un gan jau ar laiku tie kaut nedaudz, bet noplaks. Bet paralēli arī vajadzētu izskaidrot saviem radiniekiem ka ne jau viņiem ar viņu būs jādzīvo, bet tieši Tev.
Nu mammai un vecmammai savos gados gan vajadzētu saprast, ka izskats cilvēkā nav svarīgākais un katram ir savs priekšstats par to, kas ir skaists.

A ja nu mamma un vecmamma nekad nav mīlējušas pa īstam, dabūja sev smukus puišus un viss, bez jebkādas mīlestības.
09.06.2018 21:14 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kas puisī ir tik neglīts?
09.06.2018 21:22 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Es ar esmu no radiem dzirdējusi komentārus par puišu izskatu vairāk, nekā to, kas viņiem galvā. Vienīgi manām mammām un omēm pietika takta izjūtas savu muti atvērt pec tam, kad puisis kļuvis par bijušo. Tad gan bija vesela komentāru jura, salīdzinājumi, kurš ir kāds utt. Taisnības labad, jāpiebilst, ka tie 2 puiši, ko mana ģimene redzeja, nebija tik atvērti un komunikabli pret viņiem, kā mans tagadējais draugs. Arī par viņu dzirdēju komentārus, ka mati ne tādi un tie tetovējumi vispār - šausmas, šausmas, bet visi tāpat ir sajūsmā, jo cilvēks ir paguvis viņu iepazīstināt ar savu būtību.
Principā ģimene kaut ko drrīkstētu komentēt tad, ja puisis ir rupjš, dzer, lamājas, aizskar citus vai ilgi sēž bez darba un neizrāda nekādas ambīcijas vai intereses pa dzīvi. Bet izskats, kā jau tiek spriests blakus tēmā, ir stipri subjektīva lieta.
Tu omēm pajautā, kā vinas justos, ja puiša ģimene Tevi nosauktu par neglīteni, nemaz neiepazīstoties?
10.06.2018 10:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits