Manuprāt, naudas daudzums ģimenē ļoti būtiski atsaucas uz attiecībām ģimenē. Nerunāšu par bagātnieku slāni, jo ar to man nav pieredzes. Man ir pieredze kā trūcīgā slāņa pārstāvim (bērnībā un pirmie pāris studiju gadi, kamēr nestrādāju un vecāki finansiāli atbalstīja) un kā vidusmēra pārstāvim (tagad). Negribu detaļās stāstīt kā bija tad un tagad, taču varu apgalvot, ka es jūtos daudz labāk tieši tādēļ, ka esmu finansiāli nodrošinātāka. Varu atļauties savu mājokli, varam šad tad aizbraukt ceļojumos, varam rīkot ballītes, braukt ciemos pie citiem, varam parūpēties par savu veselību, par saviem vecākiem, nav jāaizņemās lietas, jo visu ko vajag, varam nopirkt paši, varam atļauties hobijus, jo reti kurš hobijs neprasa naudas līdzekļus. Tagad man ir daudz kas tāds, kas trūka bērnībā. Un, būsim atklāti, pat ģimenes kopā sanākšanu nevar uztaisīt bez izdevumiem, jo visi nedzīvojam vienā reģionā, līdz ar to daļai vienmēr būs kaut kur jābrauc, ēdieni, dzērieni, ja ar ģimeni satiekamies ārpus mājas, tad parasti izvēlamies kādas izklaides - tas viss maksā.