Man tagad grūtniecības laikā sākušas asiņot. Zobārts pateica, ka esot hormonu izraisīts grūtnieču gingivīts un jāiet pie higiēnista. Nezinu, vai zobupasta var līdzēt.
Man vienmēr ir nedaudz asiņojušas smaganas tīrot zobus pat ar vismaigāko zobu birsti. Nopirku Lacalut zobu pastu un šī problēma beidzās. Vīram gan garša nepatika, bet man likās pat ļoti ok jo stiprās zobu pastas man kož.
Lacalut ir ok, bet vispār jau, ja regulāri tīra zobus pēc higiēnista apmeklējuma, nekam nebūtu jāasiņo. Arī jādiego zobi katru dienu, ar laiku varēsi kaut ar koku bakstīt tās smaganas, nekādu asiņu nebūs!
nekāda zobu pasta nepalīdzēs, tās visas pastas ir profilaksei..smaganas asiņo jo ir zobakmens zem smaganu kārtas un tās tev izņems tikai zobu higiēnists !!!
Labi palīdz krievu zobu kopšanas līdzekļu sērija Lesnoij balzam! Man pirmajā grūtniecībā smaganas reāli asiņoja un bija lielas problēmas, jo tās arī iekaisa un palika sarkanas. Lieki piebilst, ka man tēvs ir zobārsts un "ciemos" gāju divas reizes mēnesī (zobakmens, caurumu nebija), lai liktu zāles un izskatītos cilvēcīgi, tad par viņa piedāvājumu lietot šos līdzekļus tik pasmējos. Tagad ir otra grūtniecība, bet jau no pirmajām dienām, kad pamanīju ka kaut kas sāk veidoties, lietoju šīs firmas zobu pastu un skalojamo līdzekli. Šoreiz tādu problēmu nav, protams, nedaudz šad tad var paasiņot, bet kopumā esmu apmierināta. Turklāt arī cena ir draudzīga.
Vai smaganas nav uzpampušas un/vai sarkanas? Man šī problēma atrisinājās pēc higiēnista regulāra apmeklējuma. Man jāiet pēc 4-6 mēnešiem. Bez higiēnista vairs savu dzīvi neiedomājos
Man vienmēr ir nedaudz asiņojušas smaganas, cik atceros. Zobu pasta īpaši neko nemaina. Bet zobu birste gan- extra soft un ar visiem vienāda garuma sariņiem, ne kkādiem zigzagiem vai gumijām pa vidu. :-)