man šogad bija divas tādas pieredzes, manā uztverē tādas, ka laikam trešo reizi būs grūti kam tādam parakstīties:
* pirmais randiņš bija sarunāts š.g. 2. janvārī. puisis zināms jau sen, nekad dzīvē nebijām tikušies, viņš man pievērsa uzmanību jau vidusskolas laikos. viņš man lika izplānot visu - kur, cikos, kad utt. satikāmies, man tika pasniegtas puķes papīrā. labi, ziema utt., bet varēja jau iztīt un papīru iedot atsevišķi. devāmies uz kafejnīcu, pa ceļam uzzināju, ka viņš pa nakti nebija varējis gulēt, jo domājis, ka neieradīšos, bet no rīta baidījies, ka lieki izbaudot pirmo šī gada dušu, bet pēc kafijas saprotot, ka viņam atkal nav ideju, ko tālāk darīt, izņemot pusdienas hesītī.. varēju droši doties tālāk savās gaitās...
* otrs indivīds bija draugu paziņa, kurš 2 naktī zvanīja, lai es aizbraucot uz kafiju.. iepriekš bijām kādu laiku čatojuši, tad nu satikāmies DUS, paņēmām kafiju, pabraukājāmies. tovakar centrā bija balle, iebraucām tur, šis it kā gribēja paskatīties, ko viņa draugi dara. tā kā tie mums daudz maz pat kopīgi, neko ļaunu nedomādama arī gāju. draugu nebija, bet viņš mani iepazīstināja ar saviem vecākiem. pēc 20 minūtēm!!! un tad arī es tinos, jo nu... ne čalis manā gaumē, ne uzreiz vēlme ieņemt vedeklas lomu pašā balles plaukumā. pieļauju, ka vecāki nemaz mani neatcerās, jo bija tādā žvingulī, ka mammucis vispār knapi kājās turējās.
-
jā, ir iespējams kaut ko izstalkot inetā, bet tarakāni jau tikai tiešsaistē parādās.