Ja braucu ar sabiedrisko, tad no brīža, kad izeju no mājām, līdz brīdim, kad nokļūstu darbā, paiet gandrīz 2h, ar mašīnu, protams, ātrāk, jo atkrīt staigāšana uz-no autobusa. Strādāju Rīgā, bet pati neesmu rīdziniece.
Man ir ļoti mainīgs pārvietošanās grafiks atkarībā no dienas/apstākļiem. Ja uz darbu tiek braukts ar mašīnu tad apmēram 30 min kopā ar braukšanu un iešanu ar kājām vel līdz pašam darbam. Tur gan dažas minūtes var nākt klāt atkarībā no kuras vietas man jāiet. Ja jābrauc no rīta ar sabiedrisko tad tas sanāk apmēram 60 minūtes ar vienu autobusu + iešana līdz darbam un arī līdz autobusam. Braucot mājās no darba ar auto sanāk iet līdz auto, tad vel sanāk varbūt mirkli tur pagaidīt draugu un tad vel pa sastrēgumiem mājās sanāk apmēram 1h un +/- 30 min. Ar sabiedrisko braucot sanāk apmeram 60 min vai pašlaik drusku vairāk dēļ brīvības ielas remontiem... Reizēm arī mani kolēģis aizved mājās, jo sanāk pa ceļam. Tas tad prasa apmēram 1h, atkarībā no sastrēgumiem un precīzā izbraukšanas laika. Man ĻOTI patīk dzīvot tālāk no darba, jo tad es vairāk izkustos ikdienā neatkarīgi no tā kā pārvietojos. Sanāk braukāšana Teika - Torņakalns un atpakaļ. :-D
Tās meitenes kas brauc vairākus km uz darbu/no darba ar sabiedrisko jūs pērkat mēneša biļeti ir izdevīgi tos km braukāt ,atmaksājas? 25.05.2018 19:31 | nosū
Prātīgi liekas meklēt iespējas kur var aizbraukt ar vienu sabiedrisko un varbūt drusku vairāk pastagiāt ar kājām. Tad būtu jāpērk kartiņa tikai vienam transportam konkrēti.