Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viņa bijušās dēļ...

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017
Jā, atkal jau vēlreiz šī pati tēma, ja nemaldos vēl 2 manas diskusijas bija par šo... bet nu tā ir - cik neizbeidzama šī bagāža, tik nebeidzamas diskusijas...
Biju vīrietim likusi atstāt sarakstes grupu, kurā ietilpa viņa māsas, 2 draugi un bijusī, jo vienkārši nespēju pieņemt, ka viņam jāseko līdzi bijušās ikdienas gaitām, skatoties uz viņas personiskajām bildēm, klausoties balss ierakstus.
Esam vienojušies arī, ka neapmeklēsim pasākumus, piemēram,viņa labākā drauga jubilejas tusiņu, ja vien tur būs VIŅA.
Stulbākais ir tas, ka viena māsa vispār mani īpaši vairs neieredz, jo domā, ka vīrieti lieku zem tupeles. Otra toties nemitīgi mūs abus aicina uz šīs kompānijas tusiem, kur ir viņa ex - visādiem festivāliem, aktīvo atpūtu, dzerstiņiem pirtīs uc., bet mums ir visu laiku jāizdomā kkādi nepatiesi attaisnojumi, bieži arī patiesi, lai nebūtu tur jādodas. Vasaras - tas ir murgs, jo pasākumu piedāvājumi ir gūzmām...
Ko es nevaru saprast - vai tiešām tas ir kkāds noziegums, ka nevēlos savu vīrieti vienu laist, vai arī iet ar viņu kopā, uz kkādiem burziņiem, kur jādraudzējas ar viņa bijušo sex partneri (attiecības bez saistībām bijušas)?? Mūsdienās ir viss tiešām tik ļoti notrulinājies, lai sāktu bojāt attiecības ar vīrieša ģimeni, tikai no tā vien, ka nevēlos, lai viņš tusē ar bijušo? Ko man darīt - izdabāt vīrieša kompānijai, viņam pašam, un iet tusēt kopā, kļūstot, nedod dievs, ar to sievieti par draudzenēm?! :-|
14.05.2018 16:38 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Atkarīgs no tā kāda ir tā bijusī kā cilvēks, vai var uzticēties, vai flirtē ar draugu, vai draugam par viņu vēl ir interese un citi līdzīgi iemesli. Kopā ar draugu brauktu uz pasākumiem, bet vienu laikam nelaistu.
14.05.2018 16:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tu tiešām esi dīvaina... Nelaist/neiet uz labāka drauga jubileju, liegt uzturēties vienā telpā ar bijušo, bet arī virkni citu viņam svarīgo cilvēku. Tas ir traki! Vienīgais, par ko ir žēl, ka Tavs draugs tam visam ļaujas..
14.05.2018 16:53 |

Reitings 86
liegt uzturēties vienā telpā ar bijušo

Tur ir vairāk par vienu telpu... tur ir sarunas, draudzīga interese, kopīgas izklaides un atpūta, nereti pat tiecas viņa manējam vīrietim pieskarties.
14.05.2018 16:56 |

Reitings 1075
Reģ: 22.07.2014
Piedod, bet kā Tu vari šādi ierobežot savu draugu? Pieaugušu cilvēku... mjā. Brīnums, ka vīrietis tam piekrīt.
--
Tas, ka meitene ir viņa bijusī ne vienmēr nozīmē, ka abi liksies gultā atkal Tev aiz muguras, kā būs izdevība. (t).
--
Savam draugam neuzticies nemaz?
14.05.2018 17:07 |

Reitings 80
Reģ: 17.12.2017
Brīnos, ka vīrietis pat klausa Taviem ultimātiem.
Uzticies savam vīrietim, ne jau viņš ar viņu taisās gulēt, bet gan runāt un attiekties pret viņu kā draugu. Ne viņš viens tiek aicināts uz dažādiem pasākumiem, bet gan Jūs kopā kā pāris, ko lieki radīt greizsirdības scēnas? Gribēs aiziet vai nokrāpt, tāpat to izdarīs, neskatoties uz to cik ļoti iegrožo.
Minēji arī to, ka meitene viņam izrāda uzmanību un vēlas pieskarties, būtu Tev normāls puisis, bijušajai skaidri un gaiši pateiktu, ka nekas tāds neinteresē un nepadotos flirtam.
14.05.2018 17:09 |

Reitings 80
Reģ: 17.12.2017
Nepamanīju Florie komentāru, bet doma tā pati :)
14.05.2018 17:10 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nu ja jau viņiem bija tikai draudzīgs kniebiens vai vairāki, tas nozīmē, ka līdz kaut kam vairāk pietrūka, un tas, kas viņam nebija ar to meiteni, ir ar Tevi (ņemot vērā, ka viņš pacieš šīs greizsirdības lēkmes) Tas par emocionālo pusi.
Ja par fizisko - gribēdams nokniebsies vienalga, sēž viņš ģimenes čatā, vai nesēž. Jautājums tikai, vai viņš grib. Ja negrib - tad ko Tu ņemies?
Attiecību sākumā klusiņām spiegoju pa drauga telefonu un uzgāju vecu, vecu sms, no laikiem, kad viņš bija ar ex kopā. Viņa taisīja kārtējo greizsirdības scēnu par neko, bet viņa teksts "ja jau Tu man neuzticies, kāda vispār jēga?" Telefonu noliku un vairs neurķēju, jo uzticos.
Tavam gadījumam arī - Lai trinās, lai koķetē, ja puisis viņu negrib, tad ne ar ko arī nedabūs.
Un neieciklējies uz to zaķi tik ļoti, izskatās, ka ir jau tiktāl, ka Tu viņas būtībai ļauj nomākt savējo pat nesatiekoties, vien esot tik apmātai ;-)
14.05.2018 17:33 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Es gan autori saprotu. Tas, kas man nav saprotams, ir draugu bariņi, kur vienam ar otru bijušas jelkādas romantiskas, seksuālās saistības. Uzskatu, ka, ja robeža ir pārkāpta, tad ir un atpakaļ vairs neko nepagriezīsi, vajadzēja domāt par to, ka draudzība var tikt sabojāta pirms uzsākt kaut ko vairāk. Dotā situācija ar neiešanu uz pasākumiem ir nepatīkama, bet kā ir,tā ir. Vai nu jādara kā zinas tante saka, ka jāuzliek mīksto uz viņu vai arī jāievieš jauni draugi, jaunas nodarbes. Cilvēki, kas nesaprot jūsu emocijas, vairs nav jūsu īsti draugi..
14.05.2018 18:00 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Piedod, bet kā Tu vari šādi ierobežot savu draugu? Pieaugušu cilvēku... mjā. Brīnums, ka vīrietis tam piekrīt.

Gluži manas domas, tikai pieklājīgāk ietērptas.
14.05.2018 18:04 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Pilnīgi saprotu Tavu greizsirdību, taču Tev tas tomēr ir kaut kā jāpieņem, jo nu... Aizliegt vīrietim iet uz LABĀKĀ DRAUGA jubileju un jebkuriem citiem pasākumiem...Būtībā tas nozīmē izslēgt viņu pilnībā no sabiedrības, kurā viņš līdz šim ir pavadījis laiku. Padomā, kas tad būs nākotnē? Viņam tagad meklēt pilnīgi citu kompāniju, kur pavadīt laiku? Vai norobežoties no visiem un pavadīt laiku tikai ar Tevi? Viņš ar laiku var sākt saprast, ka tā ir pārāk liela cena, ko maksāt, lai būtu kopā ar Tevi.
14.05.2018 18:04 |

10 gadi
Reitings 2557
Reģ: 29.01.2009
Ticu, ka ir nepatīkami, ka bijusī joprojām figurē viņa dzīvē, bet piekrītu, ka aizliegt neko nevajag. Tu taču nevari visu dzīvi tā turpināt vienmēr izvairīties no pasākumiem, kur būs arī viņa. Šeit rīkoties patiesībā vajadzētu viņam. Un nevis tāpēc, ka tu kaut ko aizliedz, bet tāpēc, ka, ja tu viņam esi svarīga un viņam rūp, kā tu jūties, tad viņš pats izbeigtu jebkādu kontaktu ar viņu. Tas nenozīmē neiet vairs uz tusiņiem, kur ir arī viņa, bet vienkārši nospraust stingru robežu, nepakļauties flirtam un vislabāk jau vispār nepievērst viņai ne mazāko uzmanību. Ticu, ka jebkurš mīlošs vīrietis tā rīkotos. Ja viņš to vēl nav izdarījis, tad secinājumus izdari pati.
14.05.2018 18:07 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Liekas dīvaini, ka velk un aicina tieši uz tiem pasākumiem, kur viņa figurē. Citu nav un bez viņas nekas nenotiek un viņa pielipusi kā ēde?
14.05.2018 18:17 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Tā pārlieku lielā greizsirdība un kontrole nogurdina un tas apnīk tam, kurš to pacieš. Tā tas var turpināties ilgi, bet var arī pienākt brīdis, kad draugam pietiks un attiecības tiks izbeigtas vai tiks sabojātas. Nevajag gaidīt brīdi, kad pacietības mērs būs pilns. Paej vismaz nelielu solīti pretī un piekrīti apmeklēt pasākumus, uz kuriem varat doties jūs abi. Kāda problēma pasākumus apmeklēt kopā?
14.05.2018 18:19 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ir starpība vai draugu barā ir ex ar kuru bijis sakars un BEIDZIES vai draugu barā ir ex, kas mēģina flirtēt, koķetēt, PIESKARTIES autores vīrietim. Nav patīkami autorei atrasties "kaujas laukā", kur kāda mēģina "nocelt" vīrieti. Var jau no malas gudri teikt, ka ir izvēlējies autori, par ko uztraukties (ar prātu gan jau autore to saprot), bet emocionāli tas rada saspīlējumu un autorei ir grūti atpūsties tādā kompānijā.
Risinājumu nesaskatu. Laikam izvairīšanās ir vienīgais, jo var darīt.
14.05.2018 18:19 |

Reitings 86
Starp citu, pagājušā gada decembrī mans draugs vēl esot sūtījis bijušajai sveicienu dzimšanas dienā un pēc tam esot izdzēsis, lai es neredzētu un nedusmotos. Kā es uzzināju? - vnk pajautāju "vai tu viņu sveici?".
Tad es liku izdzēst viņas numuru no telefona, bet viņš pielika priekšā pēdējos alfabēta burtus, lai vnk nebūtu kontaktu augšgalā, un kad arī to atklāju, tad piespiedu izdzēst manā acu priekšā. Nu tad to izdarīja...
Kaut kā pa šo laiku viņš pats jau kļuvis vienaldzīgāks par viņu un to kompāniju, manuprāt. Bet tpt stīvēšanās bija liela..:-/
14.05.2018 18:23 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Psihosi tik ilgi, kamēr viņš aizies. Varbūt ne pie ex, bet pie kādas saprātīgākas sievietes ar veselīgāku pašvērtējumu. Neizturies pret savu vīrieti kā mazu bērnu, kuru vari komandēt un likt vai nelikt kaut ko darīt. Kā vispār attiecībās var kādam "likt" kaut ko darīt, uzstādīt stulbus ultimātus un taisīt drāmas no nekā? Būs gājējs, aizies. Turklāt, aizliegtais auglis tas saldākais. Es arī labāk sarunātos ar ex, kas plikšķina actiņas un smuki smaida, nevis ar otru pusi, kas mani dricelētu apkārt un čekotu, kas notiek manā telefonā.
14.05.2018 18:28 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Varbūt tā ex meitene neuztver nopietni, ka viņam ir nopietnas attiecības tieši tāpēc, ka nekur jūs neredz abus kopā? Jo vairāk iziesiet sabiedrībā kā pāris, jo vairāk tas nostiprināsies gan ex meitenes, gan draugu un māsu smadzenēs un viņi to pieņems un sāks respektēt.
Bēgšana un izvairīšanās tieši nav risinājums. Saņem sevi rokās un parādi, kura čalim tagad ir pie sāniem, esot drosmīga un dodoties ar draugu uz pasākumiem, lai arī pārējie redz, ka tagad Tev ir nozīmīga loma viņa dzīvē un kas ir beidzies, tas ir beidzies. That's it.
14.05.2018 18:29 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Vai tava attieksme būtu savādāka, ja bijušajai būtu jaunas attiecības? Vai arī uzskati, ka viņa ir vieglas dabas, jo bija bez saistību attiecībās ar tavu vīrieti? Tev ir bail, ka viņa mēģina ''nocelt'' tev čali vai kas īsti tas ir? :-O
14.05.2018 18:29 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Starp citu, pagājušā gada decembrī mans draugs vēl esot sūtījis bijušajai sveicienu dzimšanas dienā un pēc tam esot izdzēsis, lai es neredzētu un nedusmotos. Kā es uzzināju? - vnk pajautāju "vai tu viņu sveici?".

Jā, un aizpagājušā gada maijā, viņš viņš pieminēja kādu meiteni, ko sauca tieši tāpat, kā viņu, un tad viņš par viņu bija domājis kādas 15 sekundes oktobra beigās. Pf.
C'mon, Tev tas cilvēks nepieder! Esi uz ceļa, lai kādu izbesītu, un ne jau nu to čiksi. Kam nepieciešams izveidot TĀDU situāciju no nekā? Tāda sajūta, ka vēlies nevis attiecības, bet, lai Tavu nez kur sabradāto, mazo ego kāds paceļ. Tādā veidā tas ne-no-tiks, tici man.
14.05.2018 18:31 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Psihosi tik ilgi, kamēr viņš aizies. Varbūt ne pie ex, bet pie kādas saprātīgākas sievietes ar veselīgāku pašvērtējumu.

Precīzi to pašu gribēju rakstīt!
Autorei ir nenormāli zems pašvērtējums, vēlme kontrolēt un it visā saskatīt kaut kādus slēptos motīvos. Tiešām brīnos kā tas vīrietis to visu pacieš, taču pacietība arī nav mūžīga un es nebrīnīšos, ja pienāks tāds brīdis, kad viss šis farss būs tā noriebies, ka šķiršanās būs neizbēgama.
Mans uzskats ir tāds, ka, ja vīrietis gribēs krāpt, tad arī krāps, neskatoties uz aizliegumiem, ultimātiem vai greizsirdības scēnām. Jā, nav patīkami, ja vienā draugu kompānijā atrodas vīrieša bijusī, taču te arī ir atbilde uz visiem jautājumiem - tā ir viņa bijusī. Ja viņš tik ļoti alktu pēc viņas klātbūtnes un uzmanības, domājams, jau sen būtu aizgājis atpakaļ. Taču tikai tāpēc, ka vienā kompānijā ir sieviete ar kuru vīrietis ir kādreiz bijis kopā, aizliegt satikties ar draugiem, likt atteikties no visiem brīvā laika pavadīšanas veidiem un bez maz vai piespiest visu vasaru pavadīt tikai divatā ar sevi, jo, redz, tajā briesmīgajā kompānijā ir tā briesmīgā bijusī, ir tik stulbi, ka es tiešām nebrīnos, ka vīrieša radi autori vairs necieš, jo viņš arī ir palikts zem tupeles.
14.05.2018 18:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits