Jā, atkal jau vēlreiz šī pati tēma, ja nemaldos vēl 2 manas diskusijas bija par šo... bet nu tā ir - cik neizbeidzama šī bagāža, tik nebeidzamas diskusijas...
Biju vīrietim likusi atstāt sarakstes grupu, kurā ietilpa viņa māsas, 2 draugi un bijusī, jo vienkārši nespēju pieņemt, ka viņam jāseko līdzi bijušās ikdienas gaitām, skatoties uz viņas personiskajām bildēm, klausoties balss ierakstus.
Esam vienojušies arī, ka neapmeklēsim pasākumus, piemēram,viņa labākā drauga jubilejas tusiņu, ja vien tur būs VIŅA.
Stulbākais ir tas, ka viena māsa vispār mani īpaši vairs neieredz, jo domā, ka vīrieti lieku zem tupeles. Otra toties nemitīgi mūs abus aicina uz šīs kompānijas tusiem, kur ir viņa ex - visādiem festivāliem, aktīvo atpūtu, dzerstiņiem pirtīs uc., bet mums ir visu laiku jāizdomā kkādi nepatiesi attaisnojumi, bieži arī patiesi, lai nebūtu tur jādodas. Vasaras - tas ir murgs, jo pasākumu piedāvājumi ir gūzmām...
Ko es nevaru saprast - vai tiešām tas ir kkāds noziegums, ka nevēlos savu vīrieti vienu laist, vai arī iet ar viņu kopā, uz kkādiem burziņiem, kur jādraudzējas ar viņa bijušo sex partneri (attiecības bez saistībām bijušas)?? Mūsdienās ir viss tiešām tik ļoti notrulinājies, lai sāktu bojāt attiecības ar vīrieša ģimeni, tikai no tā vien, ka nevēlos, lai viņš tusē ar bijušo? Ko man darīt - izdabāt vīrieša kompānijai, viņam pašam, un iet tusēt kopā, kļūstot, nedod dievs, ar to sievieti par draudzenēm?! :-|