Man ne tikai sastāvdaļas vienādas katru reizi, bet par produktu ražotājs :D
- Kartupeļi, vienmēr vārīti ar mizu
- Desa, vienmēr doktordesa
- Zaļie zirnīši
- Marinēti gurķi, ideālā variantā, ja mājas, jo veikala ar to saldumu klāt nepatīk
- Olas
- Majonēze vienmēr Provansas Francis kā āmen baznīcā
- Šķipsniņa sāls
Un viss. Vēl ir ok, ja ir burkāni, bet es pati nelieku.
Neciešu sīpolus klāt, sinepes arī nē. Man garšo tieši šāds un tikai šāds rasols, bet man kaut kā paveicies, ka apkārt lielākā daļa taisa šādu ar minimālām variācijām. Protams, iemācījos no mammas, bet drauga mamma un arī draudzenes, radi, draugi arī taisa ko līdzīgu.
Nu patiesībā ir tā, ka rasolu neēdīšu tiaki tad, ja tur būs sīpoli vai sinepes. Pārējais ir ok, bet, ja ir citādi nekā šis, tad nebūs tā, ka man ļooooti garšos.