Sveiki,vai šeit kāda skatījās šo seriālu?Pirmo reizi skatījos kaut ko kas ir krievu valodās un šis seriāls manuprāt ir vienkārsi lielisks. Vienīgā raize,ka vakar bija pēdējā 3. sezonas sērija, gribēju jautāt varbūt kāda zin, vai ir šim seriālam arī turpinājums?
Pirms kāda laiciņa noskatījos visas sezonas. Man ļoti patika. Patiesībā, pirmā sezona bija vislabākā. Bet tā ir ar vairumu seriālu. Katra nākamā sezona ir sliktāka. Vismaz man tā šķiet.
Man patika Deffchonkas, vai šis ir kas uz to modi?
Jā, tādas nedaudz pieaugušākas Deffchonkas vien ir. Man patika abi divi, ļoti. Jocīgi, ka šim neb[us turpinājuma, lai gan beidzās tā, kā parasti beidz sezonu, ar ntrigu, bet Meicām gan būšot - jo tur viss tik sakarīgi un loģiski nokārtojās. Es arī krievu ražojumus skatos ļoti, ļoti reti - tāpēc CoCoBoom iesaku sameklēt arī meičas, abi divi bija vienlīdz lieliski.
Es arī skatījos. Bet pa TV3 beidzās 3. sezona, vakar meklējot informāciju par 4. sezonu, atklāju, ka Krievijā to rāda no kāda 10.03.2018., tā kā it kā esot... Ļoti iepatikās seriāls, gribas turpinājumu, it sevišķi pēc tās pēdējās sērijas!:'-(
Es arī skatījos. Ļoti patika. Vakar mājās apsēdos, lai skatītos kārtējo sēriju un nekā, nemaz nezināju, ka sezona beidzās. Bet izlasīju, ka filmēs 4. sezonu.
Jooohoo pēdējie divi komentāri mani iepriecināja(l), bet Lv jau noteikti redzēsim pēc 2. gadiem:(Šis seriāls man bija, kā liela atpūta tiešam in love(l) Bilete- man krievu seriālus vajaga ar subtitriem :D Es krievu valodu zino ļoti slikta līmenī , tapēc arī nekad neskatos krievu seriālu:(
Diemžēl nebūs vairs jaunās sezonas. Info no wikipēdijas: 13 февраля 2017 года было официально объявлено, что третий сезон — последний. Заключительная серия вышла в эфир 7 марта 2017 года.