Kā uzzināt, kam pieder īpašums

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Lieta tāda - taakaa pamazām meklējam savu dzīvesvietu, interesē viena lauku māja, kas apmēram piecus gadus netiek apdzīvota. Neko nezinu par to māju, ne kas tur dzīvojis, neko... Nosaukumu tik zinu. Esmu dzirdējusi, ka var rakstīt attiecīgā pagasta pašvaldībi un tādejādi noskaidrot, kam viņa pieder. Taču jautājums - kā to var izdarīt, un vai var izdarīt vnk caur epastu vai tml?
22.02.2018 20:59 |

Reitings 16
Reģ: 14.02.2018
man zeme neinteresē, interesē māja tikai, nu labi cik nu pagalma zeme. . Bet vai būtu iespējams nopirkt māju, bez zemes, nezinu. Valmieras novads.

Zini, tas atkarīgs no pašvaldības. Man arī ir interesējusi tikai māja, bet pašvaldība ir iebildusi, ka saglabās lauku mājas kopā ar minimālu zemes platību (ap 4 ha). Gribēju nopirkt, bet platība bija daudz par lielu, kā arī apsaimniekot nespētu, tad nu tā māja tagad arī grūst. Iekš Madonas novada.
Valmiera jau ir deficīts - ja spēj - pērc nost uzreiz. Atmaksāsies.
22.02.2018 22:52 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Neredzu problēmu. Ja Tu tiešām gribi pirkt to māju, tad aizej pie jūrista, apraksti situāciju un palūdz, lai viņš visu noskaidro. Domāju ka tas nemaksās īpaši dārgi un arī informācija būs 100% patiesa.
23.02.2018 00:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits