Sveikas dāmas. Ilgi domāju vai vajag ar Jums padiskutēt, bet nu labi, lai jau iet.
Tātad esmu sākusi strādāt jaunā darba vietā, kur ir paliels kolektīvs un vairākums ir sieviešu.
Viss jau būtu jauki, bet nācās novērot vienu lietu-tās kolēģes, kas ir apalītes(kā, lai maigāk pasaka) ir ļoti ar dzīvi neapmierinātas. Pārējās ir foršas, par sevi pārliecinātas, simpātiskas un ļoti draudzīgas, bet tās apaļās, konkrēti ir divas, tieši savā veidā mani kā jauniņo ignorēja un vēl veltīja pāris naidīgus acu skatienus. Tāda sajūta radās it kā būtu kaut ko ļaunu izdarījusi vai būtu kaut ko viņām parādā. Vārdu sakot nepatīkami.
No manas puses izrādu kā pret kolēģēm cieņu un pati sveicinu un apjautājos kā iet, bet no viņām nekādu pretreakciju nesagaidu.
Un tas arī visvairāk krīt acīs, tieši tā attieksme no viņu puses, jo ar pārējiem nekādu "problēmu" nav. Lieku pēdiņās, jo it kā jau man ar viņām nav jādzīvo kopā, bet patīkami nav, kad iekrīt vienā darba laikā strādāt.
Tad nu no citu sarunām un kā viņas kontaktējas ar citiem var redzēt, ka ir visu laiku tāds kā negatīvisms un būtībā arī vairāk kontaktējas ar vīrieškārtas kolēģiem nevis sieviešu.
Labi man ar lieko svaru nekad nav bijušas problēmas un pati es nevaru spriest, kāda ir sajūta, kad ir liels liekais svars un vai tiešām, tad visa pasaule apkārt liekas nebaudāma.
Vēl atceros kopmītnes laikus, kad pie mums istabā ielika ļoti apaļu meiteni un viņa burtiski uzvedās, kā vīrietis. Visām, kas dzīvoja vienā istabiņā bija ļoti labas attiecības un gāja jautri. Bet viņas attieksme pret pārējām gan bija ļoti negatīva un vienmēr izteica kādas ļaunas piezīmes. Un pārējie baidījās no viņas. Mēs vēl centāmies viņai palīdzēt tievēt, jo viņa pati teica, ka nav apmierināta ar svaru, bet viss beigās izvērtās ar torti un divām lielajām čipsu pakām guļot gultā. Ja ir tā, ka neesi apmierināta ar savu izskatu un, ja vēl ir tā, ka dēļ tā cieš apkārtējie, vai nevar tomēr mēģināt savest sevi kārtībā? Vai vismaz uz doto momentu censties paturēt sevī to negatīvismu.
Vai Jūs esiet ievērojušas, ka tieši tās apaļās zem 30 parasti ir naidīgi noskaņotas pret citām sievietēm?
Un vai vispār ir nācies kaut ko tādu pamanīt, vai arī pašām ir bijis liels liekais svars un, tad var padalīties kā tad īsti jutāties.
Brīva vieta izpausties :-)