ārsti tomēr vispirms cenšas saņemt ģimenes piekrišanu.
izrādās, ka pēc nāves orgānus var ziedot jebkuram, un mūsu vai ģimenes piekrišanu nevajag, lai transplantētu.
izrādās, ka pēc nāves orgānus var ziedot jebkuram, un mūsu vai ģimenes piekrišanu nevajag, lai transplantētu.
Vai jūs būtu ar mieru ziedot - citam cilvēkam vai zinātnei?
Vai jūs atļautu sev transplantēt donora orgānu?
Es arī dzirdēju, ka nevajag pieņemt sev donora orgānu, jo ar tas iedod sliktu enerģiju
Vēl drausmīgāk man liekas tikai ziedošana, lai ķermeni graizītu studenti.so izsaka velmi pasi cilveki pirms mirsanas.Tv radija par so sizetu.
Tu vari ja velies aizliegt. Ari tas ir atlauts, vai zoedot kereni anatomikumam...
Es arī dzirdēju, ka nevajag pieņemt sev donora orgānu, jo ar tas iedod sliktu enerģiju
Tas, kurš to ir teicis, nekad nav bijis situācijā, kad dzīvība ir atkarīga no transplantācijas, citādi dziedātu pavisam citu dziesmu.
Piemēram, ja no tevis paņem acis vai ko citu tad pēc nāves dzīvē tu nevari redzēt, jo esi acis ziedojis. Nākamajā pasaulē tu dzīvo bez tā, ko esi ziedojis.
Rīdziniece, bet vai tu pati gribētu, lai tavu kermeni ziedo anatomikumam? Tas tomer nav tas pats, kas ziedot kadam cilvekam, lai izglābtu dzīvību..ja butu gribesana butu Izteikta sada velme.
ja iipashi neesi atzimejis, ka nedrikst ziedot, tad pec naves viss var tikt sadalits un saziedots.kas viss, un kas ssadalits? Pirmkart noziedot var tikai ja ir smazdenu nave, cikveks ir sen koma smadzenes mirusas, nu ka tur smalkak viss. Ja esi beigts uz vietas, piem nosauts, neviens vairs neko nenems, jo nevar mironis ziedot organus...jomajo