Dalieties ar savām favorīt kāzu kleitām - zīmols, veikals, kāzu salons u.t.t. Mēs ar līgavaini gribas pēc nepilna mēneša sarakstīties un doties kāzu ceļojumā. Sarakstīšanās tikai ar vecākiem, bez krāšņiem rituāliem, līdz ar to kleita var būt salīdzinoši askētiska. Gribas ko gaumīgu un juteklisku.
Būs baigi grūti tev, man pašai, kad precējos bija xs izmērs un no visiem saloniem, kur bija, derēja tikai viena kleita!! Viņas visas standartā ir lielas, lai derētu visām un pēc tam pāršuj kā vajag. Nezinu kā būs mēneša laikā.
Mazie izmēri noteikti ir Amelia, tur tieši lielākiem ir grūti. Es tur nopirku savu kleitu - zināju,ko gribu, tur viņa bija un vienkārši devos pakaļ. Labi, ka derēja. :D Bet nu paranoid pareizi raksta, ka daudz kur viņas ir milzīgas un tad pielāgo augumam. Ingrida bridal arī skaistas kleitas, bet tur šuj no nulles - mēneša laikā var nepagūt.
Nepiekritīšu par tiem milzīgajiem izmēriem. Staigājot pa Avotu ielu, ar savu xs,s izmēru uzmērīju diezgan daudz kleitas, kas derēja. Boni nopirku xs izmēra kleitu.
Savu kleitu pirku salonā "Arfa" , tikai tās labākās atsauksmes. Bonni nepatika attieksme, Jūlijā neredzēju neko sev tīkamu. Uzskatu, ka Tev jādodas pašai vien pa visiem veikaliem, vai vismaz jāizpēta viņu mājaslapās piedāvātos modeļus, lai vismaz pati zini kādu kleitu +/- gribētu.
Savu šuvu, jo bija gan nestandarta krāsa, gan augums ne tāds, kuram viss der. Par dizainu, man bija trīs padomā, bet tad, kad uzzināju/izdomājām, kur beigās notiks kāzas, tad palika tikai viens dizains.