Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Krūšu gali

 
Reitings 58
Reģ: 29.09.2017
Sveikas, meitenes! Tātad...man ir 19 gadi un var teikt, ka man nav krūšu galu. Tie ir tādi kā plakani, nav kā normāli krūšu gali. https://www.babycenter.ca/thread/2098805/inverted-nipple (nu, apmēram šādi, kā šī saita bildē) Varbūt kādai ir kaut kas līdzīgs? Vai arī tikai es esmu tāda neizdevusies? Vai tas tā būs līdz mūža galam? Jo tas īstenībā mani iedzen kompleksos. Man liekas, ka neviens vīrietis mani negribēs, jo viņiem tas liksies kaut kas dīvains un pretīgs, jo visi vīrieši taču grib visu perfekti... Un, ja pat man jau būtu draugs, tad man tādus būtu kauns rādīt viņam. Ahh, es nezinu...vai tas ir normāli vai nē? Paldies jau iepriekš par atsaucību!:-)
01.12.2017 19:19 |
 
Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Tikai puišeļiem vai ļoti kompleksainiem vīriešiem visu gribas perfektu. Mēs visi esam dažādi un atšķirības krūšu ziņā ir tikai normālas. :)
01.12.2017 19:51 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Tas ir pilnīgi normāli - cilvēku ķermeņi ir pārsteidzoši dažādi, nav tāda viena normālā, ideālā ķermeņa, lai kā mediji un reklāmas censtos mums to iegalvot. Piekrītu, ka tikai kompleksu māktam puišelim (neatkarīgi no vecuma kategorijas) tas varētu būt pārsteigums un galu galā, tāds puišelis nudien nav vērā ņemams attiecību kandidāts vai gultas biedrs. Dažām sievietēm krūšu gali mēdz mainīties pēc bērna zīdīšanas, bet tas noteikti nav akmenī kalts fakts. Varu tikai aicināt mīlēt, cienīt un lolot savu ķermeni, tādu, kāds tev ir dots. Tavs ķermenis ir dāvana - neatkarīgi no formām, dažādām iedomātām nepilnībām vai atšķirībām vai reālām medicīniskām disfunkcijām, cilvēka ķermenis ir reāls brīnums. Saku to, jo diemžēl bieži vien šāda atklāsme rodas tikai pēc tam, kad mums tiek atņemts kaut kas, ko vienmēr esam uzskatījuši pašu par sevi saprotamu kā spēju kustēties vai dzīvot bez hroniskām sāpēm. Tā kā jā, tavas krūtis ir daļa no tava lieliskā, perfektā ķermeņa un nav nekāda pamata izjust kaunu par to.
01.12.2017 20:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits