Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Youtube channels

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Tiiri intereses peec gribeetos uzzinaat kaadus YouTube kanaalus juus esat iecienijushas?
Man pashai personiigi ljoti patiik :
Emily Norris
Sacconejoly
Fashion mumblr
Mimi ikonn
Aaryn Willaims
Thepersianbabe
Patricia Bright
Rhiannon Ashlee
Matthew Hussey ( Bija ljoti aktuaals kanaals kad es biju briivas meitenes statusaa) :-D
Tie kanaali paarsvaraa ir par dziivesstilu, modi, gjimeni utt.
12.10.2017 15:19 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Tā kā katram savas intereses, un manas ir par visādām mistiskām lietām, spokiem, conspiracy theories, nāve utt. (Jā, esmu dīvaina :D )Tad es ikdienā skatos:
-Shane Dawson
-Hailey Reese
-Steve Huff Paranormal
-Michelle Platti
-brittyy44
-Loey Lane
-Ask A Mortician
+ praktiski katru dienu skatos hroniski slimas meitenes vlogu, kas ir diezgan interesanti no medicīniskās puses un arī liek novērtēt to, cik tomēr man viss ir labi, jo man ar tādam lietām nav jāsaskaras ikdienā.
-Chronically Jaquie
Runājot par tiem mistiski interesantajiem kanāliem, varbūt kādai ir vēl kādi tāda tipa kanāli zināmi, kuri ir super interesanti? :)
12.10.2017 15:32 |

Reitings 624
Bubzik, paldies ! Noteikti papeetiishu shos kanaalus tuvaak !
Man arii ljoti interesee shiis teemas!:-)
12.10.2017 15:48 |

Reitings 92
Reģ: 01.11.2016
Es ari skatos Fashion Mumblr un loti ilgi jau skatos abus - Jon Olsson un Janni Deler, ka ari Sailing La Vagabonde.
Ari par modi, dzivesstilu un celosanu!
13.10.2017 06:36 |

Reitings 2051
Es sekoju kino kritiķu/apskatu kanāliem - GoodBadFlicks, The Film Theorists, WhatCulture, NostalgiaCritic, Chris Stuckman un, protams, ScreenJunkies, HISHE un CinemaSins. Patīk arī visādi populārzinātniskie/informatīvie kanāli kā Vox, Wired, TED. Sekoju arī JennaMarbles un SimplyNailogical kanāliem un dažiem makeup/lifestyle kanāliem - ne tādēļ, ka man tas būtu ļoti aktuāli, bet tādēļ, ka man vienkārši patīk tie cilvēki. :-D
13.10.2017 08:45 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Anastacia Kay
Anastasia Volkova
Elina Daily
Konfektes
MrsWikie5
Polina Brz
Sonya Esman
SatoriSarunas
13.10.2017 08:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits