Tā arī maksā, turklāt kafejnīcas, viesnīcas, saloni nav gluži tie darbi, ko sauktu par prestižiem. Pat vietās, kur ''tur jau turīgie iet'', apkopējām, istabenēm, administratorveida darbiniecēm, viesmīlēm nemaksā neko vairāk. Nu dzeramnauda tur lielāka, bet attiecīgi šajā vietās skatās vairāku gadu pieredzi vēl kādā citā līdzīga līmeņa vietā un skatās, vai cilvēks ir pēc izskata patīkams, jo nes viņu tēlu, tātad arī sevi jātur ''bārbiju līmenī''. Un kāpēc maksāt vairāk, ja cilvēki tur ies strādāt, kaut kādu naudu vajag un smadzeņu kapacitātei nav jābūt pārāk lielai, lai tur vispār strādātu. Un ja pa 2.50 pusdienas nesanāk un gribas tik daudz iekrāt, bet negribas neko strādāt, jo jāmācās tomēr arī izrādās un negribas izdegt, tad jā, labdieniņ, esat sveicināti skarbajā darba vidē, kas atteicas uz zemā līmeņa darbiem. Varbūt prātīgāk būtu kaut vai neapmaksātu praksi iet šobrīd, kamēr vēl studē, bet tur, kur tu mācies, nu savā vidē, jomā, lai, nu jau tūliņ pabeidzot, būtu kas jēdzīgs cv? Vai kur varētu palikt? Vai iesi un teiksi pēc gada, es taču ielauzos labākajā Rīgas restorānā, tur bija biezie, kuri iedeva labu naudiņu, mācības gan varbūt cieta, bet ņemiet mani?