Man līdz 1h jau ir daudz :D
Ko es parasti taisu, atzīstos, ka laikam nebūšu pati labākā saimniece, jo man nepatīk ilgi stāvēt pie plīts, izmēģinot visādas receptes, varbūt kaut kad uznāk kāda vēlme, bet tas ir reti....
Pupiņu sautējums - malta gaļa, kukurūza, paprika, pupas, var ņemt konservētās vai arī izmērcēt ūdenī iepriekšējā dienā svaigās, apcepu gaļu ar papriku un kukurūzu, klāt pupas, uzkarst.. viss. Bet var pielikt daudz ko - blenderētus tomātus, sanāk kā mērcīte, piemēram.
Saldētie dārzeņi ar vistu un saldskābo mērci, mērci nopērku gatavo, sacepu dārzeņus ar vistu un pievienoju mērci.
Vienkārši uzvāru rīsus un klāt ceptu fileju vai stilbiņus. Man gan patīk cepeškrāsnī, bet tad gan ir ilgāk par stundu, klāt svaigie salātiņi.
Kartupeļi, siļķe un biezpiens - tās klasiskais standartiņš.