tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
57days, kalorijas jau taču netiek ignorētas, ja tās nepatērē.
06.08.2017 18:20 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
nesapratu tavu komentāru
06.08.2017 18:21 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Var skaldīt matus cik uziet, bet valsts kasē būtu vairāk naudas, ja cilvēki tomēr arī rūpētos par savu veselību, nevis dzīvotu kā grib un tad no kopējā katla ārstētos. Nezinu, kāpēc šī doma ir tik grūti saprotama.

Delusion, man doma nepavisam nav grūti saprotama. :-) Nesen bija raksts, ka lielbritānijā resna sieviete paģēr, lai valsts apmaksā kuņģa samazināšanas operāciju, jo pati ir par resnu, lai strādātu - tādu rīcību es arī nosodu. Bet iemesls, kāpēc es te piesienos Taviem komentāriem ir tas, ka Tu raksti, ka pati apmeklē tikai maksas ārstus, bet automātiski pieņem, ka visas resnās sievietes savas veselības problēmas ārstē par valsts līdzekļiem un sūksties, ka par Tavu un citu nodokļu maksātāju naudu šīs sievietes ārstējas. Video gan nenoskatījos, bet tur tiešām kādā brīdī kāda no viņām komentēja, ka par valsts naudu ārstē problēmas, kuras radījis liekais svars? (t)
Turklāt šie:
Neesmu satikusi nevienu apalīti, kurš ēstu maz vai normālas porcijas. Nu nav tādu

Liekais svars nerodas no zila gaisa, tas rodas no liekām kalorijām.

un līdzīgie komentāri liecina par ārkārtīgi aprobežotu domāšanu. (t) Ir ārkārtīgi daudz veselības problēmu, kuru rezultātā cilvēkam var būt liekais svars, no kura nekādīgi nav iespējams atbrīvoties.
Es te negribu aizstāvēt ne tievos, ne resnos ne kādus citus, bet nu nevar visus cilvēkus mest pār vienu kārti. Protams, ka netrūkst tādu, kam fastfood ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, kas labprāt guļ kājas dīvānā sacēluši un grauž čipšus un dzer alu, bet tāpat ir gana daudz cilvēku (gan tievu, gan resnu), kuru figūru un formas ietekmē ne vien sava izvēle un dzīvesveids, bet veselības problēmas.
Man tiešām dzīvot netraucē ne pārlieku tievie, ne pārlieku resnie. Neesmu novērojusi likumsakarības starp cilvēka svaru un raksturu. Draugus nešķiroju ne pēc svara, ne garuma, ne citiem ķermeņa parametriem. Tāpat man vienalga, vai par manu kā nodokļa maksātāja algu tiek ārstēti tievi vai resni cilvēki.
06.08.2017 18:48 |

Reitings 1335
Reģ: 24.04.2017
Interesanti, ka šajā diskusijā meitenes saka, ka pārsvarā tieši apaļīgās ir tās riebīgākās, kamēr jau vairāku lapu garumā tiek meklēti iemesli, kāpēc viņas nevarētu būt laimīgas, sauktas par cūkām un visādi citādi aplaimotas.

+ 8-)
06.08.2017 19:01 |

Reitings 8847
57days, par kaloriju uzņemšanu, dedzināšanu, dzīvesveidu visā dzīves garumā kopumā runāju.
bet tāpat ir gana daudz cilvēku (gan tievu, gan resnu), kuru figūru un formas ietekmē ne vien sava izvēle un dzīvesveids, bet veselības problēmas

Video tika pausts, ka viņas ir spējīgās, bet tievās neko nevar un ka ar veselību viss it kā ir vislabākajā kārtībā.
It kā par kaulainajām nespriestu, moralizētājas. :-D
06.08.2017 19:14 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
57days
Caloo, kāpēc tu domā, ka to taisu es? Darba kafejnīca nez vai sāks gatavot savādāk. Rimi arī nav super kreatīvi. Es praktiski vispār negatavoju. Kafija un konfektes ir garšīgas, vot no tā arī pārtieku. Un siera.

Tu ēd tikai darba kafejnīcā, kur nav normālas izvēles? Vakariņas netaisi, bet pārtiec no saldumiem un siera? Un ko tavs bērns ēd vakariņās, ja reiz negatavo?
06.08.2017 22:17 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Un ko tavs bērns ēd vakariņās, ja reiz negatavo?

57days ai ai ai, skaties,kas notika manā ūdens vētru diskusijā, kļuvu par bezatbildīgu māti. Esi uzmanīga, labāk gatavo ēst!:-D
06.08.2017 22:33 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Sognare..
Es nepārmetu - es vnk interesējos, kā tas notiek.:-|
06.08.2017 22:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sognare.., nu re, es arī tagad būšu atpazīstama ar to, ka man bērns nobadināts kā spoks. :)
.
Katram taču vajag savas 5 minūtes slavas!
06.08.2017 22:41 |

Reitings 4227
57 days,nu vot man par drauga brāļa trusīti un papagaili vairāku lpp garumā pārmeta,ka "nebaroju un kapeikas bija žēl,lai nopirktu barību",bet tu savu bērnu nobadini:-D
Ej aši pabaro,lai nesanāk kā man.:-D:-)
06.08.2017 22:51 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Sognare, kāpēc Tu pati visu laiku piemet uguni tai diskusijai? :D Vismaz tā izklausās... Tu taču pati uzsāki visu to "problēmu". :D
06.08.2017 22:53 |

Reitings 8847
Pieņemu, doma bija par to, vai bērnam arī končas un siers ir visbiežāk sastopamā pārtika.
06.08.2017 22:57 |

Reitings 4227
Apple_pie ne ne ne,es tikai uzjautrinos, nepārproti mani,mans mērķis nav " iekurināt ":-D
06.08.2017 22:59 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
Es piekrītu par to, ka liekais svars var rasties no veselības problēmām, kas bieži ir grūti dabūjams nost vai retāk - vispār nedabūjams. BET - viena no viņām jau teica, ka tad, kad jūt, ka kāpj svars, iet panūjot vairāk un dabū nost, tātad viņai nav nekādu veselības problēmu! Jo nūjošana nav tas šausmīgi aktīvākais un grūtākais svars, kur ātri kristos svars, bet ja jau krītas tā, tad nekas nekaiš tur, bet tiešām ēd par daudz, nesaku pat, ka neveselīgi vai nekustas utt, vnk par daudz kopumā. Un viņas visas kā viena apgalvoja, ka ir veselas un veselība labāka kā visām slaidajām, jo taču tik aktīvas un ilgāk var turēt kā tieviņās (t) tātad nekas nekaiš, tikai par daudz ēd :-D
Bet kopumā man pilnīgi vienalga kā citi izskatās, ja viņi neslavina savu ķermeni caur citu sieviešu ķermeņu nomelnošanu. Nevērtēju nevienu pēc cipara uz svariem, bet pēc personības
06.08.2017 23:37 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Kas attiecas uz 57days ēdienkarti un to, ko viņa dod savam bērnam ēst - neapgalvoju, ka šī ir tieši tāda pati situācija, bet kaut ko līdzīgu saskatu.
Man paziņai ēdienkarte ir līdzīga 57days - darba / rimčika pusdienas un mājās praktiski nekas. Toties savu bērnu gan viņa pabaro, bieži pie plīts nestāv, to dara vīrs. Tas tā - lai nedomā, ka mammas ēdienkarte = bērna ēdienkarti vsi arī, ka bērns tiek mērdēts badā, jo mamma pati 24/7 nestāv pie plīts. :)
06.08.2017 23:40 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Var teikt ko grib, bet vismaz 95% cilvēku ar lieko svaru ir no treknas/daud ēsšanas un mazkustības. Tikai pavisam mazai daļai ir cits iemesls, vienīgi visi cenšas paslēpties zem tā cita iemesla. Tas būtu muļķīgi izlikties,ka resnie ir vienkārši resni, sekojot sev līdzi utt(nerunājot par izņēmumiem). Pat ja neēd burgerus utt, tie nav vienīgie treknie ēdieni. Man jau vienalga, lai katrs dzīvo kā grib, bet attaisnot un pabalstīt es netaisos. Un 100% liekais svars ir slodze mugurkaulam un kājām. Es neheitoju nevienu. Bet arī vizuāli man nepatīk. Ja viņas sevi mīl resnas, lai negaida, ka visiem liksies skaisti.
07.08.2017 10:56 |

Reitings 381
Reģ: 20.04.2016
Var teikt ko grib, bet vismaz 95% cilvēku ar lieko svaru ir no treknas/daud ēsšanas un mazkustības.

Jāsaka, ka pat nevis 95%, bet gan 100% gadījumu liekais svars rodas no tā, ka uzņemto kaloriju daudzums pārsniedz patērēto kaloriju daudzumu. Tā ir pamatformula, kura nosaka visu.
Jā, ir slimības, kuras rada vielmaiņas traucējumus, jā, ir gēni, jā, ir hormonālie traucējumi, kas izraisa tendenci pieņemties svarā, bet NEKAD šīs tendences pieņemties svarā nevarētu sevi realizēt tādos liekā svara apmēros pie nosacījuma, ka patērēto kaloriju skaits ir lielāks par uzņemto. Ja dažādu iemeslu dēļ organismam ir tendence pastiprināti uzkrāt svaru, tad organisma darbība ir jāsakārto un uzturam ir jāpievērš lielāka uzmanība.
Šīs sievietes nepopularizē sevis mīlēšanu arī ar lieko svaru, bet gan aizsargpozā demonstrē, cik ļoti viņām rūp apkārtējo komentāri. Viņas ir atradušas viena otru un bēdu māsu bariņā tagad iesmej par tiem, kuri kaut ko padomā vai pasaka varbūt pat labu gribēdami. Šaubos vai tie ģimenes locekļi, kuri ir aicinājuši viņas kopā tievēt vai pasportot, ir tie briesmīgi netolerantie cilvēki par kuriem bravūrīgi vīpsnāt savā liekā svara skarto dāmu pulciņā.
07.08.2017 11:40 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Es savā mašīnā šitos bekonus vadātu tikai piekabē,nedod dievs grīda izkritīs (t)
07.08.2017 12:11 |

Reitings 8847
Es savā mašīnā šitos bekonus vadātu tikai piekabē,nedod dievs grīda izkritīs

Interesanta persona, vienmēr ierodas kādu apsaukt ''patīkamos'' vārdos. Kā ko šādu paust var, pat ja ir nepatika pret to, gan nezinu.
07.08.2017 14:10 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Es uzskatu, ka liekais svars ir slinkums pret sevi :( Un esmu gandrīz pārliecināta, ka ja cilvēkiem ar lieko svaru, kuri stāsta, ka mīl sevi, patīk sev utt, kā pasakā zelta zivtiņa piedāvātu 2 izvēles - būt resnam vai būt tievam, visi izvēlētos būt tieviem. Arī reālajā dzīvē ir šī izvēle, tikai tā nav viegla, prasa gribasspēku, apņemšanos un lielu darbu pašam ar sevi. Un protams ka apēst virtuli un iestāstīt, ka "esmu skaista tāda kāda esmu" ir vieglāk.
07.08.2017 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits