Lietuvā ir daaaaaaudz skaistu lietu :) Ja esi gatava tur atstāt savu dvēseli (kā es savulaik :-D ), tad go for it. Naudu arī tur atstāsi, it īpaši, ja jauna mājvieta, kas jāiekārto, un ja patīk tas stils. Cenas un piedāvājums plašs, lielā amplitūdā. Tur tajā veikalā var apmaldīties.
Bet ir tā - ja Tev vajag naktsskapīti un puķpodu, ej uz, piemēram, mebstore.lv. Viņiem ir arī veikals Dominā - tur visi tie nieciņi un štruntiņi ir, + var aptaustīt kādu kumodi, vēl kaut ko.
Tur ir arī uzcenojums (furni.lv ir lētāk, bet nav veikala, kur kko aptaustīt), bet nu tāds .. piem, ja Lietuvā kafijas galdiņš maksā 8EUR, tad Dominas veicī - 12. Bet, ja vajag tikai to galdiņu, lētāk ir pārmaksāt 4EUR, nekā sperties uz Lietuvu un maksāt ap 30-60EUR ceļā (nu, atkarībā no tā, ko lej mašīnā).
Uz Lietuvu ir vērts braukt tad, ja gribi kaut ko lielu (varbūt pat vairākas lietas) un vajag aptaustīt. Atkarībā no mašīnas, aprēķini, cik tev aizies ceļā un domā, vai tu to atpelnīsi - vai ir jēga. Plus, auto jābūt lielam, lai tās kastes savestu / jāņem piekabe, utt.
Es uz Lietuvu braucu pēc drēbju skapja un miljons mazām lietām, kad pirms 2g pārvācos - tad ir forši. Mašīna gan bija pilna līdz griestiem. Toties forši varēja tos skapjus izpētīt, aptaustīt, izdomāt, kādas iekšiņas gribu, savākties tos moduļus, utt; sapirkos traukus, gultas veļu, visādas mazās mēbeles - galdiņus, plauktiņus; paklājus ... man viss dzīvoklis basically ir IKEA :-D
Bet šobrīd, kad vajadzēja naktsskapīti / drēbju kumodi (kas bija veikalā aptaustāma) / jaunas smaržīgās sveces - nu, sīkumus globāli - tad eju uz Dominu.
Lietuva drīzāk tāds piedzīvojums - toreiz ar draudzeni braucām, ar visu dziedāšanu mašīnā un fastfood pitstopiem pa ceļam. Tam visa diena aiziet.