Gribu savu guļamistabu padarīt par džungļiem, bet pagaidām man visas puķes vēl pavisam maziņas (l) šobrīd audzēju zāmiju, divus dažādus sukulentus, orhideju, divas dažādas efejas, dracēnu, divas alvejas, viena izskatās, ka ilgi nedzīvos, bet otra pati tikai dažu mēnešu veca un ir jau divi bērniņi. No laukiem atvedu meža papardi (nezinu vai viņa man augs istabā podā, bet viena lapa jau liela un otra arī sāk veidoties). Darbā nočiepu monsteras kātiņu ar gaisa saknēm, turēju ūdenī kādu laiku, bet svētdien iestādīju podā un tagad katru dienu skatos vai jau aug :D Vēl ir dārza piparmētra, kas aug zvērīgi ātri un smaržo ikreiz, kad kaut mazliet pakustina (l) un tīteņveida puķe, kurai nezinu nosaukumu, ar zaļi raibām lapām un tā ir vienkārši neiznīcināma!!
.
Vēl es plānoju iegādāties kādu palmveidīgu augu vai gumijkoku, baltu ziemassvētku kaktusu, kallu, strelīciju ... un vispār esmu pamanījusi, ka katru reizi veikalos, vispirms eju pie puķēm skatīties vai tur nav kaut kas interesants uz atlaidēm, depo vispār mani nevar laist, jo gribas savākt un vest mājas visas tās nocenotās, pusdzīvās puķes un dot tām otru iespēju :'-(
Kāda varbūt var ieteikt puķes, kurām nevajag daudz gaismas?